Bardzo ładny, ale łózko 2-osobowe :-) może zarezerwuj dla 2 osób?
Babcia śpi w fotelu, kicia na mojej pościeli, słońce za oknem nie może się zdecydować, świecić, czy też nie. Ja męczę się z podjęciem decyzji, rezerwować bilet na Maltę i bukować hotel, czy jeszcze nie? Termin odległy, bo wrześniowy. Dobrze byłoby już teraz bo później mogę mieć problem z zarezerwowaniem hotelu. Z drugiej strony, czy ja wiem co się może do września wydarzyć? No i tak dumam sobie. Chyba wezmę prysznic. Może mi się po nim w głowie rozjaśni. Ładny kurczę ten pokój i jak na jedynkę ze śniadaniem 1854 pln to wcale nie tak wygórowana cena.
Bo do września może się duuużo wydarzyć :) ;)!
Rozwojowe to wyrko:)Rokujące:):):)Rezerwuj:)Ta cena to za tydzień?
Tak to jest cenaza tydzień. Sam hotel. Dwójka do pojedyńczego wykorzystania. Mały, butikowy hotelik w samym sercu Valetty. Do tego muszę doliczyć jeszcze samolot. Raynair na trasie Poznań-Malta- Poznań jakieś 550 pln bez rejestrowanego bagażu. Z bagażem rejestrowanym jakieś 120 pln do datkowo. Muszę się z tym przespać choć na stronie jest napisane, że to ostatni pokój więc być może jak się obudzę to już nie będę miała nad czym się zastanawiać. Ale korci mnie, oj korci. W takim łóżku czułabym się jak jakaś zapomniana bohaterka romansu. Ej! Pomarzyć przecież zawsze można. A co!:-)
Alinko, do wrzesnia jeszcze w kija czasu. Jak sie dobrze zakrecisz , to i ksiecia romantycznego do wolnego lozka znajdziesz::aniolki:
Leni! Przy moim szczęściu to na pewno takiego z mocno zaawansowaną prostatą.
Alinko, ja nie mam prostaty i chętnie się z tobą na ten skromny pokoik załapię.
Wprawdzie chrapię jak lokomotywa, ale kupię ci extra koreczki do uszu.
Wrzesień mi pasuje, specjalnie odmówię wszelkich zleceń.
To co, lecimy? :))))))
Ja nie chrapię :-) a wrzesień też mam wolny.
Ja nie chrapię :-) a wrzesień też mam wolny.