U mnie na Śląsku trudno jest Mały Wóz zobaczyć, łuna przeszkadza. Jak go tutaj zauważyłam, to cieszyłam się jak dziecko !!
U mnie na Śląsku trudno jest Mały Wóz zobaczyć, łuna przeszkadza. Jak go tutaj zauważyłam, to cieszyłam się jak dziecko !!
Ludzieee!!!!....Już jestem po rozmowie z synem PDP-ej. Chyba mi dobrze poszło , bo pytał , czy mogę przyjechać 22 marca , bo mamusia (mutti)wraca z heimu 23 , to będę miała czas się zapoznać z domem .Jeżeli "un" na koniec powiedział "do zobaczenia -ichnim językiem " to chyba zaliczyłam casting , no nie ?....a o ile zrozumiałam , to rzecz się dzieje blisko CH. ,chyba nad jez. bodeńskim . Najważniejsze: palenie fajek bez problemu , jest balkon , taras ,ogród i inne gady ...:-))))))))
Ludzieee!!!!....Już jestem po rozmowie z synem PDP-ej. Chyba mi dobrze poszło , bo pytał , czy mogę przyjechać 22 marca , bo mamusia (mutti)wraca z heimu 23 , to będę miała czas się zapoznać z domem .Jeżeli "un" na koniec powiedział "do zobaczenia -ichnim językiem " to chyba zaliczyłam casting , no nie ?....a o ile zrozumiałam , to rzecz się dzieje blisko CH. ,chyba nad jez. bodeńskim . Najważniejsze: palenie fajek bez problemu , jest balkon , taras ,ogród i inne gady ...:-))))))))
W Aldiku są w tym tygodniu polskie kabanoski od Balcerzaka.
Mniam, mniam....
A ja przeczuwałam, że jak o kiełbasce napiszę, to Mycha się odezwie ha...ha...
Mamy podobne upodowania, marcepanki, chlebek z masełkiem i reszta.
Jest jeszcze Krakowska, też dobra.
Leżą na stołach, w folowych opakowaniach, ok. 2,7 E/szt.
A ja przeczuwałam, że jak o kiełbasce napiszę, to Mycha się odezwie ha...ha...
Mamy podobne upodowania, marcepanki, chlebek z masełkiem i reszta.
Jest jeszcze Krakowska, też dobra.
Leżą na stołach, w folowych opakowaniach, ok. 2,7 E/szt.
U nas są codziennie.
A o smalczyku zapomniałyście?
AAAAAA !!! Dwa minusy ;-))))
Teraz to bym Ci minusa dała ;-))) Ruszaj do pracy !!
Martwisz sie o gabaryty? tez to mam.Ale nikomu nie przyznam sie.Chyba tylko moj lekarz rodzinny podejrzewa mnie jak widzi wynik badania cholesterolu.Tez ide w zaparte.
Basiu gratuluję,będziesz moją sasiadką he,he
A jak długo trwala ta rozmowa?
Wiesz to dziwne ale wyniki mam dobre, naprawdę. Sama się dziwię ale nie przeszkadza mi to. Tylko niestety muszę uważać co jem i nie mogę sobie np. na smalczyk ot tak pozwalać. Mam "tendencje" haha.
Znęcasz się nad nami ;-))