Widze ze Ci sie udalo , to wazne jest jaka stella sie trafi jako pierwsza . Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic , ale lepiej uczyc sie plywac na plytkiej wodzie .
Widze ze Ci sie udalo , to wazne jest jaka stella sie trafi jako pierwsza . Do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic , ale lepiej uczyc sie plywac na plytkiej wodzie .
napijmy się razem ;)
Jakie marzenia może mieć 50 letnia kobieta? Ja mam takie: oby kolana nie bolały jak na deszcz się zbiera :)))))))))))
Kochana! A mając 55 to będziesz chciała aby tylko na deszcz Cię bolały , a nie naokrągło i z łezką w oku wspomnisz jak to było pięknie 5 lat wstecz gdy miałaś żywy barometr w kolanach. No chyba, że zrobisz tak jak ja i pójdziesz do lekarza ,poprosisz o zastrzyk, który na jakiś czas ból uśmierzy.
Kochana! A mając 55 to będziesz chciała aby tylko na deszcz Cię bolały , a nie naokrągło i z łezką w oku wspomnisz jak to było pięknie 5 lat wstecz gdy miałaś żywy barometr w kolanach. No chyba, że zrobisz tak jak ja i pójdziesz do lekarza ,poprosisz o zastrzyk, który na jakiś czas ból uśmierzy.
Nie ma sprawy... musimy zsynchronizować nasze urlopy..... albo pić do laptopa.. ostatnio piję winko do telewizora...
Alinka gdzie sie podziewałas?brakowało tu Ciebie.
Jestem w domu i jak zwykle biegam, załatwiam wszystkie zaległe sprawy. Wysłałam też dokumenty aplikacyjne do agencji wysyłającej opiekunki do Szwajcarii. Dzisiaj otrzymałam zaświadczenie o niekaralności. Przy okazji opier...łam niesympatyczną babę w sądzie. Nie wiem jak to jest, w de jestem oazą spokoju, a przyjeżdżam do pl i ddiabeł we mnie wstępuje. . Zobaczymy co z tego wyjdzie. Firma zastrzega sobie kontakt z wybranymi kandydatkami. Na razie tym się nie martwię. W poniedziałek lecę na zasłużony urlop na Majorkę. Resztę spraw odkładam na "zaś potem". Najważniejsze, że zobaczyłam moją osiemnastomiesięczną wnusię. Ale urosła od ostatniego spotkania. Szkoda, że jestem wielką nieobecną w jej życiu.
Pewna firma z Torunia życzy sobie zaświadczenie o niekaralności nie tylko do Szwajcarii, ale od każdej osoby, która podpisuje z nimi umowe pierwszy raz.
Pewna firma z Torunia życzy sobie zaświadczenie o niekaralności nie tylko do Szwajcarii, ale od każdej osoby, która podpisuje z nimi umowe pierwszy raz.
To jak myślisz Zosieńko , czy ja za ten mandat " za palenie w niedozwolonym miejscu " mogę mieć teraz , w razie " w " przes....ne ? .... o , matuchno !!!-:))))
Byś musiała do tego mieć mandat za picie alkoholu w niedozwolonym miejscu to wtedy kto to wie /DDD
Alinka , to do Szwajcari potrzebne zaświadczenie o niekaralności ????.... E , to ja już nie mogę , bo trzy lata temu zapłaciłam mandat w wysokości 50 zł. za palenie papierosa na peronie na dworcu Łódz - Kaliska !!!!.... a może mandat się nie liczy , co ????..... -:))))))