Kogo boli ???? Chyba, ze nie umiem czytac ...
Kogo boli ???? Chyba, ze nie umiem czytac ...
Daj spokoj, nie wdawajmy sie w oceny i dywagacje. To jest blog. Niech dziewczyna pisze spokojnie i szczerze. Jak zacznie sie dyskutowanie co lepsze, to skonczy sie blog ... Ale mnie tam rybka, ja podziwiam dziewczyne za to wlasnie, ze nie narzeka, potrafi polaczyc prace z reszta, a jak to robi - jej sprawa.
Nie wdaję sie w żadne oceny ani dywagacje.
To są moje przemyślenia dowodzące że blog skłania do refleksji...
Tak, historia ta nauczyła mnie ograniczonego zaufania zarówno do rodaczek jak i do rodzin pdp, teraz jak tylko widzę zmianę na skórze proszę o lekarza. Nie bierzmy się same za pielęgnację odleżyn, nikt nam za to nie podziękue, a jak pójdzie to nie w tą stronę to jeszcze kryminałem śmierdzi.
Brak słow na takie zmienniczki jak mozna było dopuscic do czegos takiego!!Masz Gosiu ciezka szkołe no i przezycia!!Ale jestes silna!!Dazysz do celu!!Nie tracac przy tym ze cos ci umyka bo krutkie wyjazy super jestes!!
Już różnie myslałam. Pewnie najpierw próbowała sama leczyć, póżniej jak było już za późno to tylko patrzyła jak zjechać, firma po tym nie mogła się z nią skontaktować, rodzina niemiecka chciała sprawę o ściganie założyć, zrezygnowali, bo chyba też czuli się winni, pomogłam ze sprawami pogrzebowymi i pojechałam do domu. ale nie zapomniałam, jeszcze...
Brak kontroli ze strony rodziny dlatego ja wszystko zgłaszam, i od progu informuję, że ja za takie rzeczy jak rany odpowiedzialności nie biorę, co jak wam później napiszę wcale mi na złe nie wyszło. dalej jednak już tak drastycznie nie będzie.
Na następną część. pt. Bawaria/po jakiemu to to??? zapraszam za parę dni, kiedy będę już w Menden.
Życie pisze nieprawdopodobne scenariusze.
Wtrącam się tylko po to, żeby powiedzieć, że i ja czytam.
Dziękuję, dobrze wiedzieć, przyznam, że w ciągu tego półtora roku mojej przygody opiekunkowej kilka dziwnych rzeczy mnie spotkało. Z każdego wyjazdu staram się coś dobrego wyszperać, wmawiam sobie, że zrobiłam wszystko co mogłam, kobieta do samego końca była czysta i na środkach przeciwbólowych umarła jak człowiek.
To woła o ''pomstę do nieba'' ! płakac śię chce, kim jest Ta zła kobieta, która do takiego stanu doprowadziła swoją Podopieczną.
To śię nie da ubrac w słowa! ja jestem w szoku!.
Nie darzyłam tej pdp zbytnią sympatią, bo ona bardzo wyniosła była, ale cały dzień oczy mokre miałam jak można tak upodlić człowieka i uciec.