Pochwalijki #2

18 lipca 2015 20:56 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

A może singapurski pocałunek :)
http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/singapurski-pocalunek-technika-kabazza-technika-zaciskania-miesni-kegl_38047.html

A mozesz mi to opisac,bo mam slaby internet i mi nie pojdzie  
18 lipca 2015 20:59 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A mozesz mi to opisac,bo mam slaby internet i mi nie pojdzie:-) :-) 

ingapurski pocałunek - niezwykły sposób całowania to tzw. technika kabazza, polegająca na doprowadzaniu mężczyzny do orgazmu wyłącznie skurczami mięśni pochwy. Strona aktywną jest więc tu kobieta, od tego, jak będzie posługiwać się swoja waginą, jakie manewry nią wykonywać zależy, jaki osiągną orgazm. Tę technikę od wieków doskonale znają i praktykują prostytutki na Dalekim Wschodzie (a wywodzi się ona z Indii). Właśnie tam nosi ona nazwę singapurskiego pocałunku. A ponieważ najlepsza partnerka to taka, która jest damą w salonie, a kurtyzaną w łóżku, może warto, abyś i ty opanowała tę sztukę.

http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/singapurski-pocalunek-technika-kabazza-technika-zaciskania-miesni-kegl_38047.html
18 lipca 2015 20:59 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

A mozesz mi to opisac,bo mam slaby internet i mi nie pojdzie:-) :-) 

Najlepiej niech Ci pokaże
18 lipca 2015 21:01 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Te od sierotki Marysi to były prawdziwe , żywe , przecież Konopnicka nie wymyśliła ich , bo chyba bajek nie pisała , tylko kryminały i romanse ?......a nie kryminały to Chmielewska ! .....a te ogrodowe to takie jakieś sztuczne , prawie jak jakieś wibratory , tylko , że bez baterii :-) 

To samo  skojarzenie mialam i nawet pomyslam ze taki krasnoludek to by sie mogl caly zmiescic pod spodnicą? 
18 lipca 2015 21:17 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

To samo  skojarzenie mialam i nawet pomyslam ze taki krasnoludek to by sie mogl caly zmiescic pod spodnicą? :lol3:

18 lipca 2015 21:35 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Takie stare dziewuszyska a nie wiedzą jak się na " schylączkę " nazywa i wymyślają pieski , kotki , czy inne jeżozwierze ! ......na schylączkę to się nazywa na " X -a " a jak się któraś w szkole szkole powszechnej nie opitalała na matematyce , pilnie się uczyła a nie w nosie dłubała i kulkami rzucała na co ładniejszych chłopaków to wie , że " X " jest to niewiadoma ! .......i tak na schylączkę , nie wiadomo kto , ważne , żeby wynik dobry wyszedł ! :-):-):-)

No to mnie Basiu uświadomiłaś, bo ja tez myslałam, ze to na pieska się nazywa
18 lipca 2015 23:41 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Pochwalam sie, ze w ogrodzie pod magnolia, w misce-podstawku z woda kapie sie 10 sikorek.
Od 2 dni ptaki rozeznawaly "teren", oswoily i teraz zazywaja kapieli. Ale przyfrunal kos i nastapila zmiana. Ten najpierw sie napil i dalej zazywac kapieli.
A sikorki odczekaly swoje na galezi magnolii i po chwili tez zaczely kosa "malpowac".
O teraz powazna sprawa, bo przybiegla sroka i pije. Jak tak dalej bedzie, to wody na dzisiaj zabraknie :-)))

U nas też pod magnolią stoi specjalny basenik dla ptaszków. Regularnie uzupełniam go wodą podczas podlewania kwiatków. Ale tak dokładnie jak ty nie przyglądam się ptasim kąpielom. W naszym ogrodzie królują szpaki i od czasu do czasu pojawia się sroka. Tylko takie ptaki widuję, ale ze słyszenia domyślam się, że jest większa ich różnorodność, bo koncerty dają przecudne
19 lipca 2015 00:06 / 6 osobom podoba się ten post
Zofija

U nas też pod magnolią stoi specjalny basenik dla ptaszków. Regularnie uzupełniam go wodą podczas podlewania kwiatków. Ale tak dokładnie jak ty nie przyglądam się ptasim kąpielom. W naszym ogrodzie królują szpaki i od czasu do czasu pojawia się sroka. Tylko takie ptaki widuję, ale ze słyszenia domyślam się, że jest większa ich różnorodność, bo koncerty dają przecudne

Zosiu o Tych cudownych ptasich koncertach, " pogadaj" z Alina.
Ona tez jest milosniczka tych przecudownych Treli ptasich, 
19 lipca 2015 12:53 / 2 osobom podoba się ten post
Zofija

Zosiu, wystarczy ze zza ekranu lapka podniose wzrok o 10 cm i juz mam piekny widok na park z magnolia, miseczka i kapielami.
Ale one porzadne, bo kapia sie przed snem.
19 lipca 2015 12:56 / 3 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Zosiu o Tych cudownych ptasich koncertach, " pogadaj" z Alina.
Ona tez jest milosniczka tych przecudownych Treli ptasich, :wiking:

Dobrze,że Alina tego nie czyta hahahahah
19 lipca 2015 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
Trzy tygodnie temu, w niedziele o 8 rano zameldowałem się na służbę u Pedepki w Langenfeld;)
Czuję juz zmęczenie zmęczeniem, wiec naciskam na więcej wolnego.
We środę jadę zwiedzać Duesseldorf. Ustaliłem, że do nocy, do ostatniego busa.
Co tam warto obejrzec w tym Wielkim Mieście ??
19 lipca 2015 15:01 / 1 osobie podoba się ten post
Prowincjusz

Trzy tygodnie temu, w niedziele o 8 rano zameldowałem się na służbę u Pedepki w Langenfeld;)
Czuję juz zmęczenie zmęczeniem, wiec naciskam na więcej wolnego.
We środę jadę zwiedzać Duesseldorf. Ustaliłem, że do nocy, do ostatniego busa.:matrix:
Co tam warto obejrzec w tym Wielkim Mieście ??

jedz na Stare M iast,potem nad Ren....cudownie tam jest.zakochalam sie w tym miescie...poznalam te miejsca dzieki naszej Reni forumowej...
19 lipca 2015 15:12
ivanilia40

Dobrze,że Alina tego nie czyta hahahahah

Moze przeczyta wie
czorkiem ha ha Obie jestesmu " milosniczkami tak o 5 tej tano has
19 lipca 2015 15:17 / 4 osobom podoba się ten post
Ona_Lisa

Moze przeczyta wie
czorkiem ha ha Obie jestesmu " milosniczkami tak o 5 tej tano has

Na poprzedniej szteli miałam takie orgie żab i ptaków o 5-j rano,pamiętam jak się wkurzałam ... W tej wsi co jestem tylko czasem kogut zapieje,na szczęście tylko jeden w okolicy 
19 lipca 2015 15:22 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

jedz na Stare M iast,potem nad Ren....cudownie tam jest.zakochalam sie w tym miescie...poznalam te miejsca dzieki naszej Reni forumowej...

Potwierdzam, warto zobaczyć te miejsca....