A ja już od 10-ej sama na włościach:)Syn PDP właśnie ja odwozi do familii,przyjedzie wieczorkiem,żeby mnie na autobus dostarczyć:)Pędzę zaraz na ploty do zaprzyjaźnionych:)Tylko,kurna zimno jakieś przebrzydłe się pojawiło:(Czyżby zima ?Hi hi hi
A ja już od 10-ej sama na włościach:)Syn PDP właśnie ja odwozi do familii,przyjedzie wieczorkiem,żeby mnie na autobus dostarczyć:)Pędzę zaraz na ploty do zaprzyjaźnionych:)Tylko,kurna zimno jakieś przebrzydłe się pojawiło:(Czyżby zima ?Hi hi hi
Robiłam wczoraj zakupy. Pakując wszystko na taśmę potrąciłam niechcący jakiegoś mężczyznę. Dostał z łokcia ale niegroźnie. Oczywiście przeprosiłam. Pan w wieku ok. 50, przystojny !!! zaraz odpowiedział "nie szkodzi". No mnie się oczywiście wyrwało "mogę jeszcze raz??" :sciana: ....jakoś tak samo wyleciało :-( Pan spojrzał się na nie i odpowiedział "nie, proszę nie". Najpierw dziwnie na mnie spojrzał a potem już uśmiechnięty przyglądał mi się dłużej. No kurde !!! wychodzi na to, że muszę tłuc facetów, żeby na mnie dłużej popatrzyli. Masakra !!!! :lol1:
Mycha, dobre, dobre, moze i ja walnę jakiegos jutro ??, na Święta będzie jak znalazł hiiii , żeby ości z karpia wypierał.
Mycha, dobre, dobre, moze i ja walnę jakiegos jutro ??, na Święta będzie jak znalazł hiiii , żeby ości z karpia wypierał.
Tylko patrz gdzie walisz, żeby się jeszcze przydał ;)))
juz pomazylas?:-)
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,149485,19353708,jak-sie-pracuje-w-amazonie-polak-picker-doskonaly.html
Wątek "wyłowione z sieci" jest chyba zamknięty, więc tutaj wklejam link do artykułu o pracy w Amazonie. Toż to jak w jakimś obozie pracy tam się pracuje.
Mnie się cały artykuł nie wyświetla? Nie lubię wyborczej bo często czytam Google News i na pierwszych miejscach pokazują się artykuły GW nie do przeczytania bez zapłaty. Niech sobie więc ją wsadzą tam gdzie należy. Nigdy bym właśnie dlatego nie zakupiła. Jakoś inne gazety i nie ucinają i tak nachalnie nie wciskają kitu?
Mnie się cały artykuł nie wyświetla? Nie lubię wyborczej bo często czytam Google News i na pierwszych miejscach pokazują się artykuły GW nie do przeczytania bez zapłaty. Niech sobie więc ją wsadzą tam gdzie należy. Nigdy bym właśnie dlatego nie zakupiła. Jakoś inne gazety i nie ucinają i tak nachalnie nie wciskają kitu?
Ileś artykułów można za darmo przeczytać. Mnie to nie dziwi, że chcą zarabiać i nie udostępniają za darmo.
Ten sam wrzuciłam dzis w WYŁOWIONE W SIECI-wyswietlal mi się cały tylko niestety wrzucił się na czarno zamiast na zielono:(Ale jak to poczytalam,to tak sobie pomyslałam ,ze w porównaniu do tego "obozu" Opiekunkowo to mjut/malina......Nie wytrzymałabym tam dłużej niz 1-3 dni:(
Na Erste mozna obejrzec teraz film z polskimi aktorami:-) :-)Akcja toczy sie tez w Slubicach,a moja babcia pyta sie co chwile: Magda to Polska ?