Na wyjeździe #11

19 lipca 2014 21:54 / 6 osobom podoba się ten post
agama

Panie i panowie! 
Wreszcie jest! 6 butelek 0,75 wody mineralnej na tydzień!
Ale sie nawodnie!

Łał rozpusta w biały dzien normalnie sie rzucil a czasem majatku nie stracil na nia!1 Podrzuce ci czego jak czeczego wody sie nikomu nie zaluje! u mnie co dwa tygodnie trzy kasty po 30 chyba wiecej po poł litra tego mam pod dostatkiem,zreszta co powiem kupi syn moze z tej dolnej polki no ale jest!! hehehe Raz tylko trafilam gdzie musiałam dobrze kombinowac zeby mi starczylo kasy na tydzen i oby mnie nie spotkało nic gorszego!!
19 lipca 2014 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
Tym bardziej, że rodzice często nie chcą niszczyć wizji jaka maja ich dzieci. Znają się jak stare konie. Nie wiem do czego to ma dążyć ale mnie się nie zawsze podoba. Te rodziny .....
19 lipca 2014 22:16 / 4 osobom podoba się ten post
Czytalam troche wczesniejszych wpisow.... jestem b.zasmucona niektorymi wpisami kolezanek, majacych problemy, nie tylko z pdp ale tez, z szanownymi rodzinkami. Brak slow na ignoracje i lekkomyslnosc.... opiekunka musi zniesc wszystko......wcale tak nie uwazam. Wszystkim kolezanka przesylam tablete pozytywnej energiiiiiiii........
Odnosnie = ZLOSLIWYCH= wpisow, nie chce osadzac nikogo..... niech kazdy przeczyta to co pisal przed kilkoma dniami...
Uwazam, ze kazdy moze tutaj wypowiedziec swoja opinie, niezawsze zgodzic sie musimy z nia, nie jest to prywatne forum, czy kolko wzajemnej adoracji. Piszac te jadliwe uwagi, czasami warto sie zastanowic nad samym soba....pycha , zazdrosc i glupota sa podobno nieuleczalne. Sorkiiii.....

19 lipca 2014 22:22 / 7 osobom podoba się ten post
AMOREK

Czytalam troche wczesniejszych wpisow.... jestem b.zasmucona niektorymi wpisami kolezanek, majacych problemy, nie tylko z pdp ale tez, z szanownymi rodzinkami. Brak slow na ignoracje i lekkomyslnosc.... opiekunka musi zniesc wszystko......wcale tak nie uwazam. Wszystkim kolezanka przesylam tablete pozytywnej energiiiiiiii........
Odnosnie = ZLOSLIWYCH= wpisow, nie chce osadzac nikogo..... niech kazdy przeczyta to co pisal przed kilkoma dniami...
Uwazam, ze kazdy moze tutaj wypowiedziec swoja opinie, niezawsze zgodzic sie musimy z nia, nie jest to prywatne forum, czy kolko wzajemnej adoracji. Piszac te jadliwe uwagi, czasami warto sie zastanowic nad samym soba....pycha , zazdrosc i glupota sa podobno nieuleczalne. Sorkiiii.....

Amorku, dziewczyny są czasami sfrustrowane. Robota przecież nie jest łatwa. Forum często służy za wentyl, lepiej tutaj wylać żale niż na podopiecznego. Cóż winien stary, schorowany człowiek ??  Chociaż, chociaż czasami trzeba się zastanowić nad tym inaczej - hahaha. Ja nigdy nie oceniam dziewczyn po paru złośliwych postach. Uważam, że mają prawo do tego. Przecież my tu się znamy dłużej i czasami jak się którejś jakiś "kwiatek" uda uwalić, to jeszcze nie jest znak, że z nią żle. Na brak sympatii według mnie trzeba sobie ciężko zapracować. 
19 lipca 2014 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Amorku, dziewczyny są czasami sfrustrowane. Robota przecież nie jest łatwa. Forum często służy za wentyl, lepiej tutaj wylać żale niż na podopiecznego. Cóż winien stary, schorowany człowiek ??  Chociaż, chociaż czasami trzeba się zastanowić nad tym inaczej - hahaha. Ja nigdy nie oceniam dziewczyn po paru złośliwych postach. Uważam, że mają prawo do tego. Przecież my tu się znamy dłużej i czasami jak się którejś jakiś "kwiatek" uda uwalić, to jeszcze nie jest znak, że z nią żle. Na brak sympatii według mnie trzeba sobie ciężko zapracować. 

masz racje M yszko.... moze to tylko ja jestem ....idealistka....hahahhaaa
juz mi = LEPIEJ =.............................
19 lipca 2014 22:37 / 4 osobom podoba się ten post
AMOREK

masz racje M yszko.... moze to tylko ja jestem ....idealistka....hahahhaaa
juz mi = LEPIEJ =.............................

Tak trzymaj Amorku. W naszej pracy nie moża być idealistką ;-)))  Realizm do bólu jest skuteczniejszy. Nie obrażaj się na dziewczyny. One czasami w amoku cos "uwalą".  Mnie też takie coś się zdarza ;-)))   Najpierw zrozum potem zgań ;-))
19 lipca 2014 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Tak trzymaj Amorku. W naszej pracy nie moża być idealistką ;-)))  Realizm do bólu jest skuteczniejszy. Nie obrażaj się na dziewczyny. One czasami w amoku cos "uwalą".  Mnie też takie coś się zdarza ;-)))   Najpierw zrozum potem zgań ;-))

... jestem urodzona pod znakiem Wagi, ... jest biale albo czarne..zycie pisze scenariusze na szaro. Wobec tego do ..idealistki dorzuce..zapominalska....hhahaaahaaaa  oki
19 lipca 2014 22:45 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

... jestem urodzona pod znakiem Wagi, ... jest biale albo czarne..zycie pisze scenariusze na szaro. Wobec tego do ..idealistki dorzuce..zapominalska....hhahaaahaaaa  oki

To wcale nie jest zła cecha ;-))))))
19 lipca 2014 22:49 / 8 osobom podoba się ten post
Jestem bardzo sfrustrowana.
Za oknem konca nie słychać jakiegos jubileuszowego festynu,wczoraj wizja nocy na progu,''wolne pół dnia'' nie do końca wolne.I na koniec rozmowa tel. z rozżalonym synusiem Pdp.
Oj! Odrzuciłam wszelkie anse i niuanse,Frau und Herr!Poszło po całosci!
Opowiem
Wam jutro.Dzisiaj jeszcze poczytam panią Chmielewską bo przy tych niemieckich wykonaniach światowych przebojów i tak nie da rady zasnac.A p.Joanna zawsze mi humor poprawia:)
19 lipca 2014 23:00 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Jestem bardzo sfrustrowana.
Za oknem konca nie słychać jakiegos jubileuszowego festynu,wczoraj wizja nocy na progu,''wolne pół dnia'' nie do końca wolne.I na koniec rozmowa tel. z rozżalonym synusiem Pdp.
Oj! Odrzuciłam wszelkie anse i niuanse,Frau und Herr!Poszło po całosci!
Opowiem
Wam jutro.Dzisiaj jeszcze poczytam panią Chmielewską bo przy tych niemieckich wykonaniach światowych przebojów i tak nie da rady zasnac.A p.Joanna zawsze mi humor poprawia:)

No to czekamy z niecierpliwością :))
20 lipca 2014 09:46 / 3 osobom podoba się ten post
Dzis mam wolny dzien Ruszam na wycieczke rowerowa.W planach ambitny dystans, a jak wyjdzie zobaczymy hihi
20 lipca 2014 09:53 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Dzis mam wolny dzien Ruszam na wycieczke rowerowa.W planach ambitny dystans, a jak wyjdzie zobaczymy hihi

moj bboze,w taki upal.....orim ,,ducha wyzioniesz,,,;-
20 lipca 2014 10:27 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

moj bboze,w taki upal.....orim ,,ducha wyzioniesz,,,;-

podpisuje sie pod tym,Orim chyba jakims wyczynowcem jest
20 lipca 2014 11:39 / 15 osobom podoba się ten post
Opowiadam.
Wieczorem zadzwonił syn i zaczął wykrzykiwac,ze jego zona wróciła tak zmęczona tym dniem że teraz siedzi i płacze
-dlaczego sama nie zajełam się tatą
-on mi płaci to wymaga
-ja jestem profesjonalistka a nie jego zona
-bedzie dzwonił do koordynatora bo nie wykonuję swoich obowiazków!

Odpowiedziałam:
-po pierwsze-nie ty mi płacisz
-sam mi powiedziałes,ze w sobote ty sie ojcem zajmujesz
-owszem,jestem profesjonalistka ale nie wielbładem
-z agencją juz skontaktowałam sie mailowo i telefonicznie w czwartek i od pn.szukaja innej osoby boja tutaj nie chce pracować!!!
.......
-Dlaczego sie pani juz kontaktowałaz agencją? Trzeba było najpierw ze mna porozmawiać

Moja odp:doszlismy do wniosku,że podanie przez ciebie nieprawdziwe informacje odnosnie stany zdrowia twojego taty sa podstawa do rozwiazania umowy.

Trzasnał słuchawką:)
20 lipca 2014 11:40 / 4 osobom podoba się ten post
Ludki kochane,wlasnie wrucilam z kosciułka pomodliłam sie za wszystkich!! Wiecie i chyba nigdy nie przestane sie dziwic jak ładnie sa tu msze odprawiane ,Penie u nas tez w duzych miastach,ale na wioskach to wszystko na skruty oby tace zebrac,tu człowiek wie ze sie modli zawsze mi łezka po policzku popłynie moze to dziwne ale tak to odbieram!! No i teraz  chwile zabunkruje sie w pokoju!!Pozniej troche wyjde na spacerk jeszcze raz teraz to musze odpoczac kawałek drogi przeszłam !! No i malo sie nie rozpłynełam heheheeh,a nie chce ubierac bluzki na ramiaczkach no bo nie widziałam tu nikogo!!Mjłej niedzieli kochani:)))