Na wyjeździe #31

07 lutego 2016 18:42 / 2 osobom podoba się ten post
Michalinka

Bardzo ładny, ale łózko 2-osobowe :-) może zarezerwuj dla 2 osób?

Bo do września może się duuużo wydarzyć :) ;)!
07 lutego 2016 18:45 / 3 osobom podoba się ten post
Alina

Babcia śpi w fotelu, kicia na mojej pościeli, słońce za oknem nie może się zdecydować, świecić, czy też nie. Ja męczę się z podjęciem decyzji, rezerwować bilet na Maltę i bukować hotel, czy jeszcze nie? Termin odległy, bo wrześniowy. Dobrze byłoby już teraz bo później mogę mieć problem z zarezerwowaniem hotelu. Z drugiej strony, czy ja wiem co się może do września wydarzyć? No i tak dumam sobie. Chyba wezmę prysznic. Może mi się po nim w głowie rozjaśni. Ładny kurczę ten pokój i jak na jedynkę ze śniadaniem 1854 pln to wcale nie tak wygórowana cena.

Rozwojowe to wyrko:)Rokujące:):):)Rezerwuj:)Ta cena to za tydzień?
07 lutego 2016 18:46 / 2 osobom podoba się ten post
salazar

Bo do września może się duuużo wydarzyć :) ;)!

O tym właśnie pomyślałam
07 lutego 2016 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
Michalinka

Bardzo ładny, ale łózko 2-osobowe :-) może zarezerwuj dla 2 osób?

No własnie, jedynka, a łóżko podwójne z baldachimem  .Swoją drogą bardzo ładne :)))

Może w cenie jakie bonusy są:)))
07 lutego 2016 18:52 / 1 osobie podoba się ten post
Bo spania nie będzie :)))
Tak , czy owak fajna opcja :)

Łóżko z baldachimem od jakiegoś czasu po głowie mi chodzi, a to znaczy, że będę dążyć do posiadania takowego. Zdjęcie , które zamieściła Alinka przypomniało mi o tym.
07 lutego 2016 20:23 / 6 osobom podoba się ten post
kasia63

Rozwojowe to wyrko:)Rokujące:):):)Rezerwuj:)Ta cena to za tydzień?

Tak to jest cenaza tydzień. Sam hotel. Dwójka do pojedyńczego wykorzystania. Mały, butikowy hotelik w samym sercu Valetty. Do tego muszę doliczyć jeszcze samolot. Raynair na trasie Poznań-Malta- Poznań jakieś 550 pln bez rejestrowanego bagażu. Z bagażem rejestrowanym jakieś 120 pln do datkowo.  Muszę się z tym przespać choć na stronie jest napisane, że to ostatni pokój więc być może jak się obudzę to już nie będę miała nad czym się zastanawiać. Ale korci mnie, oj korci. W takim łóżku czułabym się jak jakaś zapomniana bohaterka romansu. Ej! Pomarzyć przecież zawsze można. A co!

07 lutego 2016 20:52 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Tak to jest cenaza tydzień. Sam hotel. Dwójka do pojedyńczego wykorzystania. Mały, butikowy hotelik w samym sercu Valetty. Do tego muszę doliczyć jeszcze samolot. Raynair na trasie Poznań-Malta- Poznań jakieś 550 pln bez rejestrowanego bagażu. Z bagażem rejestrowanym jakieś 120 pln do datkowo.  Muszę się z tym przespać choć na stronie jest napisane, że to ostatni pokój więc być może jak się obudzę to już nie będę miała nad czym się zastanawiać. Ale korci mnie, oj korci. W takim łóżku czułabym się jak jakaś zapomniana bohaterka romansu. Ej! Pomarzyć przecież zawsze można. A co!:-)

Alinko, do wrzesnia jeszcze w kija czasu. Jak sie dobrze zakrecisz , to i ksiecia romantycznego do wolnego lozka znajdziesz:
07 lutego 2016 20:57 / 5 osobom podoba się ten post
leni

Alinko, do wrzesnia jeszcze w kija czasu. Jak sie dobrze zakrecisz , to i ksiecia romantycznego do wolnego lozka znajdziesz::aniolki:

Leni! Przy moim szczęściu to na pewno takiego z mocno  zaawansowaną prostatą.
07 lutego 2016 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Alinko, w takim wypadku PROSTO jest wskazanezapomnialas juz? z ta prostata to Twoje zboczenie zawodowe, ie dostrzegasz juz nic wiecej oprocz chorob
07 lutego 2016 22:28 / 7 osobom podoba się ten post
Alina

Alinko, ja nie mam prostaty i chętnie się z tobą na ten skromny pokoik załapię.
Wprawdzie chrapię jak lokomotywa, ale kupię ci extra koreczki do uszu.
Wrzesień mi pasuje, specjalnie odmówię wszelkich zleceń.
To co, lecimy? :))))))
07 lutego 2016 22:29 / 5 osobom podoba się ten post
Lawenda

Alinko, ja nie mam prostaty i chętnie się z tobą na ten skromny pokoik załapię.
Wprawdzie chrapię jak lokomotywa, ale kupię ci extra koreczki do uszu.
Wrzesień mi pasuje, specjalnie odmówię wszelkich zleceń.
To co, lecimy? :))))))

Ja nie chrapię   a wrzesień też mam wolny.
07 lutego 2016 22:32 / 3 osobom podoba się ten post
Michalinka

Ja nie chrapię :-)  a wrzesień też mam wolny.

A ja mogę zrobić profesjonalny masaż. Z dodatkowymi atrakcjami.

Alinka, wybieraj.
08 lutego 2016 07:41 / 1 osobie podoba się ten post
Michalinka

Ja nie chrapię :-)  a wrzesień też mam wolny.

Haha dobre nie chrapie ,bo nie slysze 
08 lutego 2016 09:05 / 5 osobom podoba się ten post
Alina

Alina a od czego Brawerany Prostatan i inne http://kobiety-kobietom.com/zakupy/ranking.php?pr=leki-na-prostate  Konar zapłonie i żeby tylko ten baldachim wytrzymał:)
08 lutego 2016 09:20 / 6 osobom podoba się ten post
To  artyści po pierwszym akcie. Wrażenia sympatyczne okres przedstawiony w sztuce interesujący Cieszę się ,że trafiłam do takiej rodziny gdzie opiekunka jest opiekunką a nie tymczasowym pomocnikiem w wyręczaniu przy chorej osobie.