Wystarczyły by jedne na sznureczku i zawsze by były jak potrzeba.
Wystarczyły by jedne na sznureczku i zawsze by były jak potrzeba.
ktora z was ma skypa i chce pogadac z moim dziadkiem? zeby podszlifowac niemiecki :)
U mnie na termometrze 35 st. byłam w miasteczku na zakupach i tak poogladałam sobie kobiety. Tu wszystkie chodzą w koszulkach z kr. rękawkiem albo podkoszulkach. Nie spotkałam kobiety w sukieneczce lub bluzeczce na ramiaczkach. Moze ja czegos nie wiem ? Czułam sie tak jakoś.....goła ?
nie patrz na innych rób tak i ubieraj sie tak jak ci wygodnie,ja chodze w krótkich spodenkach bluzka na ramiaczka i mam gdzies jak na to patrza nie bede sie smazyc:)))
nie patrz na innych rób tak i ubieraj sie tak jak ci wygodnie,ja chodze w krótkich spodenkach bluzka na ramiaczka i mam gdzies jak na to patrza nie bede sie smazyc:)))
no moja Pancia mi daje czadu,wczoraj skrecila aferke ze ja obudzil telefon a dzwonila moja opiekunka kontraktu,potem dlaczego lekarz sie mna interesuje a nie nia;dzisiaj rano o7.40 wyrwala mnie na dol bo ona musi zadzwonic po fachowca do okna(a wlasnie Orim miales wczoraj przyjechac i co ),oczywiscie nie wie do jakiego,polecilam telefon do corki i w miedzyczasie pytam czy zrobic sniadanie,to wrzasnela ze nie bedzie jadla.Okey dalam sobie spokoj.Umylam podloge w kuchni wypralam jej bluzki recznie i slysze ze sie telepie na gore i jak zwykle nie wie co chciala(ja wiem-sniadanie).Dzisiaj sie dowiedzialam ze ma potwierdzona demencje(a mowilam od poczatku ale nikt mi nie wierzyl,Nie mam na mysli forum)
Te małe miasteczka chyba mają to do siebie ze bardziej sie ludzie "pilnują". Bo co powie sąsiad.
Wszystko co potrzeba to mam zakryte, mam nadzieje ze mnie nie zamkną za nieobyczajne zachowanie hahaha
Nie lubie Turków i chyba nie lubie być zlinczowana. Tym bardziej ze nie sa u siebie a sie panoszą.
Dlatego uwielbiam Hamburg.Tam mozesz sie w przescieradlo rano zawinac i w klapkach po bulki wyskoczyc.Nikomu to nie przeszkadza.U mnie w Rheine tez nie ma jakiegos stresu z ubieraniem.Kazdy wklada co mu pasuje i jak mu wygodnie