A co? Do krótkich jesteś przyzwyczajona?:):):)
A co? Do krótkich jesteś przyzwyczajona?:):):)
Ano, 3 byly za krotkie, towar wybrakowany "komuna" byla. Ale za to kinder niespodzianki wyszly nad podziw.....
Małgosiu kochana ja o gumki pytałam:)Recepturki:):):):)
Czy na tego BANDYTE z Moskwy nie ma siły? Ilu ludzi jeszcze musi zginąć aby świat zrozumiał, ze to co dzieje sie na Ukrainie jest dziełem tego Bandziora. Ogladałem film na którym separatyści melduja rosyjskiemu pułkownikowi ,ze własnie zestrzelili samolot cywilny.Ów płk, skwitował krótko...pewnie szpiegów tam wieźli...Ku...wa, nóż w kieszeni sam sie otwiera.Współczuje rodzinom ofiar tym bardziej, ze na drugim filmie pokazane było jak separatysci przeszukuja szczatki samolotu w poszukiwaniu cennych przedmiotów. Hieny!!!!Nie jestem rasista, jestem przeciwny wojnie ale w tym wypadku jestem za tym aby cały swiat sie zmobilizował i pokazał temu Bandycie gdzie jego miejsce .Połaczone wojska Nato,ukrainy powinny wejść na terytorium tej ostatniej i w mig rozwalić całe to tałatajstwo zwane separatystami.pokazali amerykanie niejednokrotnie jak szybko mozna przeprowadzić operacje wojskowa i nie ma co sie bać tego Bandyty.
Ja to w ogóle z tych zapobiegliwych.
A że już jestem w wieku pomału sklerotycznym,
żeby nie biegać , to mam tutaj:
1 w wohnzimerze
2 w kuchni do czytania przepisów i etykiet
3 w mojej łazience na górze, do czytania gazetek na kibelku
4 w mojej sypialni
5 w etiu, w torebce z którą jeżdżę na zakupy
6 w autku, w razie jak jadę gdzieś z inną torebką.
Chyba pobiłam forumowy rekord w tym względzie.
Nikt nic nie robi i nie zrobi.Cały świat udaje ,że niczego nie widzi i nie słyszy.I tak zostanie.Nie spodziewałabym sie jakiejkolwiek interwencji czy to ze strony USA czu innych państw,nawet teraz po tej katastrofie.Zwróc uwagę-swiat nie mówi głośno "wojna domowa" tyko zamieszki,starcia itp.Putin sie swiat boi smiertelnie i taka jest prawda.Już raz był w historii nowożytnej taki jeden....A ten obecny jest dużo bardziej nieobliczalny i nieprzewidywalny.....Poza tym reagując, inne państwa wiele by straciły-kontrakty na paliwo,na broń inne towary....Dzisiejszym światem najskuteczniej pieniądz rządzi,zwłaszcza w polityce międzynarodowej.My niestety jedyne co możemy to przyglądac się i komentowac i modlić się ,zeby panu P.nie zachciało sie np.Przemyśla ,jak zachciało sie Krymu......
I na tym Margolcia zakończmy politykowanie ,bo i tak nic nie wymodzimy a jak wiadomo tematy polityczne i na forum i od rana są BE:)
Powiedz lepiej jak ukularki sie spisują?:)Gumków Ci starczy?:):):):)
Ja z innej beczki.Uważaj Bietko przy koszeniu kosiarką,sprawdź dobrze ten kabel i obudowę.U mnie we wsi w zeszłym tygodniu 14 letniego chłopca prąd poraził podczas koszenia kosiarką.Było jakieś mikrouszkodzenie na kablu,poprzedniego dnia padał deszcz i gdzieś się woda przedostała i on jeszcze spoconą dłonią złapał za kabel,nieszczęśliwie w tym miejscu gdzie był uszkodzony.Całe szczęście nic szczególnie powaznego się nie stało,był przytomny jak go zabierało pogotowie.Lekarz stwierdził zaburzenia rytmu serca i zabrali go na obserwację.Chłopiec już jest w domu,skończyło się na poparzonej ręce,ale w niezbyt dużym stopniu.Uważaj na siebie,no i wszystkie dziewczyny niech uważają,które będą kosić trawę kosiarką elektryczną.
Mam dzisiaj przed ostatnie wolne w tym'turnusie'... I nie wiem co robić, jakaś taka jestem wymemlana...
Czy na tego BANDYTE z Moskwy nie ma siły? Ilu ludzi jeszcze musi zginąć aby świat zrozumiał, ze to co dzieje sie na Ukrainie jest dziełem tego Bandziora. Ogladałem film na którym separatyści melduja rosyjskiemu pułkownikowi ,ze własnie zestrzelili samolot cywilny.Ów płk, skwitował krótko...pewnie szpiegów tam wieźli...Ku...wa, nóż w kieszeni sam sie otwiera.Współczuje rodzinom ofiar tym bardziej, ze na drugim filmie pokazane było jak separatysci przeszukuja szczatki samolotu w poszukiwaniu cennych przedmiotów. Hieny!!!!Nie jestem rasista, jestem przeciwny wojnie ale w tym wypadku jestem za tym aby cały swiat sie zmobilizował i pokazał temu Bandycie gdzie jego miejsce .Połaczone wojska Nato,ukrainy powinny wejść na terytorium tej ostatniej i w mig rozwalić całe to tałatajstwo zwane separatystami.pokazali amerykanie niejednokrotnie jak szybko mozna przeprowadzić operacje wojskowa i nie ma co sie bać tego Bandyty.