27 czerwca 2015 23:14 / 8 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalnaBrawo Kasiu ! wyjęłaś mi te słowa z ust , że tak powiem ! Jeśli ktoś jest zaprawiony w " boju " to proszę bardzo może siedzieć , spać w tym samym pokoju , ale jeśli ktoś się boi śmierci , patrzenia na umieranie to od razu tchórz ? Byłam do końca z moją Mamą , trzymałam za rękę , mówiłam do niej , nie bałam się , ale to była moja Matka ! Na to co się napatrzyłam a trwało ok. 40n minut to wystarczy mi do końca życia i też nie chciałabym być przy kimkolwiek umierającym , czy z rodziny , czy PDP -ym , nie jestem tchórzem , nie boję się chwili śmierci , boję się patrzenia na umieranie .
Bo mnie szlag trafił !!!!Agatce jest wsparcie potrzebne ,a nie czytanie o opiekunkach tchórzach.Taka czcza pisanina jest po prostu podła.
Jestem zaprawiona w bojach jak to okresliłaś -umarło w mojej obecnosci mnóstwo pacjentów,nie boje sie ale nie kazdy potrafi ,zwłaszcza kiedy to pierwszy raz ,na obczyxnie,w dodatku sama w domu.
Agatka-skoro syn Ci powiedział,żebys odpoczęła,postaraj sie jakos odciąć,pogadaj z kimś z domu,albo z kolezanką,ogladnij film jakis ,spróbuj sie nie bać,na bieg wydarzen i tak nie masz wpływu.