A może singapurski pocałunek :)
http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/singapurski-pocalunek-technika-kabazza-technika-zaciskania-miesni-kegl_38047.html

A może singapurski pocałunek :)
http://www.poradnikzdrowie.pl/seks/sztuka-kochania/singapurski-pocalunek-technika-kabazza-technika-zaciskania-miesni-kegl_38047.html
A mozesz mi to opisac,bo mam slaby internet i mi nie pojdzie:-) :-)
A mozesz mi to opisac,bo mam slaby internet i mi nie pojdzie:-) :-)
Te od sierotki Marysi to były prawdziwe , żywe , przecież Konopnicka nie wymyśliła ich , bo chyba bajek nie pisała , tylko kryminały i romanse ?......a nie kryminały to Chmielewska ! .....a te ogrodowe to takie jakieś sztuczne , prawie jak jakieś wibratory , tylko , że bez baterii :-)
To samo skojarzenie mialam i nawet pomyslam ze taki krasnoludek to by sie mogl caly zmiescic pod spodnicą? :lol3:
Takie stare dziewuszyska a nie wiedzą jak się na " schylączkę " nazywa i wymyślają pieski , kotki , czy inne jeżozwierze ! ......na schylączkę to się nazywa na " X -a " a jak się któraś w szkole szkole powszechnej nie opitalała na matematyce , pilnie się uczyła a nie w nosie dłubała i kulkami rzucała na co ładniejszych chłopaków to wie , że " X " jest to niewiadoma ! .......i tak na schylączkę , nie wiadomo kto , ważne , żeby wynik dobry wyszedł ! :-):-):-)
Pochwalam sie, ze w ogrodzie pod magnolia, w misce-podstawku z woda kapie sie 10 sikorek.
Od 2 dni ptaki rozeznawaly "teren", oswoily i teraz zazywaja kapieli. Ale przyfrunal kos i nastapila zmiana. Ten najpierw sie napil i dalej zazywac kapieli.
A sikorki odczekaly swoje na galezi magnolii i po chwili tez zaczely kosa "malpowac".
O teraz powazna sprawa, bo przybiegla sroka i pije. Jak tak dalej bedzie, to wody na dzisiaj zabraknie :-)))
U nas też pod magnolią stoi specjalny basenik dla ptaszków. Regularnie uzupełniam go wodą podczas podlewania kwiatków. Ale tak dokładnie jak ty nie przyglądam się ptasim kąpielom. W naszym ogrodzie królują szpaki i od czasu do czasu pojawia się sroka. Tylko takie ptaki widuję, ale ze słyszenia domyślam się, że jest większa ich różnorodność, bo koncerty dają przecudne
U nas też pod magnolią stoi specjalny basenik dla ptaszków. Regularnie uzupełniam go wodą podczas podlewania kwiatków. Ale tak dokładnie jak ty nie przyglądam się ptasim kąpielom. W naszym ogrodzie królują szpaki i od czasu do czasu pojawia się sroka. Tylko takie ptaki widuję, ale ze słyszenia domyślam się, że jest większa ich różnorodność, bo koncerty dają przecudne
Zosiu o Tych cudownych ptasich koncertach, " pogadaj" z Alina.
Ona tez jest milosniczka tych przecudownych Treli ptasich, :wiking:
Trzy tygodnie temu, w niedziele o 8 rano zameldowałem się na służbę u Pedepki w Langenfeld;)
Czuję juz zmęczenie zmęczeniem, wiec naciskam na więcej wolnego.
We środę jadę zwiedzać Duesseldorf. Ustaliłem, że do nocy, do ostatniego busa.:matrix:
Co tam warto obejrzec w tym Wielkim Mieście ??
Dobrze,że Alina tego nie czyta hahahahah
Moze przeczyta wie
czorkiem ha ha Obie jestesmu " milosniczkami tak o 5 tej tano has
jedz na Stare M iast,potem nad Ren....cudownie tam jest.zakochalam sie w tym miescie...poznalam te miejsca dzieki naszej Reni forumowej...