Niewinne kłamstwo - forumowy bestseller

19 czerwca 2014 09:29 / 2 osobom podoba się ten post
Katarzynko ty moja♥ nie było mnie tu kilka tygodni a tu proszę taka historia:) dopisuję się do klubu twoich wielbicielek i czekam na cd.
19 czerwca 2014 09:35 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Przystojny,bogaty a samotny, facet musiał mieć jakiś feler,bo to byłoby niemożliwe.

przystojny tak, bogaty....., a samotny nie byl przeciez ,no mial mnie, czemu piszesz, ze to niemozliwe?czemu myslisz, ze ma feler bo za mna sie uganial??bo nie powinien?bo pewnie ja na przystojnego nie zasluguje??
19 czerwca 2014 09:38 / 1 osobie podoba się ten post
Kasia, dobrze że spać wczoraj poszłam zanim przeczytałam dwa kolejne odcinki, bo ani chybił noc miałabym z głowy. Kurczę coś z nim jednak nie tak,ma taką dziewczynę koło siebie na co on czeka?? Pisz, bo od myslenia zwoje w mózgu mi sie prostują:))))) Pozdrawiam :))
19 czerwca 2014 09:40 / 5 osobom podoba się ten post
kaska_45

przystojny tak, bogaty....., a samotny nie byl przeciez ,no mial mnie, czemu piszesz, ze to niemozliwe?czemu myslisz, ze ma feler bo za mna sie uganial??bo nie powinien?bo pewnie ja na przystojnego nie zasluguje??

Chodzi o to, że takich panów jak Twój bardzo szybko zgarniają inne panie, więc jeśli go nie zgarnęły, to pewnie miał jakiś brak, który wychodził w praniu, jak to się mówi. To nie ma związku z Tobą, jesteś świetną dziewczyną,
Myślę, że taki tok rozumowanie miała Ivanillia.
19 czerwca 2014 09:45 / 5 osobom podoba się ten post
kaska_45

Kasiu,a czy Ty myślisz ,ze ja nie zasługuję na normalnego faceta? A myslisz,ze ja takich bogatych i przystojnych,dłuższy czas samotnych nie spotykałam? Myslisz,że dlaczego do tej pory sama jestem?
19 czerwca 2014 09:50
Ja mysle Kasiu ze dobrze mu tak bylo,ukladzik moze pasowal kasia byla od wekendow u mamy a w domku moze pojawilo sie nowe przeznaczenie a moze caly czas bylo i synalek sie maskowal
ciekawe czy moje przeczucie trafne
19 czerwca 2014 09:51
przyłączam się jak wyzej , to nie ma nic wspólnego z Tobą to było w przenośni powiedziane , Ja to bym już dawno Go otłumaniła , ciekawe co On kombinuję widać ze zależy Mu na Tobie (y)DALEJ , JEDZIEMY KAŚKA ,,,,,
19 czerwca 2014 09:53 / 4 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Ja mysle Kasiu ze dobrze mu tak bylo,ukladzik moze pasowal kasia byla od wekendow u mamy a w domku moze pojawilo sie nowe przeznaczenie a moze caly czas bylo i synalek sie maskowal
ciekawe czy moje przeczucie trafne

Noooo, kobietki, widzę, że jeszcze muszę się sporo nauczyć, bo jako niepoprawny romantyk wierzę w Niemca wiernego Polce, która odrzuciła go z powodów jeszcze nie wyjaśnionych...
19 czerwca 2014 09:57
A Ja myśle , że był gejem, i razem z mamuśką wymyślili, że poderwanie kobiety to będzie dobry kamuflaż ;-)
19 czerwca 2014 10:01 / 7 osobom podoba się ten post
No jak to gejem ??? Przecież oni "książki czytali".
19 czerwca 2014 10:02 / 4 osobom podoba się ten post
Mycha

No jak to gejem ??? Przecież oni "książki czytali".

zdjecia ogladali Myszko zdjecia:)
19 czerwca 2014 10:02 / 2 osobom podoba się ten post
A wszyscy zaslugujemy na milosc szacuneeeeeeeek,i odrobine "luksusu",lecz tak w szarej rzeczywistosci nie ma tego,dobrze ze jeszcze mamy tu prace i MARZENIA
lecz czy ja jeszcze umiem marzyc NIE WIEM
WIEM ZE MUSZE UTRZYMAC DOM,WYCHOWAC DZIECI ALE CZY JE TERAZ WYCHOWUJE NA ODLEGLOSC NASTEPNE PYTANIE
fajnie Kasiu ze przezylas przez te dwa i pol roku milosc,to twoje tego ci nikt nie zabierze
czekamy na dalszy rozwoj sytuacji
SORY ZE TU SIE ROZPISALAM
19 czerwca 2014 10:03 / 12 osobom podoba się ten post
kaska_45

Mnie sie wydaje, ze Ivanilia nie miala na mysli tego co sugerujesz Kaska, my, tzn kobiety przez facetow doswiadczone, zawsze wietrzymy jakis podstep, no bo jak to moze byc, Niemiec, przystojny, romantyk na dodatek i robi wszystko, zeby sie kobiecie z Polski, i jeszcze opiekunce przypodobac.
Kiedys pisalam o znajomosci z Rudolfem, dalekim pociotkiem mojej pdp, temu chodzilo o jedno tylko, nawet przyjechał do Polski, bo myslał, ze bede czula sie bezpiecznie to mu ulegne. Jak nie dostał czego oczekiwał, wysmial mnie, powiedzial, ze takich jak ja moze miec na peczki i ze za przyjazd do Polski mam mu kase zwrocic. Paszoł won, powiedzialam, myslał, ze jak przyjedzie bez zaproszenia to ja mu sie zaraz rozłoze, a ja mu nocleg w hotelu i to najdrozszym w miescie.
To juz jest  dla nas nie do pomyslenia. Ja tez czytajac Twoją historie jestem w jakims dziwnym napieciu, czuje ze cala ta historia skonczy sie tragicznie. Ale przeciez tylko Ty wiesz jak sie skonczy, a to ze piszac wprawiasz czytelnika w taki stan wlasnie swiadczy o Twoim talencie pisarskim, ja bym sie na Twoim miejscu zastanowila nad dalsza kariera pisarska. Pewnie powiesz zaraz, - tak, ale ze mnie pisarka? Ale przeciez liczy sie tresc i styl, reszczte mozna podszlifowac na odpowiednich warsztatach. 
19 czerwca 2014 10:08
Prosze nie spekulowac,,hehe,,każda ma inny punkt widzenia ....ja czekam cierpliwie na dalszy ciąg,co sie bede domyslac,
19 czerwca 2014 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

zdjecia ogladali Myszko zdjecia:)

Chyba za szybko czytałam. Jak już dojadę do PDP to spokojniej będę czytała ;-)))  Może akcję chciałam pogonić, pieprzyka szukałam ;-))  Ach ta wyobraźnia !!!   No dobra, niech będzie że zdjęcia oglądali ;-)))