Na wyjeździe #31

08 lutego 2016 21:28 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Szukam wątku,topiku o walizkach.I nic .A na bank dyskusja była na ten temat.Walizki poszukuję???

Napewno nie możesz się spakować poprzednia się  skurczyła ?
08 lutego 2016 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
teresadd

Szukam wątku,topiku o walizkach.I nic .A na bank dyskusja była na ten temat.Walizki poszukuję???

Teresko, Ty nie szukaj walizy na topiku opiekunkowym!!!! dobrze , ze jedziesz niedlugo bo Ci sie cos pokrecilowalizki w sklepach przewaznie bywaja
08 lutego 2016 22:03 / 6 osobom podoba się ten post
chcialam wm pokazac moja pdp. dzis w przedszkolu byl karnawal i ubralam ja jak czlowieka. Odebrala ja szalona corka i nie chcialo sie jej przebierac mamusi , to przywiozla ja mokra bo lalo . Na moje pytanie czemu jej cieplo nie ubrala, odpowiedziala, ze nie jest glupia. Dotarlo do mnie, ze ja jestem glupia , bo ja bym babcie przebrala w normalne ubrania, ktore byly w jej szafce. tak wyglada moje szczescie i nieszczescie. Ona ciaaaaaagle sie smieje tak jak na zalaczonym zdjeciu. uwierzcie mi, ze smiech tez moze doprowadzac do szewskiej pasji. Babcia byla zadowolona , ale po powrocie do domu zapomniala gdzie byla i co sie dzialo. Taka choroba.
08 lutego 2016 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
doda

Napewno nie możesz się spakować poprzednia się  skurczyła ?

Nie ,tylko zgon stara torba zaliczyła i muszę więdzieć czego szukać,a wiem ,że dziewczyny mają swoje firmy,marki,jakie kółeczka i te inne wymogi ,co powinna mieć walizka Polskiej opiekunki.
08 lutego 2016 22:06 / 7 osobom podoba się ten post
teresadd

Nie ,tylko zgon stara torba zaliczyła i muszę więdzieć czego szukać,a wiem ,że dziewczyny mają swoje firmy,marki,jakie kółeczka i te inne wymogi ,co powinna mieć walizka Polskiej opiekunki.

Teresko, polska opiekunka powinna posiadac wojskowa amfibiemozna jechac, plynac no i duzo pomiescic
08 lutego 2016 23:24 / 7 osobom podoba się ten post
No, pierwszy dzień pracy zaliczony. Omcia na razie spokojna i grzeczna, więc i jak jestem spokojna. Moje sfatygowane gardziołko dochodzi do zdrowia. Jest już nieźle. Mam tylko jeszcze lekką chrypę i od czasu do czasu lekki kaszel. Muszę się pilnować, aby nie wyskakiwać na dwór bez odpowiedniego ubrania (wyniesienie śmieci, czy wystawienie drobiazgów na zewnątrz. 
09 lutego 2016 06:25 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

No, pierwszy dzień pracy zaliczony. Omcia na razie spokojna i grzeczna, więc i jak jestem spokojna. Moje sfatygowane gardziołko dochodzi do zdrowia. Jest już nieźle. Mam tylko jeszcze lekką chrypę i od czasu do czasu lekki kaszel. Muszę się pilnować, aby nie wyskakiwać na dwór bez odpowiedniego ubrania (wyniesienie śmieci, czy wystawienie drobiazgów na zewnątrz. 

Też lubie wracac na stare miejsca. Wiem co grane i nie mam stresu, tak po prostu wolę. W nowym wszystko od początku gdzie te kubki stoją a gdzie łyzki leżą.Co pdp lubi czego nie lubi. Nie , nie wolę juz przerobione miejsce, bo wiem co moge a czego nie powinnam.Wracam i biorę się do pracy, odpada ten okres badawczy* i to dla obu stron.Dbaj Zosiu o siebie to ciezki okres, jestes po antybiotykach niby rekonwalescentka Taka pora roku,że organizm słabszy jest.
Powodzenia.
09 lutego 2016 07:19 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Tereska - wybierając walizę pomyśl, że czasmi przyjdzie Ci ją podnieść.
09 lutego 2016 07:24 / 4 osobom podoba się ten post
Dzisiaj mam ochotę-nie na śledzika a na świeżutką,pachnącą,chrupiącą bułeczkę i w tym celu za chwilę udaję się do piekarni.Niestraszny mi wiatr ani deszcz a zjedzenie takiej bułeczki na śniadanko mmmmmmm sama rozkosz.
09 lutego 2016 07:40 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Tereska - wybierając walizę pomyśl, że czasmi przyjdzie Ci ją podnieść.

Benita ,o tym przede wszystkim pomyślałam .Przesiadki,a nawet we własnym domu muszę ją na dół targać i do furtki.Jak jest syn to bez problemu,ale mąż po operacjach nie może.Walizkę zakupię nie czarną i lekką.
09 lutego 2016 09:52
Katastrofa kolejowa na Bawarii koło Rosenheim.Dużo rannych zabici też niestety są
09 lutego 2016 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko1

Też lubie wracac na stare miejsca. Wiem co grane i nie mam stresu, tak po prostu wolę. W nowym wszystko od początku gdzie te kubki stoją a gdzie łyzki leżą.Co pdp lubi czego nie lubi. Nie , nie :-( wolę juz przerobione miejsce, bo wiem co moge a czego nie powinnam.Wracam i biorę się do pracy, odpada ten okres badawczy* i to dla obu stron.Dbaj Zosiu o siebie to ciezki okres, jestes po antybiotykach niby rekonwalescentka:-) Taka pora roku,że organizm słabszy jest.
Powodzenia.

Masz rację Mleczko1, chociaż ta PDP już mi się bardzo znudziła i kusi mnie, aby w tym roku coś zmienić. Do sierpnia jednak zamierzam jeszcze tu wracać.
Za dobre słowa dziękuję  Ci.
09 lutego 2016 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Walizki dla opiekunek powinni sprzedawać z tragarzem, to taki komplet powinien być
09 lutego 2016 10:32
Marta

Katastrofa kolejowa na Bawarii koło Rosenheim.Dużo rannych zabici też niestety są

Właśnie w Bayern 3 słucham wiadomości.brr.Aż ciarki przechodzą.A w telewizji nic na cito ,muszę na wiadomości lokalne poczekać.
09 lutego 2016 14:17 / 3 osobom podoba się ten post
Podjęłam wyzwanie, kolejne.
Wróciłam do ćwiczeń na tyłek z Mel B.
Codziennie 10 min aż do końca tutejszego turnusu...
Oj będzie ciężko.......