Niewinne kłamstwo - forumowy bestseller

19 czerwca 2014 10:14 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

No jak to gejem ??? Przecież oni "książki czytali".

Geje potrafią czytać ;-) Mam u siebie w mieście 2 gejów (pare) którzy tak czytają, że dla kamuflażu mają żony i dzieci i to jest taka tajemnica poliszynela
19 czerwca 2014 10:16 / 2 osobom podoba się ten post
chyba kazda z nas teraz musi obiad szykowac PDP,ja tez,dalszy ciąg po poludniu,do zaś:):)
19 czerwca 2014 10:20 / 2 osobom podoba się ten post
No,to lećmy dzis szybko z tym obiadem..

Margolcia,ale na skurw...trafiłas,nie ma co.
19 czerwca 2014 10:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kasiu,a czy Ty myślisz ,ze ja nie zasługuję na normalnego faceta? A myslisz,ze ja takich bogatych i przystojnych,dłuższy czas samotnych nie spotykałam? Myslisz,że dlaczego do tej pory sama jestem?

Zaintrygowałaś mnie, serio. Jeden z moich braci jest atrakcyjnym mężczyzną. Mimo, ze ma dwoje dzieci z dwóch różnych związków, poważne problemy finansowe i plan, by nigdy nie ożenić się więcej i jest pracoholikiem, czego nie ukrywa, kobiety walą do niego drzwiami i oknami. W samotnego, bogatego mężczyznę osobiście nie  wierzę, Zawsze są gotowe dziewczyny spędzić z nim weekend, miesiąc, czy rok.  

Taki facet jeśli jest samotny, to tylko z własnego wyboru. Ale może się mylę.
19 czerwca 2014 10:27 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Zaintrygowałaś mnie, serio. Jeden z moich braci jest atrakcyjnym mężczyzną. Mimo, ze ma dwoje dzieci z dwóch różnych związków, poważne problemy finansowe i plan, by nigdy nie ożenić się więcej i jest pracoholikiem, czego nie ukrywa, kobiety walą do niego drzwiami i oknami. W samotnego, bogatego mężczyznę osobiście nie  wierzę, Zawsze są gotowe dziewczyny spędzić z nim weekend, miesiąc, czy rok.  

Taki facet jeśli jest samotny, to tylko z własnego wyboru. Ale może się mylę.

Romanko,to zjawisko występuje u obu płci,jestem piękna,młoda i bogata,a wolę być już sama niż znowu spotkać na swojej drodze pasożyta:)
19 czerwca 2014 10:37 / 5 osobom podoba się ten post
kaska_45

przystojny tak, bogaty....., a samotny nie byl przeciez ,no mial mnie, czemu piszesz, ze to niemozliwe?czemu myslisz, ze ma feler bo za mna sie uganial??bo nie powinien?bo pewnie ja na przystojnego nie zasluguje??

Zasługujesz, zasługujesz. Dziewczyny czasem piszą swoje obawy. Ja nie chcę spekulować, ale też jakoś nie widzę Was na ślubnym kobiercu, odkąd oczami wyobraźni zobaczyłam te ciuchy w bagażniku. Swoją drogą facet kreatywny w uwodzeniu kobiety, która mu się podoba. Czytając myślałam, że mama żyła w błogiej nieświadomości, ale z ostatniego posta wnioskuję, że jednak była wtajemniczona.
Kaśka jakby sie ta historia nie zakończyła ma w sobie cały ładunek piękna, romantyzmu, napięcia... Jest przepiękna i świetnie napisana :))))) Czekam na ciąg dalszy.
19 czerwca 2014 10:43
Pokrótce podsumowując. Cel zdobyty. Pozycja raka przyjęta. Finish przewidywalny od drugiego odcinka ...
19 czerwca 2014 10:43 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

No,to lećmy dzis szybko z tym obiadem..:-)

Margolcia,ale na skurw...trafiłas,nie ma co.

U mnie obiad robi dziś babcia, mam wolne. Czy na skurwiela? Zapytam prowokacyjnie - a jeśli to niemiecka przeciętność? Przecież w tym kraju trochę osób ma problem, by wydać 1 euro w Lidlu na kg bananów dla opiekunki. Oczekiwać hojności czy dla nas zwykłej kultury od ludzi wyrosłych w takiej atmosferze?

Lubię Niemców, dobrze się czuję w ich kraju, lecz staram się nie tracić poczucia obiektywizmu.
19 czerwca 2014 10:44 / 5 osobom podoba się ten post
Spadaj sutanno nie chcemy cię tu.
19 czerwca 2014 10:44 / 4 osobom podoba się ten post
No zobaczcie! Kolejny nabiał który wiedział że tak będzie ;-)
19 czerwca 2014 10:46
kefir_zero_siedem

Pokrótce podsumowując. Cel zdobyty. Pozycja raka przyjęta. Finish przewidywalny od drugiego odcinka ...

Dziwnie powolny ten rak, który wycofuje się po 2,5 roku romansu...
19 czerwca 2014 10:48 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Spadaj sutanno nie chcemy cię tu.

A kogo chcecie ? Księcia który będzie bajdurzyć romantyczne historie żeby dopiąć celu ? Za świecidełka i koraliki jak w historii podboju Ameryki ...
19 czerwca 2014 10:49 / 2 osobom podoba się ten post
romana

U mnie obiad robi dziś babcia, mam wolne. Czy na skurwiela? Zapytam prowokacyjnie - a jeśli to niemiecka przeciętność? Przecież w tym kraju trochę osób ma problem, by wydać 1 euro w Lidlu na kg bananów dla opiekunki. Oczekiwać hojności czy dla nas zwykłej kultury od ludzi wyrosłych w takiej atmosferze?

Lubię Niemców, dobrze się czuję w ich kraju, lecz staram się nie tracić poczucia obiektywizmu.

Ja mysle że to od narodowości nie zależy
Zawsze beda faceci typu zaliczyc jak najprędzej

Ale to na szczescie do kobiety nalezy decyzja ,wiec szybko posyła takiego palanta na drzewo
Tak jak Margolcia
19 czerwca 2014 11:03
kefir_zero_siedem

A kogo chcecie ? Księcia który będzie bajdurzyć romantyczne historie żeby dopiąć celu ? Za świecidełka i koraliki jak w historii podboju Ameryki ...

A ty co masz do zaproponowania? Wspólną modlitwę?
19 czerwca 2014 11:04 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Dziwnie powolny ten rak, który wycofuje się po 2,5 roku romansu...

2.5 roku mówisz ... a ile to było dni, tygodni , miesięcy razem ? Ale tak razem a nie razem na odległość. Oj... jakoś mało pewnie wyszło i w sumie większość z tych dni to "oglądanie zdjęć" a rak to tez zwierz który wolno raczej się porusza choć jak się bardzo przestraszy to potrafi taki turo wsteczny wrzucić.