no pewnie :)dwóch dziadków ,z transferowaniem ,jezyk prawie zerowy,wszysko mnie bolało ,po dwóch tyg jak mi kasa wpłymeła na konto narodziłem sie na nowo ,spedziłem tam ponad rok(ze zjazdami),potem juz było tylko lepiej .
no pewnie :)dwóch dziadków ,z transferowaniem ,jezyk prawie zerowy,wszysko mnie bolało ,po dwóch tyg jak mi kasa wpłymeła na konto narodziłem sie na nowo ,spedziłem tam ponad rok(ze zjazdami),potem juz było tylko lepiej .
No pewnie. To jest praca, ja miałam wasną matkę po udarze mózgu, w pampersach, odjechana momentami była zupełnie. Zabrałam ją do siebie do domu i to dopiero była jazda bez trzymanki. Przychodziły opiekunki, bo musiałam iść do pracy, wytrzymywały do miesiąca, nie dawały sobie z nią rady. Tego się nie da opisać, co przeszłam ja, mój mąż i dzieci. W DE też już duuużo przeszłam i widziałam, ale to co innego, zawsze można wyjechać, zmienić, a jak nie, to i tak się przetrwa, a później jest dom, bliscy, wolność, sex drags & rock and roll:))))
podziwiam
w tym zawodzie to psyhika jest na 1 miejscu, przetrwać najgorsze, nie poddawać się
Baśkę ? za co ? za ten sex i dragi ?.... No , muszę pryznać , że ja też podziwiam ,że się publicznie przyznała .... Basia !... toż Ty Matka - Dzieciom Jesteś ! -:)))))))))))DDDDDDDD
Baśkę ? za co ? za ten sex i dragi ?.... No , muszę pryznać , że ja też podziwiam ,że się publicznie przyznała .... Basia !... toż Ty Matka - Dzieciom Jesteś ! -:)))))))))))DDDDDDDD
A co to? Już pomarzyć sobie nie wolno ? :))))))))))))))))
podziwiam
Kochany, twardym trza być, a nie miętkim. Jeżeli na avatarze to jesteś na prawdę Ty, to jesteś młody, cudny facet. Czego się nauczysz, tego nikt Ci nie zabierze. Ucz się języka, oprócz pieniędzy to jest najważniejsze. Zbieraj referencje od rodzin, wiesz jak bardzo tutaj w DE potrzebują facetów do pracy w domu starców. Zawsze możesz załapać się do innej pracy, tylko ucz się jezyka.
marzenia czasem się spełniają ;)
dziękuje, bardzo mi miło, ;) co mam zrobić w zamian za tak miłe słowa ? ;)