Pochwalijki #2

18 lipca 2015 19:53 / 3 osobom podoba się ten post
Pochwalam sie, ze w ogrodzie pod magnolia, w misce-podstawku z woda kapie sie 10 sikorek.
Od 2 dni ptaki rozeznawaly "teren", oswoily i teraz zazywaja kapieli. Ale przyfrunal kos i nastapila zmiana. Ten najpierw sie napil i dalej zazywac kapieli.
A sikorki odczekaly swoje na galezi magnolii i po chwili tez zaczely kosa "malpowac".
O teraz powazna sprawa, bo przybiegla sroka i pije. Jak tak dalej bedzie, to wody na dzisiaj zabraknie ))

18 lipca 2015 19:55 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kochaniutka jak ja byłam tak 30-40 + to kiedyś beczkowóz strażacki wodą zbieraną ręcznikiem napełniłam ! nawet tą wodą jakiś pożar wtedy ugasili ! ....
a teraz to co mi zostało ? teraz to nawet podłogę na " schylączkę " umyć i się namęczę , nasapię :-):-):-)

Jaka to poza na schylaczke??,bo ja to na kolanach lubie,bo moj biust wtedy jest stojacy  
18 lipca 2015 20:00 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Jaka to poza na schylaczke??,bo ja to na kolanach lubie,bo moj biust wtedy jest stojacy :-) :-) 

Na kolanach to chyba na pieska :sex: a na schylaczkę to może jak panie grzybiarki o drzewko oparte
18 lipca 2015 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Pochwalam sie, ze w ogrodzie pod magnolia, w misce-podstawku z woda kapie sie 10 sikorek.
Od 2 dni ptaki rozeznawaly "teren", oswoily i teraz zazywaja kapieli. Ale przyfrunal kos i nastapila zmiana. Ten najpierw sie napil i dalej zazywac kapieli.
A sikorki odczekaly swoje na galezi magnolii i po chwili tez zaczely kosa "malpowac".
O teraz powazna sprawa, bo przybiegla sroka i pije. Jak tak dalej bedzie, to wody na dzisiaj zabraknie :-)))

Amelka a Ty jak zawsze jaja sobie robisz?
18 lipca 2015 20:04
takaja

Na kolanach to chyba na pieska :sex: a na schylaczkę to może jak panie grzybiarki o drzewko oparte :lol1:

Hahaha,dobre,uwielbiam grzyby zbierac i zamierzam wykorzystac w tym roku ta pozycje mam tylko nadzieje ,ze grzyby dopisza  
18 lipca 2015 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
No pozycje różne są wiadomo...ale żeby potem podłogę wycierać i ręcznik wyżymać....ech ktoś tu chyba przesadza...
18 lipca 2015 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Kochaniutka jak ja byłam tak 30-40 + to kiedyś beczkowóz strażacki wodą zbieraną ręcznikiem napełniłam ! nawet tą wodą jakiś pożar wtedy ugasili ! ....
a teraz to co mi zostało ? teraz to nawet podłogę na " schylączkę " umyć i się namęczę , nasapię :-):-):-)

Wiem wiem jaka męczarnia ja babci codziennie mówię ile to pracy wsadzic pranie przełozyc do suszarki wyjąć poskładać, sniadanie naszykowac obiad odgrzac już nie mówiąc o zmyciu podłogi raz w tyg wiesz jak mnie żałuję że ja tak ciężko pracuje ciągle każe mi siedzieć i nogi do góry
18 lipca 2015 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Hahaha,dobre,uwielbiam grzyby zbierac i zamierzam wykorzystac w tym roku ta pozycje:-) mam tylko nadzieje ,ze grzyby dopisza :-) :-) 

No i jakis lesniczych albo gajowych bedzie urodzaj ? 
18 lipca 2015 20:17 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

No pozycje różne są wiadomo...ale żeby potem podłogę wycierać i ręcznik wyżymać....ech ktoś tu chyba przesadza...

Marta bo to po tygodniu witania jak Barbarka do domu wraca teraz postu miała tyle że nie wiem czy kąpielowych nie użyję :)
18 lipca 2015 20:18 / 2 osobom podoba się ten post
MeryKy

No i jakis lesniczych albo gajowych bedzie urodzaj ? :zywoplot:

No byle nie na krasnali...
18 lipca 2015 20:26 / 3 osobom podoba się ten post
To jest jest jeszcze na krasnali??
Jakas zacofana jestem ,no fakt jeszcze nie spotkalam w lesie krasnali,jedynie w ogrodzie
18 lipca 2015 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Jaka to poza na schylaczke??,bo ja to na kolanach lubie,bo moj biust wtedy jest stojacy :-) :-) 

stoi na ziemii, rozumiem.
18 lipca 2015 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
amelka

stoi na ziemii, rozumiem.

No ,zgadza sie  
18 lipca 2015 20:30 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

To jest jest jeszcze na krasnali??
Jakas zacofana jestem ,no fakt jeszcze nie spotkalam w lesie krasnali,jedynie w ogrodzie :-) :-) :-)

Przydalby mi sie jakis pampers na dzisiejszy wieczor? Ale skad go skolowac? 
18 lipca 2015 20:31 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Przydalby mi sie jakis pampers na dzisiejszy wieczor? Ale skad go skolowac? :lol3:

Moge pozyczyc od babci