A moja babcia wreszcie przestała mówić,bo akurat je i nie może:):)Ufff jaka cisza:):)
A moja babcia wreszcie przestała mówić,bo akurat je i nie może:):)Ufff jaka cisza:):)
Córka z przyjacielem wyjechali. Polubiłam ich, znaczy się przyjaciela, bo tę córkę lubię od początku. Porobili trochę porządków w ogródku, ponaprawiali itd. itp. Piesek porozrabiał a teraz cisza. PDP nareszcie drzemie w swoim fotelu a ja mam nadzieję, że dzisiaj pójdziemy spać wcześniej ;-)) Niebo nade mną czyściutkie, księżyc wyraźny - oj fajne gwiazdy będą. Mam okno dachowe więc będzie na co popatrzeć.
Córka z przyjacielem wyjechali. Polubiłam ich, znaczy się przyjaciela, bo tę córkę lubię od początku. Porobili trochę porządków w ogródku, ponaprawiali itd. itp. Piesek porozrabiał a teraz cisza. PDP nareszcie drzemie w swoim fotelu a ja mam nadzieję, że dzisiaj pójdziemy spać wcześniej ;-)) Niebo nade mną czyściutkie, księżyc wyraźny - oj fajne gwiazdy będą. Mam okno dachowe więc będzie na co popatrzeć.
Mycha reumatyczna sie robisz, czy romantyczna:):)
Cisza w domu PDP mnie tak nastraja ;-))) Poza tym normalnych ludzi widziałam ;-))) ale od nich czuć francuską spontaniczność, nic niemieckiego ;-)) I naprawdę wisi mi nad głową w oknie dachowym księżyc.
Az wyszłam zobaczyć czy u nas tez jest,ale skąd nie ma.No bo jak ma być jak w dojczlandzie jest.
Kurcze to już i księżyc z PL ucieka ;-(((
W Aldiku są w tym tygodniu polskie kabanoski od Balcerzaka.
Mniam, mniam....
Nad morzem Księżyc jest:),dziś w fazie tzw.poszerzonej,dopiero 15ego będzie pełnia,ale jasno jakby pod domem latarnia była:)Stojąc twarzą na północ,Księżyc mamy za plecami,a nieco poniżej Mały Wóz:)
I jakaś kiełbasa ponoć też. Kupię jutro. PDP nie pogryzie ale ja tak ;-)) A ostatnio nie wiem dlaczego nie dostajemy aldikowskiej gazetki ;-///