Na wyjeździe #31

04 lutego 2016 19:40 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No,to też mówię :-)

To dobrze mówisz :D.

Aż włączyłam moją dociekliwość językową (bawarską?) i poleciałam sprawdzać ;).
04 lutego 2016 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
Brawo Ty !!!
Dobrze, że masz zaznajomionego busika.
04 lutego 2016 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
Andrejka, kiedyś pisałaś, ile nazbierałaś spodni. Zdziwiłam się - jak można...
Dziś zajrzałam do swojej szafy, a tam  - matko, skąd to się wzięło ? Dziś dokupiłam następne...
Kto z kim przestaje... i tak dalej.
04 lutego 2016 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
gratuluje wolnego 
ja tego blogostanu mam trzy dni w tygodniu jak moja pdp jedzie do przedszkola
jest super
i zawsze gdy wraca podaje jej pyszne jedzonko.bo tamto jej nie smakuje
a dzis byly paczki
pdp pochodzi z prusow wschodnich wiec troszke polskiej tradycji jeszcze pamieta i wie co to tlusty czwartek
04 lutego 2016 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
Jak byłam w Bielefeld, to PDP do przedszkola jeździł 4 dni w tygodniu:)Jego żona nie ,ale była taka nieuciążliwa, jakby jej wcale nie było:)Niemniej jednak dodatkowego wolnego nie było niestety:(
04 lutego 2016 22:02 / 1 osobie podoba się ten post
No, nie "przeginaj":)
04 lutego 2016 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
4 razy w tygodniu , to ci dopiero .... .już po tygodniu Twója miesieczna wypłata poszłaby na ciuchy i takie tam   
04 lutego 2016 22:27 / 1 osobie podoba się ten post
Tylko już nic nie kupuj, bo na 2 busy będziesz wracała :pomponiara:
05 lutego 2016 10:51
Czyli dwa miesiące urlopu?
05 lutego 2016 13:14 / 2 osobom podoba się ten post
Nie każdego--hahaha.Moja PDP pięc razy w tygodniu.....
05 lutego 2016 13:31 / 1 osobie podoba się ten post
Nie narzekam,ale zimą troche nudy,zimno - na rower nie bardzo.
Ale latem rower, taras,kijki .Zadnego gotowania obiadów,/tylko dla siebie co nieco/
05 lutego 2016 14:54 / 1 osobie podoba się ten post
PONBNIEDZIALEK SRODA I PIATEK 
a wtorek i we czwartek 1 godzinke fizjo
05 lutego 2016 19:33
Andrejko , mecz corke dobrej siostry, aby one chodzily czesciej do przedszkola. Tu nie chodzi tylko o ciebie ale rowniez o te Twoje pdp, to z korzyscia dla nich. Moja babke zaprowadzam w poniedzialek i piatek od 8 do 16 i jak przez te godziny posiedzi ze swoimi kolezkami , jest zupelnie inna, niepobudzona i spokojna. Ci ludzie potrzebuja kontaktu z podobnymi do siebie i oni doskonale sie ze soba porozumiewaja choc personel ich zbytnio nie rozumie. To nie jest az taki wielki koszt a mysle, ze Twoje pdp moga sobie na to pozwolic i nie bedziecie glodowac z tego powodu. Ty tez bedziesz miala odskocznie od cyrku , nalezy Ci sie:)
05 lutego 2016 19:55
a wiec one sa jeszcze w pewnym stopniu kumate. Mojej wszystko jedno, byle tylko cos sie dzialo i z domu wyjsc. Taka byla cale zycie i to w niej pozostalo , pomimo, ze podstawowe czynnosci potrzebne do przetrwania zupelnie zanilky
05 lutego 2016 20:47 / 8 osobom podoba się ten post
Kicia mi rośnie, jak na drożdżach, jak nie widzę jej teraz na bieżąco. Przyjadę do Pl, to jużw ogóle duża będzie...