Na wyjeździe #31

08 lutego 2016 11:59 / 1 osobie podoba się ten post
Kupiłam takie buty na poprzedniej stelli, bo tam miałam winnice. Chodziłam 2 sezony po wodzie, błocie i kamieniach. Dalej wyglądają jak nówki nie śmigane. Bardzo dobry zakup - według mnie. Teraz zostawiłam w domu, gdzie zakładam je do spacerów z kijkami i wypady za miasto. Są twardsze niż adidasy, dobrze trzymają kostkę. Bardzo dobrze mi się w nich chodzi.
08 lutego 2016 15:08 / 1 osobie podoba się ten post
Benita

Kupiłam takie buty na poprzedniej stelli, bo tam miałam winnice. Chodziłam 2 sezony po wodzie, błocie i kamieniach. Dalej wyglądają jak nówki nie śmigane. Bardzo dobry zakup - według mnie. Teraz zostawiłam w domu, gdzie zakładam je do spacerów z kijkami i wypady za miasto. Są twardsze niż adidasy, dobrze trzymają kostkę. Bardzo dobrze mi się w nich chodzi.

A jakiej marki to są buty? Może bym się załapała?
08 lutego 2016 15:31 / 1 osobie podoba się ten post
Daria01

Właśnie obejrzałam te buty.Solidne,marka własna Lidla.Chciałam kupić,ale zostały 2 pary i numery nie moje.Koszt  18 euro .A buty firmy Crivit.
08 lutego 2016 16:06 / 1 osobie podoba się ten post
Daria01

Teresadd już odpowiedziała. Dokładnie tak.
08 lutego 2016 16:36 / 1 osobie podoba się ten post
Burze mam. Pierwsza zimowa? Wiosenna? Jakby bylo malo, ze caly dzien leje i wieje...
08 lutego 2016 17:04 / 2 osobom podoba się ten post
No więc nie będzie łóżka z baldachimem póki co bo karta kredytowa została w domu, a bez niej ani, ani. Dziękuję wszystkim, którzy wyrazili chęć potowarzyszenia mi tym bardziej, że dwójka wychodzi taniej bo tylko 2472 pln za pokój ze śniadaniem czyli 1236 pln + samolt z GDN 438 pln bez bagażu rejestrowanego ( z Poznania drożej). Do tego tylko ubezpieczenie +/- 40 pln i można śmigać. Cholercia tego nie przewidziałam. Jak do tej pory wszędzie wystarczała mi zwykła karta bankomatowa. A może się nie poznają, że to tylko karta płatnicza? Ale jak się poznają to dolecę na miejsce i będę spać nie w hotelu tylko przed .... na wycieraczce. Trudno. Muszę się wstrzymać.
08 lutego 2016 19:13 / 1 osobie podoba się ten post
Za daleko mam niestety do LIDLA czego bardzo żałuję:( Już raz miałam te buty ,z 5 lat temu-super były,ponad 3 sie nosiły:)
08 lutego 2016 19:27
ja kupilam takie krotkie ostatnio w Addiku sa mega wygodne i wcale zakupu nie zaluje jakies 30 chyba zaplacilam....
08 lutego 2016 19:35
W kalendarzu luty a u mnie burza....bez piorunów ale grzmi jak diabli:)I leje.
08 lutego 2016 19:41 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Przełóż  kartkę w kalendarzu na kwiecień albo maj i gitarra
08 lutego 2016 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

donosze ze u mnie tez byla:)
08 lutego 2016 20:00 / 5 osobom podoba się ten post
Moje dziadki i tabletki

- Tutaj ma Pani tabletki
- Aneta dzisiaj Rosenmontag, mogłabyś mi dzisiaj odpuścić

- Tutaj są dla Pana tabletki
- Dziecko, a nie miałaś ich więcej?
- Więcej będzie jutro
08 lutego 2016 20:34 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Przełóż  kartkę w kalendarzu na kwiecień albo maj i gitarra :-)

Żeby mi się odliczantus popiernilił??Nie ma mowy:)Zresztą, jak chyba czytałaś, burza nie tylko u mnie:)
08 lutego 2016 20:46 / 1 osobie podoba się ten post
Tat, tak , nic tam nie majstruj z tym kalendarzem , bo odliczantus popierniczysz i co ja wtedy pocznę?
08 lutego 2016 21:13 / 1 osobie podoba się ten post
Szukam wątku,topiku o walizkach.I nic .A na bank dyskusja była na ten temat.Walizki poszukuję???