To jak myślisz Zosieńko , czy ja za ten mandat " za palenie w niedozwolonym miejscu " mogę mieć teraz , w razie " w " przes....ne ? .... o , matuchno !!!-:))))
To jak myślisz Zosieńko , czy ja za ten mandat " za palenie w niedozwolonym miejscu " mogę mieć teraz , w razie " w " przes....ne ? .... o , matuchno !!!-:))))
Pewna firma z Torunia życzy sobie zaświadczenie o niekaralności nie tylko do Szwajcarii, ale od każdej osoby, która podpisuje z nimi umowe pierwszy raz.
Masz na myśli odpłatne zaświadczenie wydawane w sekretariacie sądu rejonowego?
Bo ja wyjeżdżając z pewną firmą z Torunia podpisywałam tylko własne oświadczenie o niekaralności, nie potrzebowałam wyciągać niczego z rejestru...
Prawda prawdziwa, w wieku 55 lat juz sie prosi o zastrzyki, bo barometr tak rozlegulowany i czy deszcz bedzie padał czy nie to bolą!!!!
Ja muszę mieć wyciąg z rejestru karnego, sądowy,odpłatny. Oficjalne ząswiadczenie z sądu okręgowego.
No co Wy dziewczyny z tymi kolanami ? a co będziecie mówiły jak wam 60 -tka będzie wchodzić na kark jak mnie?????????????? i na kolana nie narzekam ale narzekałam terapia to się chyba nazywa " krio" no coś takiego już dokładnie nie pamiętam w każdym razie mrozili mi te kolana no i dużo jazdy na rowerze i jest super nic nie boli można szaleć.
Ja jak na razie dostałam jakiś zastrzyk. Po urlopie mam przyjść ponownie i dostanę zastrzyk z kwasu hialuronowego. Jeden zastrzyk kosztuje 200 PLN. Do tego jeszcze doszedł mi przeciążony bark od dźwigania dziadka. O krio nic nie słyszałam tylko o kwasie hialuronowym, podobno też pomaga tyle, że zastrzyki drogie są. Do tego mam dostać zestaw ćwiczeń ,nauczyć się jak podnosić przy najmniejszym udziale stawów kolanowych i kręgosłupa.
Pytałam, bo ja także wyjeżdżałąm z firmą z Torunia jak Zofija, śmiem podejrzewać że z tą samą... Dlatego mnie zaciekawiło :)))
Wielką mi radość uczyniłaś tym objawieniem swoim -:)))))))))....ale !!! poleciałam Kochanowskim !... ino , że trochę na odwyrtkę -:))))... co to jest " odwyrtka " to sama nie wiem , tylko wiem jedno , tego słowa uzywała moja koleżanka i sobie podkradłam je , bo mi się spodobało DDDDDDDDDDDDDDD
Wziełam się za studiowanie nastepnego bloga,jako że od niedawna tu rezyduję,a wciąga to że hej.Odpowiedz na pytanie co to "na odwyrtkę",umnie w kieleckim to znaczy po łebkach lub byle jak :)