Samboja , Ty masz taki talent kucharski , że klękajcie narody ! Ależ ja poszaleję z Twoimi przepisami jak wrócę do chaty ! :-) :-) :-) !!! A teraz taką nieśmiałą prośbę mam... ciacha ,ciasteczka ...słodycz życia ......
Samboja , Ty masz taki talent kucharski , że klękajcie narody ! Ależ ja poszaleję z Twoimi przepisami jak wrócę do chaty ! :-) :-) :-) !!! A teraz taką nieśmiałą prośbę mam... ciacha ,ciasteczka ...słodycz życia ......
jak zawsze , jak zawsze .....:-)
Kurde, niepotrzebnie lubię koty...
To co, może domowa chałka z kruszonką i rodzynkami ? ;)
Samoboja a masło klarowane w Niemczech to gdzie kupujesz, bo ja chyba ślepa jestem nie mogę natrafić?
wszystko , wszystko, co Ci tylko wpadnie w wolnej chwili do głowy ..... moja wdzięczność będzie jak kosmos - bezgraniczna !!! a i kalorii nie liczę wcale ! ani trochę , ani ciut....
Samboja jak tak dalej pójdzie o Cię komisyjnie wywalimy z tego bloga !!! Toż ciągle mi "ślinka cieknie" !!!
toż ja nikogo nie zmuszam do głodowania ze strużką ślinki zwisającą w kąciku ust, wystarczy pójść do kuchni i... zaszaleć ^^
Jest wszędzie .W Aldi ,Lidlu,Kauflandzie ,Rewe.To buterschmalz.Użuwam go na okrągło.
Samoboja a masło klarowane w Niemczech to gdzie kupujesz, bo ja chyba ślepa jestem nie mogę natrafić?