Ja codziennie robię 5 ćwiczeń tybetańskich, zajmują ok 20 minut, jestem zadowolona :)
Ja codziennie robię 5 ćwiczeń tybetańskich, zajmują ok 20 minut, jestem zadowolona :)
Wow! w 3 miesiace 17 kg?! to bardzo duzo! gratluje :) a jak skóra, fajnie sie sciagnela? Mam znajomą, która w pół roku zgubiła 30 kg, ale nie jest z siebie zadowolona, tzn ze swojego wyglądu bo ma teraz problem z jedrnoscia skory. Zawsze cos za cos musi byc... ale niektorzy maja fajna skore i nie znaja tego probemu :)
Postanowiłam na urlopie wypróbować tę Chodakowską,bo muszę trochę wymodelować ciało,do tego basen i jazda rowerkiem. Już nie mogę sie doczekać :)
"wymodelowac ciało" ha ha hihihi Może lokówką do włosów buhahahahah
Tak powaznie teraz sprobuj 6 Weidera
To urządzenie nazywa się Chodakowska Orimie,tu nie ma się z czego cieszyć,trza być zgrabnym ,a nie oklapłym :)
Ok ale ja powaznie mowie o 6 Weidera.Jesli dasz rade przejsc caly cykl to bedziesz milo zaskoczona efektami
Pewnie spróbuję,chyba że to jakieś zabójcze ćwiczenia? Najwyżej podwójną dawkę imbiru wypiję :)
Cwiczenia sa bardzo proste.Trudnosc polega na odpowiedniej ilisci cykli.Intensywnosc (ilosc powtorzen) wzrasta systematycznie.Jak zobaczysz cwiczenia to powiesz ze sa bardzo proste Jednak daja popalic przy odpowiedniej ilosci cykli,a efekty sa fantastyczne.Ja w niecale 2 miesiace stracilem jakis 8 kg no i na brzuchu zaczoł sie pojawiac kaloryfer