Na wyjeździe #31

18 grudnia 2015 22:14
Ann1967

Jestem ze Wstenga- Anetką w kontakcie   skypowym, rozmawiałyśmy dzisiaj i niestety bratanek się nie odnalazł jeszcze..tragedia rodzinna:(

dzieki ann za info:) chodzi mi ten chlopak od tamtego czasu po glowie. Jakie zycie sprawia niespodzianki i niczego nie mozna byc pewnym
18 grudnia 2015 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
leni

dzieki ann za info:) chodzi mi ten chlopak od tamtego czasu po glowie. Jakie zycie sprawia niespodzianki i niczego nie mozna byc pewnym

Mi też ten chłopak nie wychodzi z głowy- sama mam 2 synów : 25 i 21 lat!
18 grudnia 2015 22:15
Ann1967

Pakuję już laptopa....do zobaczenia Wszystkim w styczniu!

ann, milego wypoczynku i na przyszlosc zrob wszystko, aby poznac rzeczywisty stan szteli
18 grudnia 2015 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
leni

ann, milego wypoczynku i na przyszlosc zrob wszystko, aby poznac rzeczywisty stan szteli:aniolki:

Aplikowałam do par agencji, mam nadzieję,że znajdę dobrą sztelę...czas pokaże juz w styczniu!
18 grudnia 2015 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ann1967

Aplikowałam do par agencji, mam nadzieję,że znajdę dobrą sztelę...czas pokaże juz w styczniu!

super!!! teraz p...j drzwiami ze szteli i wymiec wszystko z glowy. Jedziesz do swego domku, odpoczywaj
18 grudnia 2015 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
leni

super!!! teraz p...j drzwiami ze szteli i wymiec wszystko z glowy. Jedziesz do swego domku, odpoczywaj

Tak zrobię  i jak przyjedzie bus  będę szczęsliwa:)
18 grudnia 2015 22:19 / 1 osobie podoba się ten post
ryba

Oj, Orim nie bądź takim pesymistą:) Ja też próbuje wyjechac na krótko, no ja moge juz troche wcześniej(od29 grudnia), ale tez na dwa tygodnie:) No, teraz jest ciezko, fakt, ale...żebym  potwierdziła swoją gotowośc tak dwa- trzy tygodnie przed tem, byłoby ok, niestety, ja obecnie,żyje prawie z dnia na dzień:(  
Magda, może nam sie, jednak uda?:)

Nooo!!!!
18 grudnia 2015 22:39 / 1 osobie podoba się ten post
leni

Moze uciekł z domu. Bądźmy dobrej mysli.
18 grudnia 2015 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
Knorr

Moze uciekł z domu. Bądźmy dobrej mysli.

wiesz Knorr, mam takie przeczucia , ze on zyje i chcial sie od czegos odciac. Oby tak bylo
19 grudnia 2015 23:52 / 2 osobom podoba się ten post
http://wyborcza.pl/duzyformat/1,149485,19353708,jak-sie-pracuje-w-amazonie-polak-picker-doskonaly.html

Wątek "wyłowione z sieci" jest chyba zamknięty, więc tutaj wklejam link do artykułu o pracy w Amazonie. Toż to jak w jakimś obozie pracy tam się pracuje.
20 grudnia 2015 09:24 / 12 osobom podoba się ten post
Robiłam wczoraj zakupy. Pakując wszystko na taśmę potrąciłam niechcący jakiegoś mężczyznę. Dostał z łokcia ale niegroźnie. Oczywiście przeprosiłam. Pan w wieku ok. 50, przystojny !!! zaraz odpowiedział "nie szkodzi". No mnie się oczywiście wyrwało "mogę jeszcze raz??" ....jakoś tak samo wyleciało Pan spojrzał się na nie i odpowiedział "nie, proszę nie". Najpierw dziwnie na mnie spojrzał a potem już uśmiechnięty przyglądał mi się dłużej. No kurde !!! wychodzi na to, że muszę tłuc facetów, żeby na mnie dłużej popatrzyli. Masakra !!!!
20 grudnia 2015 10:20 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Robiłam wczoraj zakupy. Pakując wszystko na taśmę potrąciłam niechcący jakiegoś mężczyznę. Dostał z łokcia ale niegroźnie. Oczywiście przeprosiłam. Pan w wieku ok. 50, przystojny !!! zaraz odpowiedział "nie szkodzi". No mnie się oczywiście wyrwało "mogę jeszcze raz??" :sciana: ....jakoś tak samo wyleciało :-( Pan spojrzał się na nie i odpowiedział "nie, proszę nie". Najpierw dziwnie na mnie spojrzał a potem już uśmiechnięty przyglądał mi się dłużej. No kurde !!! wychodzi na to, że muszę tłuc facetów, żeby na mnie dłużej popatrzyli. Masakra !!!! :lol1:

no to juz jest zle
20 grudnia 2015 10:25 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

no to juz jest zle:-)

No wiesz Orimku, myślałam że mnie jakoś duchowo wesprzesz. Że zaraz powiesz nadstawiając się - masz Mycha wal !!! popatrzę na Ciebie. Albo lepiej powiesz, że popatrzysz na mnie bez bicia !!  Oj ja biedna, nie ma pocieszenia dla mnie, nie ma 
20 grudnia 2015 10:36 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

No wiesz Orimku, myślałam że mnie jakoś duchowo wesprzesz. Że zaraz powiesz nadstawiając się - masz Mycha wal !!! popatrzę na Ciebie. Albo lepiej powiesz, że popatrzysz na mnie bez bicia !!  Oj ja biedna, nie ma pocieszenia dla mnie, nie ma :placz3:

nie mam sklonnosci sado wiec chetnie popatrze bez bicia
20 grudnia 2015 12:35 / 3 osobom podoba się ten post
A ja już od 10-ej sama na włościach:)Syn PDP właśnie ja odwozi do familii,przyjedzie wieczorkiem,żeby mnie na autobus dostarczyć:)Pędzę zaraz na ploty do zaprzyjaźnionych:)Tylko,kurna zimno jakieś przebrzydłe się pojawiło:(Czyżby zima ?Hi hi hi