Kicia mi rośnie, jak na drożdżach, jak nie widzę jej teraz na bieżąco. Przyjadę do Pl, to jużw ogóle duża będzie...
Kicia mi rośnie, jak na drożdżach, jak nie widzę jej teraz na bieżąco. Przyjadę do Pl, to jużw ogóle duża będzie...
sliczna KICIA! kup jej dobra walowke jak pojedziesz do domu. Jak ja berdzo chce poglaskac i poprzytulac kotka!!!!!! Z psami mam kontakt na codzien na spacerach. Znam juz psy i wlascicieli. zdumiewajace, jak niektorzy sa podobni do siebie. Ja obserwuje tych, ktorych nie znam z rozmow, tylko z widzenia. Chyba to prawda, ze po psie poznasz jego wlasciciela
No! Kupię dziecku prezenty ;) Tęskno za kotkiem :)
Taka dyskusja o kotach a ja przegapiłam:-( moje koty w domu to urwisy. Ale przytulaja sie do siebi po harcach. Jeden ten czarny, to aportuje :-) to niezwykłe ,bo kot to raczej harda natura.
Moja też aportuje! :D W ogóle jest taka bardzo do ludzi. Zabiega o uwagę, jakby nie była kotem :)A Twoje koty też super :)