Na wyjeździe #11

20 lipca 2014 16:28 / 1 osobie podoba się ten post
U mnie po burzy. Godzinę temu zrobiło się ciemno i groźnie. Trochę pogrzmialo i popadalo. Teraz powoli wychodzi słońce. To mi się w De podoba.
20 lipca 2014 16:37
Renata81

U mnie po burzy. Godzinę temu zrobiło się ciemno i groźnie. Trochę pogrzmialo i popadalo. Teraz powoli wychodzi słońce. To mi się w De podoba.

a u mnie burza nadciaga wieje narazie i grzmi
20 lipca 2014 16:38 / 1 osobie podoba się ten post
kacha25

a u mnie burza nadciaga wieje narazie i grzmi

a u mnie na Dolnym slońce grzeje jak porypane na termometr i w tej chwili 50st!
dawajcie te wiatry i deszcz. może kac mi przejdzie.
20 lipca 2014 16:40
No u mnie tez grzmi , no i zaczęło padac.
20 lipca 2014 17:20 / 5 osobom podoba się ten post
U mnie w nocy padało.Widac było.Ale Agama postanowiła po raz pierwszy wypic poranna kawe na tarasie.Dodatkowym atutem był fakt,że babcia czytała zawziecie gazetke a Pdp jeszcze ''jadł''No to wzięła papieroski,kawusię i ...zasiadła na mokrym materiałowym krześle:)
20 lipca 2014 17:21 / 1 osobie podoba się ten post
Moja pdp śpi od obiadu jak niemowlę,gdybym wiedziała że tak twardo będzie spac to wyszłabym sobie na spacer,polatałabym sobie po górkach z godznkę i wróciła,a tak...nudze się,obym tylko nockę miała spokojną przez to spanie.
20 lipca 2014 17:31 / 2 osobom podoba się ten post
U mnie w końcu nadeszła burza i deszcz. Hurrraaaaa:))
Ogłaszam koniec / w dniu dzisiejszym/ afrykańskich upałów na bajerach.:)))))))))))))))))))
20 lipca 2014 17:33
U mnie znowu upał, bleeee. Byla burza i po burzy
20 lipca 2014 19:05 / 5 osobom podoba się ten post
reanata

moj bboze,w taki upal.....orim ,,ducha wyzioniesz,,,;-

Donosze ze zyje.Ducha wyzionelem ale wrocil do mnie jak odpoczol ha ha Plan wykonany 12 km w jedna strone
20 lipca 2014 19:28 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Donosze ze zyje.Ducha wyzionelem ale wrocil do mnie jak odpoczol ha ha Plan wykonany 12 km w jedna strone

swieci i my pana boga chwalim ze  wrociles caly zdrow;-
20 lipca 2014 19:33
margolcia

U mnie znowu upał, bleeee. Byla burza i po burzy

A u mnie po burzy ciepło, ale bez upału, powietrze rześkie, lubie tak :))))))))))))))))))
20 lipca 2014 19:40 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

swieci i my pana boga chwalim ze  wrociles caly zdrow;-

Raczej wycieczke zaliczam do udanych.Nie liczac faktu ze wypilem 2 Redbule na stacji benzynowej zanim za nie zaplacilem ha ha.Pani jednak ze zrozumieniem podeszla do sprawy hihi U mnie jest bardzo duzo miejsc gdzie warto pojechac i cos zobaczyc.Dzis zaliczylem Offumer See.Wiadomo ze u niemcow See to i wieksza kaluza ale za to zagospodarowana.Ludzi tam byla cala masa - wiadomo upaly.W przyszlym tygodniu atrakcje bede mial na miejscu.Zaczyna sie Ems festival.Ems to rzeka  ktora tu plynie. Juz ustawiono scene na rzece.Festiwal bedzie trwal od 24-27.07 Zapraszam
20 lipca 2014 19:53 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Raczej wycieczke zaliczam do udanych.Nie liczac faktu ze wypilem 2 Redbule na stacji benzynowej zanim za nie zaplacilem ha ha.Pani jednak ze zrozumieniem podeszla do sprawy hihi U mnie jest bardzo duzo miejsc gdzie warto pojechac i cos zobaczyc.Dzis zaliczylem Offumer See.Wiadomo ze u niemcow See to i wieksza kaluza ale za to zagospodarowana.Ludzi tam byla cala masa - wiadomo upaly.W przyszlym tygodniu atrakcje bede mial na miejscu.Zaczyna sie Ems festival.Ems to rzeka  ktora tu plynie. Juz ustawiono scene na rzece.Festiwal bedzie trwal od 24-27.07 Zapraszam

polacze sie z toba i ta feta duchowo,,,,,i mam nadzieje ze nie omieszkasz nam zrelacjonowac to wydarzenie,;-
20 lipca 2014 19:57 / 2 osobom podoba się ten post
czytam,czytam,,,,,cholerka  moj region burza  omija,,,,,upal,,,choc wieczor
20 lipca 2014 19:57 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

zazdroszcze,tez najchetniej bym gdzies wybyla od mojej zapominalskiej",ktora napewno nie ma Demencji".Ja jednak musze sie przestawic na demencje i robic i myslec za nia bo zwariuje jak bede probowakla jej mowic co Ona chce.Latwiej