Na wyjeździe #11

19 lipca 2014 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie wieczorem. Miałam dziś wreszcie porządny wolny dzień,wlaściwie trwa do tej pory bo mojej babci jeszcze nie przywiozła córka. Nie mogłam się jednak normalnie cieszyc tym dniem,bo noc dzisiejszą miałam nieprzespaną całkowicie. Pomiimo,że moja pdp absolunie nie nadawała sie dziś na żadne eskapady,druga córka zafundowała swojej mamie wycieczkę po sąsiednim mieście w ten wielki upał.
Poskarażyłam sie drugiej corce na brak odpowiednich leków dla jej mamy,powiedziała że tak nie może być i na pewno załatwią wizyte u lekarza. Szczerzę juz wątpię w to,ale jeśli już to może choc nastepna opiekunka będzie miała spokojniej.

Ja chyba lekko nie w temacie.
Ty juz do swojej obecnej Pdp nie wracasz?
19 lipca 2014 19:48
agama

Ja chyba lekko nie w temacie.
Ty juz do swojej obecnej Pdp nie wracasz?

Jeśli nie będzie leków nasennyc to nie wracam. Mają jeszcze 27 dni na załatwienie.
19 lipca 2014 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
To szmat czasu!
jak poza tym wszystko inne gra to molestuj!
19 lipca 2014 19:51 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Witajcie wieczorem. Miałam dziś wreszcie porządny wolny dzień,wlaściwie trwa do tej pory bo mojej babci jeszcze nie przywiozła córka. Nie mogłam się jednak normalnie cieszyc tym dniem,bo noc dzisiejszą miałam nieprzespaną całkowicie. Pomiimo,że moja pdp absolunie nie nadawała sie dziś na żadne eskapady,druga córka zafundowała swojej mamie wycieczkę po sąsiednim mieście w ten wielki upał.
Poskarażyłam sie drugiej corce na brak odpowiednich leków dla jej mamy,powiedziała że tak nie może być i na pewno załatwią wizyte u lekarza. Szczerzę juz wątpię w to,ale jeśli już to może choc nastepna opiekunka będzie miała spokojniej.

Teraz to akurat babcia powinna cię najmniej obchodzić, jest z córką i oki. 
Korzystaj z chwili wolnego, pomyśl np. o czymś ew. o kimś przyjemnym, 

Ja np. już wiem, że będę miała "rozbieraną nockę", hihi
19 lipca 2014 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
agama

To szmat czasu!
jak poza tym wszystko inne gra to molestuj!

Dziś opowiedziałam drugiej córce o zachowaniu jej mamy,oczy wielkie robiła i pytała czemu jej siostrze nic nie mowiłam. Powiedziałam,że z jej siostrą to od 4 miesięcy rozmawiam o lekach, nie chce załatwic bo mama wrzodów dostanie. No zdziwiona była .
19 lipca 2014 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

Teraz to akurat babcia powinna cię najmniej obchodzić, jest z córką i oki. 
Korzystaj z chwili wolnego, pomyśl np. o czymś ew. o kimś przyjemnym, 

Ja np. już wiem, że będę miała "rozbieraną nockę", hihi

Hi,hi tez miałam rozbierane popołudnie,bo wrócilam cała mokra i biegiem pod prysznic wskakiwałam. Potem drzemkę złapałam 2 godzinki,a teraz nadrabiam zaległosci na forum.:)
19 lipca 2014 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jeśli nie będzie leków nasennyc to nie wracam. Mają jeszcze 27 dni na załatwienie.

Mam nadzieję ,że Ci sie uda wyegzekwować tabletki nasenne od rodziny. Ja tak miałam u jednej familii gdzie efektem było załatwienie tabletek i kropelek homeopatycznych- smiac mi sie chciało . Jak mozna dawać kobiecinie tego typu tabletki w wieku 94 lat i jedna noga w grobie. Tacy Niemcy mądrzy a nie wiedza ,że produkty homeopatyczne trzeba jakiś czas stosowac aby zaczęły dzialać. Dla babci tt było egal a Ja i tak przez 2 miesiące nie spałam( 6 razy w nocy wstawałam}
19 lipca 2014 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
Aaaa!
Teraz mi sie przypomniało!
Lepsze(ewentualne)wrzody czy halucynacje,omamy,ciezkie przezywanie postepowania Cruelli de Mon ze ''101
dalmatynczyków''
No cóz-poczekaj,tak jak i ja poczekam:)
19 lipca 2014 19:58 / 4 osobom podoba się ten post
Dla ochłody kilka fotek, Geneva, Luzern...

19 lipca 2014 20:01 / 2 osobom podoba się ten post
didusia

Mam nadzieję ,że Ci sie uda wyegzekwować tabletki nasenne od rodziny. Ja tak miałam u jednej familii gdzie efektem było załatwienie tabletek i kropelek homeopatycznych- smiac mi sie chciało . Jak mozna dawać kobiecinie tego typu tabletki w wieku 94 lat i jedna noga w grobie. Tacy Niemcy mądrzy a nie wiedza ,że produkty homeopatyczne trzeba jakiś czas stosowac aby zaczęły dzialać. Dla babci tt było egal a Ja i tak przez 2 miesiące nie spałam( 6 razy w nocy wstawałam}

Ta pierwsza córka powiedziala,że ona załatwi wlasnie leki homeopatyczne...nic nie powiedziałam .Liczę bardzo na tę drugą córkę,powiedziala żebym do niej dzwoniła jakby coś się dzialo,chyba nie wie co mi zaproponowała hehe będę dzwonić nawet w nocy.:)))
19 lipca 2014 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ta pierwsza córka powiedziala,że ona załatwi wlasnie leki homeopatyczne...nic nie powiedziałam .Liczę bardzo na tę drugą córkę,powiedziala żebym do niej dzwoniła jakby coś się dzialo,chyba nie wie co mi zaproponowała hehe będę dzwonić nawet w nocy.:)))

Tak jak pisałam nie daj sie wrobić w te tabletki. One działają alel po jakimś czasie.Ty potrzebujesz spokoju teraz a nie potem.
19 lipca 2014 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
 Panie i panowie! 
Wreszcie jest! 6 butelek 0,75 wody mineralnej na tydzień!
Ale sie nawodnie!
19 lipca 2014 20:09 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Panie i panowie! 
Ale sie nawodnie!

Tylko sie nie upij taka ilościa wody na cały tydzień !!!!!!!!!!!
19 lipca 2014 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Panie i panowie! 
Ale sie nawodnie!

Poważnie aż 6 małych butelek? Ho,ho co za hojność...:)))
19 lipca 2014 20:10 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Panie i panowie! 
Ale sie nawodnie!

chwała bogu ,że dotarlaś do oazy ale co dalej ? co za 2-3 dni?