Nasza Perfumeria

05 maja 2016 11:37 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Ok, pewnie. Tylko muszę telefon doładować, ale to jutro już :-)

Ja postaram sie w sobote ;) Wczesniej nie mam jak ale..nie moge sie doczekac na plotki!  Wszystko Tobie opowiem! I szkoda tylko,ze Ciebie nie bedzie...;(
05 maja 2016 11:46 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja postaram sie w sobote ;) Wczesniej nie mam jak ale..nie moge sie doczekac na plotki! :-) Wszystko Tobie opowiem! I szkoda tylko,ze Ciebie nie bedzie...;(

05 maja 2016 11:58 / 2 osobom podoba się ten post
Jowitaa

Dzieki, tak myslałam ale wolałam zapytać u źrodła ;)
W piatek dopiero poniucham, i moze kupię jak jeszcze bedą, tez jestem ciekawa tego zapachu :gwizdanie:
paa dobranoc :)

Mnie też zaintrygowały te opisy , to podniecenie, ta cena . Jutro też , kierunek Rossman . Na obecnym projekcie używam Versace Crystal Noir Woman ( bardzo je lubię) i CK ( tylko lubię ).
05 maja 2016 12:00 / 3 osobom podoba się ten post
monalisa79

Musze sie pochwalic, bo dostalam kupon upominkowy do duglasa od rodziny PDP i zamierzam jakies perfumki sobie sprawic, czytam nasza perfumerie i nie wiem co to na czasie jest, oczywiscie bede wachac, bo mi musza sie podobac, ale znajac zycie to tylko w glowie mi sie zakreci od zapachow,a chcialabym, zeby byly na prawde trwale :)

Najtrwalsze jakie znam to Coco Mademoiselle i Angel Muglera. Ale to ciężkie zapachy, raczej nie na tę porę roku. 
05 maja 2016 12:18 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra2

Najtrwalsze jakie znam to Coco Mademoiselle i Angel Muglera. Ale to ciężkie zapachy, raczej nie na tę porę roku. 

To raczej zimowe perfumy ja tak myślę,no ale jak ktoś lubi to bezwzględu na porę roku używa ,no to już wyższa półka perfumy te są drogie
05 maja 2016 12:22 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Mnie też zaintrygowały te opisy , to podniecenie, ta cena :nagonka:. Jutro też , kierunek Rossman :jade:. Na obecnym projekcie używam Versace Crystal Noir Woman ( bardzo je lubię) i CK ( tylko lubię ).

Oj,nie sadze,zeby sie spodobaly. Te ktorymi sie podniecamy,z powodu wiedzmowatego opisu,raczej ciezkie sa ;) Szyprowe. Trudne podobno chociaz jeszcze nie wachalam to do konca nie wiem ;)) Ale jak sprawdzisz to prosze...napisz tutaj co sadzisz o nich,ok? Bo ja pekam z ciekawosci a do soboty jeszcze tyle godzin,kurde!
05 maja 2016 12:25 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Oj,nie sadze,zeby sie spodobaly. Te ktorymi sie podniecamy,z powodu wiedzmowatego opisu,raczej ciezkie sa ;) Szyprowe. Trudne podobno chociaz jeszcze nie wachalam to do konca nie wiem ;)) Ale jak sprawdzisz to prosze...napisz tutaj co sadzisz o nich,ok? Bo ja pekam z ciekawosci a do soboty jeszcze tyle godzin,kurde!

I zapach jest wiedźmowaty, szkoda, że mnie się nie trzyma 
05 maja 2016 12:29
margaritka59

Mnie też zaintrygowały te opisy , to podniecenie, ta cena :nagonka:. Jutro też , kierunek Rossman :jade:. Na obecnym projekcie używam Versace Crystal Noir Woman ( bardzo je lubię) i CK ( tylko lubię ).

CK tez lubię,teraz mam 5 th avenue NYC jak dla mnie są spoko od roku ich uzywam na zmiane z Madonna Truth OR Dare 
05 maja 2016 12:37 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

I zapach jest wiedźmowaty, szkoda, że mnie się nie trzyma :zalamka2:

Zobaczymy jak to bedzie,ale przydadza sie bez wzgledu na wszystko. Skoro wiedzmowate sa to podkresle nimi moj slodkasny charakterek  I bede tylko rzucala gromy spojrzeniem. I siala bede POSTRACH!! 
05 maja 2016 12:46 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Zobaczymy jak to bedzie,ale przydadza sie bez wzgledu na wszystko. Skoro wiedzmowate sa to podkresle nimi moj slodkasny charakterek :-) I bede tylko rzucala gromy spojrzeniem. I siala bede POSTRACH!! :wysmiewa:

Pisałam chyba, że widzialam Cię w oparach tego zapachu, może się mylę, sama jestem ciekawa Twojego wrażenia
05 maja 2016 13:09 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

Pisałam chyba, że widzialam Cię w oparach tego zapachu, może się mylę, sama jestem ciekawa Twojego wrażenia :rozmysla:

Wlasnie to,ze mnie w nim widzialas powoduje,ze moja ciekawosc sie robi gorsza od faszyzmu  
05 maja 2016 13:16 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

Wichurko, jeszcze Aliena dodaj do listy :).
05 maja 2016 13:42 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Wlasnie to,ze mnie w nim widzialas powoduje,ze moja ciekawosc sie robi gorsza od faszyzmu :-) 

A ja chciałam Ci przekazać moje odczucie, że spodobają się Tobie, a nie spowodować dodatkowy stres
Sorki
Mogłam nic nie pisać i mogę też się mylić, ale jeśli naprawdę spodobają się - no to....rozważę zmianę nicka
05 maja 2016 13:55 / 1 osobie podoba się ten post
Kobietka

A ja chciałam Ci przekazać moje odczucie, że spodobają się Tobie, a nie spowodować dodatkowy stres :zawstydzony:
Sorki :-(
Mogłam nic nie pisać i mogę też się mylić, ale jeśli naprawdę spodobają się - no to....rozważę zmianę nicka :niebo pieklo:

Podejrzewam,ze wiem na jaki  Teraz to nawet jak zapach mi sie nie spodoba ,powiem,ze jest suuuperasny! Musze tego nicka na wlasne oczy przeczytac ;)))
05 maja 2016 13:58 / 1 osobie podoba się ten post
salazar

Wichurko, jeszcze Aliena dodaj do listy :).

Może i by:) ale Aliena nigdy nie maiłam, więc nie mogę się wypowiedzieć. 
Natomiast Mademoiselle to wyciągam szalik po roku nieuzywania, a on mi tymi perfumami pachnie.