Bedzie smakowalo. Juz to widze czytajac sklad.
A obcasy ile cm maja? Bo moze jestesmy podobnego wzrostu?:-)
Bedzie smakowalo. Juz to widze czytajac sklad.
A obcasy ile cm maja? Bo moze jestesmy podobnego wzrostu?:-)
Najwyższe jakie mam mają 16cm :D Lita spikes black od Campbella :D
A bez nich mam 177cm ;)
Kocham takie buty!! Ale jestem ciut nizsza. Bez obcasow 175 cm.
Moje są jeszcze trochę wyższe niż klasyczne Lity bo to wersja dla mężczyzn, a one były o cal wyższe %-) (mam duże stopy, 42/43 ).
Ale są też nieco szersze od damskich więc coś za coś :D Niemniej wyglądam w nich jak żyrafa na sterydach :laska2:
Ale... też je kocham :D
Jestes piekna kobieta Samboja. Wiec nie wkrecaj sobie,ze zle wygladasz. Zreszta zyrafy sa fajne.
No ale skoro Ty wygladasz jak zyrafa,to ja nieco nizsza, musze byc podobna do okapi :lol3:
Musiałabyś widzieć jak moja kuzynka je włożyła. Ona jest 5-6cm wyższa ode mnie i nawet bez tych butów ma skadalicznie długie nogi :lol1: :lol2: :lol3:
Ale za to jaka zgrabna! Jestes interesujaca osoba Samboja. Zaluje,ze nie poznalam Cie w realnym zyciu. Cos czuje,ze mialybysmy sobie troche do pogadania :-)
Wzajemnie, droga Myszko! Skąd jesteś w Polsce :D ?
Z Elblaga ,a wlasciwie od kilku lat ze wsi w okolicach tegoz. :D A ty?
Też nad Wodą, tylko dużo mniejszą :D
Dolina Baryczy, Dolnośląskie :)
Dzisiaj dopiero odwiedziłam Twój blog. pięknie prowadzony, ciekawe przepisy, sprawdzone. to najważniejsze.
Czytając, sądziłam że masz korzenie z Wielkopolski. Dokładność, perfekcyjność i szczerość. Dolina Baryczy zachacza o Wielkopolskę. Będę tu zaglądała, cos spróbuję ugotować w/g Twojej receptury.