Na wyjeździe #31

07 lutego 2016 13:19 / 2 osobom podoba się ten post
Uczepiła się mnie piosenka od rana i za nic sobie nie mogę przypomnieć z czego ona jest:)Chodzę i mruczę pod nosem:)Coś mi świta,że z Pana Kleksa,hi hi
"Fantazja,fantazja
Bo fantazja jest od tego
Żeby bawić się
Żeby la la la ......

Z czego to??? bo nie zasnę:):):):)
07 lutego 2016 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Uczepiła się mnie piosenka od rana i za nic sobie nie mogę przypomnieć z czego ona jest:)Chodzę i mruczę pod nosem:)Coś mi świta,że z Pana Kleksa,hi hi
"Fantazja,fantazja
Bo fantazja jest od tego
Żeby bawić się
Żeby la la la ......

Kasia, tą piosenkę o ile dobrze pamietam to zespół Fasolki śpiewał
07 lutego 2016 13:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

"Fantazja,fantazja
Bo fantazja jest od tego
Żeby bawić się
Żeby la la la ......

Kasiu to piosenka " Fantazja"i spiewały ją  Fasolki:)
07 lutego 2016 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

"Fantazja,fantazja
Bo fantazja jest od tego
Żeby bawić się
Żeby la la la ......

....zeby bawic sie na calego...!!!!:))
07 lutego 2016 14:06 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

"Fantazja,fantazja
Bo fantazja jest od tego
Żeby bawić się
Żeby la la la ......

07 lutego 2016 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

"Fantazja,fantazja
Bo fantazja jest od tego
Żeby bawić się
Żeby la la la ......

A masz!

07 lutego 2016 14:43
Dzięki dziewczynki:)Będę spać spokojnie:)Mogłam od razu do dzieci zadzwonić ,bo to z ich dzieciństwa przecież:):):):)
07 lutego 2016 15:16 / 3 osobom podoba się ten post

Babcia śpi w fotelu, kicia na mojej pościeli, słońce za oknem nie może się zdecydować, świecić, czy też nie. Ja męczę się z podjęciem decyzji, rezerwować bilet na Maltę i bukować hotel, czy jeszcze nie? Termin odległy, bo wrześniowy. Dobrze byłoby już teraz bo później mogę mieć problem z zarezerwowaniem hotelu. Z drugiej strony, czy ja wiem co się może do września wydarzyć? No i tak dumam sobie. Chyba wezmę prysznic. Może mi się po nim w głowie rozjaśni. Ładny kurczę ten pokój i jak na jedynkę ze śniadaniem 1854 pln to wcale nie tak wygórowana cena.

07 lutego 2016 16:29 / 6 osobom podoba się ten post
Właśnie zakończyła się w "moim"mieście(Bühl) ostatkowa parada.Widziałam coś takiego po raz pierwszy i powiem,że jestem pod dużym wrażeniem.Przebierańców było co niemiara.Wszyscy weseli i z torbami pełnymi różnorakich słodyczy rzucali garściami w ludzi,którzy przyszli ich oglądać .Ja całe widowisko oglądałam z okna bawiąc się przy tym przednio a i cukierasów też dużo poleciało w moją stronę.Uzbierało się trochę lizaków,dwie małe paczki żelków,baton,garść cukierków a nawet mała torebeczka popcornu.Powiem Wam,że taka fajna muzyka leciała,że nogi same rwały się do tańca.Potrafią się ci Niemcy bawić,oj potrafią.Zaraz po zakończonej paradzie ruszyły ekipy porządkowe i w tej chwili nawet śladu nie ma po imprezie.A teraz jest już czysto i spokojnie.Pewnie wszyscy poszli na piffko.
07 lutego 2016 16:32 / 3 osobom podoba się ten post
kasiachodziez

Przyjechał synuś!! i zdzwiony pyta o co chodzi przecież mamusia siedzi w fotelu i sobie śpi więc z czego ja robię problem??????? jak ona śpi to ja też przecież odpoczywam!!!!
Wszedł do kuchni i spytał co na obiad? mówie przecież ci powiedziałam przez telefon że masz przywieźć obiad bo ja dzisiaj nie mam siły na gotowanie!!
no i jak mama śpi to ja też idę odpoczywać........ o ludzie trzeba było widzieć jego twarz..........

niech no tylko jeszcze powie jedno słowo za dużo.... a wieczorem wsiąde w sindbada!!!

No tak .Nasze firmy mają w logo często 24. h.Zapytałam się kiedyś ,takiego synusia ,czy on pracuje 24 h.Ofuknął mnie ,że nigdy w życiu.Więc pytam się dlaczego wymaga tego ode mnie.Facet zaczął ciężko myśleć i w końcu przyznał mi rację.Ją na takim zleceniu wytrzymałam 14 dni .Nawet nie chcę mi się tego wspominać,ale traumatyczne przeżycie.Przejechałam w nowe miejsce.Tu gdzie teraz jestem.Kasia Walcz o swoje, bo roboty nie zabraknie,a nasze zdrowie i my same jesteśmy najważniejsze.
07 lutego 2016 18:01 / 1 osobie podoba się ten post
balutka

Właśnie zakończyła się w "moim"mieście(Bühl) ostatkowa parada.Widziałam coś takiego po raz pierwszy i powiem,że jestem pod dużym wrażeniem.Przebierańców było co niemiara.Wszyscy weseli i z torbami pełnymi różnorakich słodyczy rzucali garściami w ludzi,którzy przyszli ich oglądać .Ja całe widowisko oglądałam z okna bawiąc się przy tym przednio a i cukierasów też dużo poleciało w moją stronę.Uzbierało się trochę lizaków,dwie małe paczki żelków,baton,garść cukierków a nawet mała torebeczka popcornu.Powiem Wam,że taka fajna muzyka leciała,że nogi same rwały się do tańca.Potrafią się ci Niemcy bawić,oj potrafią.Zaraz po zakończonej paradzie ruszyły ekipy porządkowe i w tej chwili nawet śladu nie ma po imprezie.A teraz jest już czysto i spokojnie.Pewnie wszyscy poszli na piffko.

Ekipa sprzątająca się cukierkami obłowiła a i Tobie wieczór umilą:)Tylko nie zeźryj wszystkiego naraz:)Zostaw sobie na jutro:)hi hi hi
07 lutego 2016 18:09 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Ekipa sprzątająca się cukierkami obłowiła a i Tobie wieczór umilą:)Tylko nie zeźryj wszystkiego naraz:)Zostaw sobie na jutro:)hi hi hi

Nie może od poniedziałku zaczyna się zawsze diete.
07 lutego 2016 18:17 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

No tak .Nasze firmy mają w logo często 24. h.Zapytałam się kiedyś ,takiego synusia ,czy on pracuje 24 h.Ofuknął mnie ,że nigdy w życiu.Więc pytam się dlaczego wymaga tego ode mnie.Facet zaczął ciężko myśleć i w końcu przyznał mi rację.Ją na takim zleceniu wytrzymałam 14 dni .Nawet nie chcę mi się tego wspominać,ale traumatyczne przeżycie.Przejechałam w nowe miejsce.Tu gdzie teraz jestem.Kasia Walcz o swoje, bo roboty nie zabraknie,a nasze zdrowie i my same jesteśmy najważniejsze.

Dzionek zleciał.
Ja cały dzień spędziłam u siebie na kanapie nie spałam ale leżałam i nic nie robiłam.
Synuś przed chwilą dosłownie uciekł!!  spędził prawie cały dzień z mamusią stwierdził na dowidzenia że jest wykończony!!!!!!!!
Tak się śpieszył że najpierw dał jej tabletke na spanie potem kolacje i na wpół przytomną przebierał w piżame.......nie trzeba być mądrym żeby wiedzieć że będzie prościej wszystko zrobić w odwrotnej kolejności ale co tam kto niemca zrozumie..............
Babcia w łóżku i czekamy na rozwój sytuacji czy znowu wstanie za dwie godziny
Powiedziałam rodzinie,że ja nie biorę odpowiedzialności za to jak babcia w nocy wstanie upadnie rozbije sobie głowe a ja nie będe jej słyszeć-jest głucha niewidoma dawno powinna mieć zamykane łóżko- syn odpowiedział jak tak się stanie to trudno to się stanie..........cokolwiek to znaczy
07 lutego 2016 18:29
kasia63

Kasiu wszystko leży i czeka aż mi przyjdzie na coś słodkiego ochota.Jakby rzucili jakieś pyszniutkie ciasto to nie powiem ale już by go nie było.A cukierki,lizaki i takie tam mogą sobie leżeć.
07 lutego 2016 18:36 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Babcia śpi w fotelu, kicia na mojej pościeli, słońce za oknem nie może się zdecydować, świecić, czy też nie. Ja męczę się z podjęciem decyzji, rezerwować bilet na Maltę i bukować hotel, czy jeszcze nie? Termin odległy, bo wrześniowy. Dobrze byłoby już teraz bo później mogę mieć problem z zarezerwowaniem hotelu. Z drugiej strony, czy ja wiem co się może do września wydarzyć? No i tak dumam sobie. Chyba wezmę prysznic. Może mi się po nim w głowie rozjaśni. Ładny kurczę ten pokój i jak na jedynkę ze śniadaniem 1854 pln to wcale nie tak wygórowana cena.

Bardzo ładny, ale łózko 2-osobowe może zarezerwuj dla 2 osób?