Może ktoś ma prosty przepis na zupę z dyni,taki sprawdzony.Teraz jest czas na dynie ,ja mam kupiona tylko jak się do tego zabrać?W Polsce nigdy nie gotowalam.Za wszelkie wskazówki z góry dziękuję.
Może ktoś ma prosty przepis na zupę z dyni,taki sprawdzony.Teraz jest czas na dynie ,ja mam kupiona tylko jak się do tego zabrać?W Polsce nigdy nie gotowalam.Za wszelkie wskazówki z góry dziękuję.
dawaj przepis na murzynka.
Przeszukałam cały topik i nie znalazłam. Szukam przepisu na Butterkuchen. Moja pdp zamówiła z bofrost i zakochałam się w tym cieście. Czy Ktoś ma przepis? PLEASE!!!!!!
Ewcia wpisz sobie w gogle nazwe ciasta,wciśnij grafike i wybierz to ciasto które ci się najbardziej podoba :))) ja tak robie :))
Kiedyś piekłam to ciasto,jedna niemka poleciła mi gorące ciasto po upieczeniu polać maślanką,ciasto nie będzie wtedy takie suche.
no dzięki, znalazłam kilka przepisów, ale żadnego z maślanką
Cóż...jadalne jest ,ale nie urosło francowate:(W przepisie nie ma proszku do pieczenia i nie dałam,a może powinnam bo to gazetowe przeoczenie-nie wiem,no i jeszcze się nieco przypaliło bo mam do dupy piekarnik a zagadałam się przez telefon:(Nic to:) Jutro inne upieęe ,jabłek cały pokój:):):):):)
Cóż...jadalne jest ,ale nie urosło francowate:(W przepisie nie ma proszku do pieczenia i nie dałam,a może powinnam bo to gazetowe przeoczenie-nie wiem,no i jeszcze się nieco przypaliło bo mam do dupy piekarnik a zagadałam się przez telefon:(Nic to:) Jutro inne upieęe ,jabłek cały pokój:):):):):)