Się nie wypieraj, tylko gabaryty podaj :D.
Cały wieczór szukamy Kopciuszka, tyle, że kryterium wyszukiwania inne ;).
Się nie wypieraj, tylko gabaryty podaj :D.
Cały wieczór szukamy Kopciuszka, tyle, że kryterium wyszukiwania inne ;).
169 i 64 kg:(
A tak w ogole to zla zmienniczka nie zawsze taka zla jest:-) Mojej pierwszej zmienniczce tutaj zawdzieczam bardzo wiele. Wlasciwie to powinnam jej co miesiac kwiaty slac:-) Drugiej rowniez:-) Pierwsza byla taka cudowna, ze juz po 3 dniach adwokat do firmy dzwonil, zebym wracala tak szybko jak tylko sie da. Na zachete dodal oplacone mieszkanie i pomoc w ulozeniu tu sobie wraz z dziecmi zycia. A druga tylko utwierdzila wszystkich w przekonaniu, ze te ogromne koszty jakie ponosza na moje mieszkanie to bardzo dobra inwestycja. Przez poltora roku jakie spedzilam z moimi pierwszymi tutaj PDP nie bylo na mnie skarg ze strony rodziny. Choc spadek zzeralam im w zawrotnym tempie. Raz sie sasiad skarzyl i dostal taki sliczny list od adwokata, ze pozniej mnie przepraszal i nawet drobne przyslugi wyswiadczal. Np.odstawial pojemnik na smieci zaraz po tym jak smieciarka odjechala, zeby taka cudowna opiekunka jak ja nie musiala sobie raczek brudzic:-) Jesli o mnie chodzi na zle zmienniczki skarzyc sie nie moge:-)
Nie dorastasz :D!
PS. Ja bym sobie ten centymetr dodała, a Ty ujmujesz..Ciekawe ;)!
A gabaryty jakie Opiekunka ma?
Nie dorastasz :D!
PS. Ja bym sobie ten centymetr dodała, a Ty ujmujesz..Ciekawe ;)!
Kasiu ,b.latwo moge napisac jej imie ,tak .Prosze powiedz co mi to da i Wam ?.Wychodze z zalozenia ,ze moze jak przeczyta to ,moze powiaze ze swoja osoba i zacznie ..... cos ze soba "robic" ,potrzebuje pomocy fachowca.Tak uderzyla mnie w plecy ,bylam odwrocona do szafki ,"cichaczem " i z nienacka.AMEN.