Na wyjeździe #31

06 lutego 2016 20:52 / 5 osobom podoba się ten post
Ale się cieszę. Idę 21.03 na spektakl " Klimakterium II, czyli menopauzy szał". Teatr Capitol przyjeżdża na występy gościnne do Poznania. Obejrzałam fragmenty na youtubie i nie mogę się doczekać. Zapowiada się niezła dawka śmiechu.
06 lutego 2016 20:58 / 2 osobom podoba się ten post
To dobrze,że nie jestes tutaj gdzie ja.Jestem pod Frankfurtem a tutaj wszystkie samoloty zniżaja lot,czyli lataja prawie nad głowami,to w przypadku takiej wiadomości jeszcze człowiek by sie podczepił pod któryś  przypadkowo i właczył ten tryb samolotowy
06 lutego 2016 21:06
mala

To dobrze,że nie jestes tutaj gdzie ja.Jestem pod Frankfurtem a tutaj wszystkie samoloty zniżaja lot,czyli lataja prawie nad głowami,to w przypadku takiej wiadomości jeszcze człowiek by sie podczepił pod któryś  przypadkowo i właczył ten tryb samolotowy:-)

Mała ja to samo niebo widzę?  
06 lutego 2016 21:08
MeryKy

Mała ja to samo niebo widzę? :-) 

taaaaaak? ja kodzik 63150:)
06 lutego 2016 21:11
mala

taaaaaak? ja kodzik 63150:)

A ja 61 440 
06 lutego 2016 21:12 / 1 osobie podoba się ten post
leni

jejki, przeczytalam teraz ogloszenia na opiekunkowie i strasznie spodobalo mi sie to z Prosenior. Jak mozna za tak chorego czlowieka proponowac 1050 eu placy? ciekawe jak wyglada ta pomoc w myciu i ubieraniu osoby lezacej z demencja!!!! No wola za torbe owsa szukaja. Oburzajace!!!

Niedobra firma.
06 lutego 2016 21:14
MeryKy

A ja 61 440 :-(

Ponad 40 km,no zobacz,pech niestety:(
06 lutego 2016 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
giunta

Kicia mi rośnie, jak na drożdżach, jak nie widzę jej teraz na bieżąco. Przyjadę do Pl, to jużw ogóle duża będzie...

Giunta........tak dawno Cię tu nie widziałam......pewnie nic nie robisz,tylko skaczesz z samolotów i z kociakami łazisz
Pozdrawiam Cię Kobietko:)
06 lutego 2016 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
Jesteś blondynką?
06 lutego 2016 21:15 / 6 osobom podoba się ten post
leni

jejki, przeczytalam teraz ogloszenia na opiekunkowie i strasznie spodobalo mi sie to z Prosenior. Jak mozna za tak chorego czlowieka proponowac 1050 eu placy? ciekawe jak wyglada ta pomoc w myciu i ubieraniu osoby lezacej z demencja!!!! No wola za torbe owsa szukaja. Oburzajace!!!

Leni............bo to firma PRO- SENIOR...........a nie PRO- OPIEKUNKA
06 lutego 2016 21:17
mala

Ponad 40 km,no zobacz,pech niestety:(

No pech :(
06 lutego 2016 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Alina

Ale się cieszę. Idę 21.03 na spektakl " Klimakterium II, czyli menopauzy szał". Teatr Capitol przyjeżdża na występy gościnne do Poznania. Obejrzałam fragmenty na youtubie i nie mogę się doczekać. Zapowiada się niezła dawka śmiechu.

Znajomi byli w Warszawie na spektaklu. Wrócili zachwyceni. Zazdroszczę Ci. bardzo chciałabym to zobaczyć. Jak wrócisz - podaj obsadę. No i Twoją osobistą recenzję poproszę.
Baw się dobrze.
06 lutego 2016 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

A ja dziś zaliczyłam kawkę z opiekunką umówione jesteśmy na czwartek na shopping jest tylko 8-10km ale Adler jest i Famili szkoda że jedzie do domu już w niedzielę super babka :)

Też spotkałem nową koleżankę tydzień temu.Ale po półgodzinnym "słowotoku" (cyt.Dody,podoba mi się), i omieszkaniu,że po studiach a że ci po  podstawówce tylko, ..no to postanowiłem odpuścić sobie kolejne spotkanie.)))
06 lutego 2016 21:23 / 2 osobom podoba się ten post
Skromny Knorr tylko ))
06 lutego 2016 21:24 / 3 osobom podoba się ten post
leni

Wiosną zeszłego roku startowałam do nich.Z doświadczeniem,referencjami i dobrym językiem(oj tam,oj tam ,nie chwale sie ,zwyczajnie lata wyjazdów hihi)zaproponowali mi 1000euro ,oczywiście nie przyjęłam