We wcześniejszych miejscach było zawsze dużo Turków, a tu jakoś nie widać, no sporadycznie .Jest sporo Rosjan ,Murzyni się trafiają, a opiekunek nie spotkałam.
We wcześniejszych miejscach było zawsze dużo Turków, a tu jakoś nie widać, no sporadycznie .Jest sporo Rosjan ,Murzyni się trafiają, a opiekunek nie spotkałam.
Ja już po chłodnym prysznicu, wolne do 8 rano.
Hurrra!
Dzisiaj u nas 38 w cieniu po południu,
można zejść od tego upału.
do piwnicy?:) mi upały nie przeszkadzają, i tak wychodze na rowerek...
Już sama nie wiem co mam mysleć! Napisze Wam co mnie spotkało to może pomożecie mi podjąć decyzję.
Przyjechał syn(oczywiscie bez zakupów) i mówi mi tak''Dla mojego taty i jego kręgosłupa najlepiej by było sadzać go 2-3x na wózek.Pytałem i wszyscy,lekarz,terapeuci to potwierdzaja''
Już nabrałam powietrza a on''Spokojnie.Ale dla pani kregosłupa to nie jest dobre.Wyciąg bedzie w środę,najpóxniej we czwartek.Do tego czasu tata tylko raz bedzie na wózku,a pomagac bedzie moja mama lub kolega,który mieszka niedaleko i w tym tyg. ma urlop.Teraz prosze sie ubrac to pojedziemy kupic to doładowanie.Telewizor podłączy jutro mój kolega, a w piątek przywiozę rower.Wcześniej jednak pani z niego nie bedzie korzystała, dopóki nie kupię pani kasku.Pojedziemy i sama pani wybierze bo ja nie pozwalam na taka jazdę nikomu''
Bylismy,karte kupiłam.Jutro pokaze mi jeszcze inną technike transferu.Mam wolne od 12do 18:)
Co mam o tym myśleć?
Już sama nie wiem co mam mysleć! Napisze Wam co mnie spotkało to może pomożecie mi podjąć decyzję.
Przyjechał syn(oczywiscie bez zakupów) i mówi mi tak''Dla mojego taty i jego kręgosłupa najlepiej by było sadzać go 2-3x na wózek.Pytałem i wszyscy,lekarz,terapeuci to potwierdzaja''
Już nabrałam powietrza a on''Spokojnie.Ale dla pani kregosłupa to nie jest dobre.Wyciąg bedzie w środę,najpóxniej we czwartek.Do tego czasu tata tylko raz bedzie na wózku,a pomagac bedzie moja mama lub kolega,który mieszka niedaleko i w tym tyg. ma urlop.Teraz prosze sie ubrac to pojedziemy kupic to doładowanie.Telewizor podłączy jutro mój kolega, a w piątek przywiozę rower.Wcześniej jednak pani z niego nie bedzie korzystała, dopóki nie kupię pani kasku.Pojedziemy i sama pani wybierze bo ja nie pozwalam na taka jazdę nikomu''
Bylismy,karte kupiłam.Jutro pokaze mi jeszcze inną technike transferu.Mam wolne od 12do 18:)
Co mam o tym myśleć?
Co mam o tym myśleć?
Nooooo Aguś,chyba wygrałaś bon na loterii :)))
Tak poważnie to chyba coś wreszcie do tej rodziny dotarło. Ja na Twoim miejscu wstrzymałabym się z wyjeżdżaniem z tej szteli bo może być całkiem przyzwoicie. Dogadujesz się z babcią,syn zrozumiał swój błąd ( dżwiganie pdp) , znależli się ludzie do pomocy,czas wolny wywalczyłaś...nic tylko korzystać.
Mnie dziś też podobne "szczęście "spotkało,dowiedziałam sie od córki,że jestem aniołem i tyyyle dla jej mamy robię,a tabletki nasenne oczywiście załatwi,czas wolny jak najbardziej mi się należy i ona już teraz to na pewno mi zagwarantuje ,tylko żebym na pewno wróciła....
Hahaha !!! Ale ma stracha, że nie wrócisz i kto będzie mamy pilnował ?? Popatrz a nie mogła tego wcześniej zauważyć tylko jak się zbliża czas powrotu ??
Co mam o tym myśleć?
O jasny gwint, ale się chłopu odwróciło.
A mówią, że kobiety sa zmienne :))))))
Agama, Ty pisz szybko czym go postraszyłaś:))
Kto wie, kiedy taka wiedza się przyda:)
Jego nie miałam nawet kiedy postraszyc,ale wczoraj powiedziałam babci,że musze skontaktować sie z agencja,że mam stałych,przemiłych Pdp,którymi opiekuje sie od świat BN 2012 do których zawsze chetnie wracam i oni witaja mnie z radoscia;że szkoda mi zdrowia;nie chce jej męzowi zrobić krzywdy itp.
Osobiscie uwazam,ze pomogła mi panna,która wczoraj pomagała mi podciagac
Pdp.Ona i syn pracuja w jednym szpitalu i sa przyjaciółmi:)