Pochwalijki #2

19 lipca 2015 15:24 / 2 osobom podoba się ten post
Prowincjusz

Trzy tygodnie temu, w niedziele o 8 rano zameldowałem się na służbę u Pedepki w Langenfeld;)
Czuję juz zmęczenie zmęczeniem, wiec naciskam na więcej wolnego.
We środę jadę zwiedzać Duesseldorf. Ustaliłem, że do nocy, do ostatniego busa.:matrix:
Co tam warto obejrzec w tym Wielkim Mieście ??

Tak jak Ania napisała, 
cała promenada nad Renem jest ładnym miejscem,
jest tu tez na Starym Mieście kilka ciekawych kościołów.
19 lipca 2015 15:51
Ona_Lisa

Moze przeczyta wie
czorkiem ha ha Obie jestesmu " milosniczkami tak o 5 tej tano has

Wyrazy mi uciekaja!
19 lipca 2015 19:06 / 3 osobom podoba się ten post
Właśnie się dowiedzialam, że moja PDP będzie uczęszczala raz w tygodniu do "przedszkola". Dotąd cały dzień była w domu. Jeszcze nie wiem jak to w praniu wyjdzie, ale zawsze będzie trochę luzu bez ciągłego pilnowania.
I druga nowość: od teraz mam "być dostępna" od 7. Jeśli PDP wstanie wczesniej ma się "we wlasnym zakresie" ubrać i umyć. To cienko widzę, ale zobaczymy jak wyjdzie.
Nowe rozporządzenia ruszają od jutra. Więc niby stella stara, ale uczyć będziemy się od nowa .
Obie: ja i PDP
20 lipca 2015 11:18 / 7 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwale a co mi tam dzis 3 lata jestem ty z wami na forum!!!!!
20 lipca 2015 11:37
Prowincjusz

Trzy tygodnie temu, w niedziele o 8 rano zameldowałem się na służbę u Pedepki w Langenfeld;)
Czuję juz zmęczenie zmęczeniem, wiec naciskam na więcej wolnego.
We środę jadę zwiedzać Duesseldorf. Ustaliłem, że do nocy, do ostatniego busa.:matrix:
Co tam warto obejrzec w tym Wielkim Mieście ??

Pracowałam w Langenfeld u Wielkiego Szefa / pewnie niektórzy pamiętają tę moją stele/,niestety zmarł w kwietniu b.r.dożywszy pięknego wieku 93. Langenfeld to raczej dziura mimo że miasteczko nie wieś więc nie dziwi mnie ze cie ciągnie do wielkiego świata:)W Dusseldorfie przejdź się Königsallee poczujesz powiew luksusu;) No i piękny Ren wieczorem ,koniecznie wieczorem;)
20 lipca 2015 12:30 / 2 osobom podoba się ten post
Marta

Pracowałam w Langenfeld u Wielkiego Szefa / pewnie niektórzy pamiętają tę moją stele/,niestety zmarł w kwietniu b.r.dożywszy pięknego wieku 93. Langenfeld to raczej dziura mimo że miasteczko nie wieś więc nie dziwi mnie ze cie ciągnie do wielkiego świata:)W Dusseldorfie przejdź się Königsallee poczujesz powiew luksusu;) No i piękny Ren wieczorem ,koniecznie wieczorem;)

To niewiele, wrecz ubogo jak na taki wielki swiat.
20 lipca 2015 12:33 / 2 osobom podoba się ten post
serce78

A ja sie pochwale a co mi tam dzis 3 lata jestem ty z wami na forum!!!!!

A na smorodziłas,że nikt cię nie dogoni.Jak sie z tym czujesz jak przemyslałaś wszystko?
20 lipca 2015 12:35 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Ale trzeba w nim bywać i podziwiac,porównywać. Wszystko ładniejsze i wieksze od Koziej Wólki
20 lipca 2015 13:13 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko1

Ale trzeba w nim bywać i podziwiac,porównywać. Wszystko ładniejsze i wieksze od Koziej Wólki

O Kozia Wólka, to piękne miejsce. Byłam tam pozwiedzać, bo ja ciekawa świata jestem.
Co ważne, poza przyrodą przecudnej urody, nie spotkałam tam żadnego idioty.
20 lipca 2015 13:58
amelka

Oczywiście ale zakładam że Prowincjusz będzie miał tylko kilka godzin wolnego czasu.W końcu jest w De w pracy a nie na wczasach.
20 lipca 2015 14:24 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

O Kozia Wólka, to piękne miejsce. Byłam tam pozwiedzać, bo ja ciekawa świata jestem.
Co ważne, poza przyrodą przecudnej urody, nie spotkałam tam żadnego idioty.

A spotkałaś kogoś ?
20 lipca 2015 15:05
amelka

nie tak niewiele Amelka i nie tak ubogo....przynajmniej dla mnie...miejsce urokliwe,sklepy dla bogatych bardzo...a nad Renem masa kawiarenek...no i ten spokoj jaki daje opatrzenie na plynaca rzeke....dla mnie niesamowite miejsce...
20 lipca 2015 15:08 / 4 osobom podoba się ten post
A ja sie pochwale, za dzwonilam do firmy , z ktorej mam internet
I juz mi " smiga" dobrze.
Na jak dlugo? Nie wiem, oby nie tylko dzisiaj.
20 lipca 2015 21:32
margaritka59

A spotkałaś kogoś ?:yo:

Dwie kozy.
20 lipca 2015 21:34 / 3 osobom podoba się ten post
ania52

nie tak niewiele Amelka i nie tak ubogo....przynajmniej dla mnie...miejsce urokliwe,sklepy dla bogatych bardzo...a nad Renem masa kawiarenek...no i ten spokoj jaki daje opatrzenie na plynaca rzeke....dla mnie niesamowite miejsce...

to siedz tam do Swiat