Opinii Waszych potrzebuję: Jakie są plusy i minusy umowy niemieckiej w porównaniu do umowy polskiej?
Ubezpieczenie zdrowotne w de przy niemieckiej umowie - to jej plus. A ile można stracić? I nie o kasę pytam.
Opinii Waszych potrzebuję: Jakie są plusy i minusy umowy niemieckiej w porównaniu do umowy polskiej?
Ubezpieczenie zdrowotne w de przy niemieckiej umowie - to jej plus. A ile można stracić? I nie o kasę pytam.
Benitko, ja to na chłopski rozum.........jakie składki emerytalne są odprowadzone..........no i ile kasy do ręki.......?
Kasa dla mnie na konto taka sama. O składkach emerytalnych jeszcze nic nie wiem
Babcia ogladala stacje BR i stwierdzila,ze nic nie rozumie.Pytam sie jej a po jakiemu mowia?, odparla,ze nie po niemiecku.:-) :-)
Ja to zakręcona jestem, jak ruski termos.
Zadzwoniłam sobie trzy dni temu do busiarni,co by se powrót do domu zarezerwowac. Myślałam,że nie za późno przed wyjazdem,pewna zresztą,że co jak co,ale dla Pani Basiaim miejsce jest zawsze.....a tu ZONK- miejsca dopiero na po Świętach...
Obszukałam wszelkie sprawdzone,polecane firmy...,zasypałam sms-ami...dzwonic nie śmiałam,bo to już po północy było.....albo nie odpisują (też takie traktowanie potencjalnego klienta,pfff) albo ,że miejsc brak.
Od świtu gorąca linia z firmą. Szukaliśmy wspólnie.
Ufff,jest....udało się...Ale stresa miałam.
I przy okazji- zna ktoś firmę Mile Trans? Może ktoś coś skrobnie w opiniach o przewoźnikach?