Szukam wątku,topiku o walizkach.I nic .A na bank dyskusja była na ten temat.Walizki poszukuję???
Szukam wątku,topiku o walizkach.I nic .A na bank dyskusja była na ten temat.Walizki poszukuję???
Napewno nie możesz się spakować poprzednia się skurczyła ?
Nie ,tylko zgon stara torba zaliczyła i muszę więdzieć czego szukać,a wiem ,że dziewczyny mają swoje firmy,marki,jakie kółeczka i te inne wymogi ,co powinna mieć walizka Polskiej opiekunki.
No, pierwszy dzień pracy zaliczony. Omcia na razie spokojna i grzeczna, więc i jak jestem spokojna. Moje sfatygowane gardziołko dochodzi do zdrowia. Jest już nieźle. Mam tylko jeszcze lekką chrypę i od czasu do czasu lekki kaszel. Muszę się pilnować, aby nie wyskakiwać na dwór bez odpowiedniego ubrania (wyniesienie śmieci, czy wystawienie drobiazgów na zewnątrz.
Nie ,tylko zgon stara torba zaliczyła i muszę więdzieć czego szukać,a wiem ,że dziewczyny mają swoje firmy,marki,jakie kółeczka i te inne wymogi ,co powinna mieć walizka Polskiej opiekunki.
Tereska - wybierając walizę pomyśl, że czasmi przyjdzie Ci ją podnieść.
Też lubie wracac na stare miejsca. Wiem co grane i nie mam stresu, tak po prostu wolę. W nowym wszystko od początku gdzie te kubki stoją a gdzie łyzki leżą.Co pdp lubi czego nie lubi. Nie , nie :-( wolę juz przerobione miejsce, bo wiem co moge a czego nie powinnam.Wracam i biorę się do pracy, odpada ten okres badawczy* i to dla obu stron.Dbaj Zosiu o siebie to ciezki okres, jestes po antybiotykach niby rekonwalescentka:-) Taka pora roku,że organizm słabszy jest.
Powodzenia.
Katastrofa kolejowa na Bawarii koło Rosenheim.Dużo rannych zabici też niestety są