Na wyjeździe #31

21 grudnia 2015 16:43
Marla2805

Dziękuję Wam za wsparcie :) Lekarz był i mówił że babcia odejdzie lada godzina :(

Trzymaj się jakoś
21 grudnia 2015 16:44 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Chyba taki na gorąco, bo z pewnoscią  inny nie :lol2:

Z bita smietana  
21 grudnia 2015 16:45 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Z bita smietana :-) :-) :-) 

O, tak, dokładnie
21 grudnia 2015 16:47 / 1 osobie podoba się ten post
Marla2805

Dziękuję Wam za wsparcie :) Lekarz był i mówił że babcia odejdzie lada godzina :(

To są zawsze trudne chwile. Trzymam kciuki. Najważniejsze, że babcia odchodzi w swoim domu, wśród bliskich osób.
21 grudnia 2015 17:07 / 2 osobom podoba się ten post
Marla2805

Przykre, zwłaszcza teraz przed świętami. Ludzie dookoła się cieszą, z tu ktoś po cichutku umiera.Nie doczekała bidulka prezentu od Św.Mikołaja. Trzymaj się Marla, bo dla Ciebie to też ciężki czas. Współczuję. 
21 grudnia 2015 17:14 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Byłam na zakupach, załatwiłam połowę z listy. Myślałam, że przed obiadem będzie mniej ludzi a tu niespodzianka !! Cały parking nabity. Jeszcze raz muszę pojechać ale do innego sklepu, tym razem z pdp. Obiadek zrobiłam pieronem - placki ziemniaczane.

Miałam dziś podobnie, ale objechałam 2 razy i znalazłam......do REWE po ananasa taniego 1,99 pojechałam rowerem po14 na ulica była zakorkowana, nawet most........rowerkiem byłam szybsza o wiele......uwielbiam ananasy.......
21 grudnia 2015 17:25
Marla2805

Trzymaj się, dla ciebie to jest trudny okres.....sprobuj troszke wyluzować......pomodlić się.......wyjść na świerze powietrze......taka jest kolej rzeczy......ona już swoje przeżyła..............sama byłam na zleceniu kiedy w ciągu jednego tygodnia kobieta umarła.....nawet nie zdążyłam jej poznać......na szczęście syn wypłacił mi za cały miesiąc.....pojechałam tam na zastępstwo.
21 grudnia 2015 17:55 / 7 osobom podoba się ten post
Dziś polskim zwyczajem wysprzątałam dom babcin na święta,zajęło mi to całe popołudnie,dzięki czemu czas zleciał ino myk.
Przed połuniem zakupy,bez kolejek,z cudnym miejscem na parkingu dla inwalidów,aż chce się parkować .
Jak narazie narzekać nie mam na co.
21 grudnia 2015 18:11
Babcia zmarła, przy mnie, zdążylam pobiec po syna, dzieki za wsparcie, zostaje do pogrzebu :(
21 grudnia 2015 18:36 / 3 osobom podoba się ten post
Marla2805

Babcia zmarła, przy mnie, zdążylam pobiec po syna, dzieki za wsparcie, zostaje do pogrzebu :(

Marlena to są bardzo ważne momenty w życiu każdego człowieka. Jeżeli to Twój pierwszy przypadek to nie bój się. To jest wyjątkowe przeżycie, cokolwiek by nie mówić. Ja miałam szczęście, że moja pierwsza śmierć przyszła w nocy jak spałam. Córka była przy pdp ale też usnęła. Mogłam sobie wszystko spokojnie przemyśleć, poukładać. Wspieramy Cię wszystkie, trzymaj się. 
21 grudnia 2015 19:20 / 3 osobom podoba się ten post
Wierze Ci skoro próbowałaś
21 grudnia 2015 19:28 / 4 osobom podoba się ten post
Na oczy mi pada ,przeczytalam : baban z czekolada z goryla  
21 grudnia 2015 19:28 / 6 osobom podoba się ten post
Andrea,przeczytałam,że banan GORYLA jest dobry ahahahahahahah.
Moja babcia od dwóch dni walczy z prezentami,codziennie pod choinką przybywa pakunków,jest już ich pełno,myslałam że dzis wreszcie skończyla,a ona mi mówi,że dokonczy jutro pakowanie bo dziś juz nie ma siły
21 grudnia 2015 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Na oczy mi pada ,przeczytalam : baban z czekolada z goryla :-) :-) 

Ja też z Goryla przeczytałam hiii
dlatego taką odpowiedz dałam
21 grudnia 2015 19:33 / 2 osobom podoba się ten post
Z griila  ......... to mniam, mniam