Ja mam " błąd" włosy-musisz mi wybaczyć :-)

Ja mam " błąd" włosy-musisz mi wybaczyć :-)
Lubi sushi aczkolwiek nie robię sobie sushi w domu. Kiedy zastanawiałam się aby kupić sobie składniki do robienia sushi. Potem zobaczyłam sobie ile wszysskto kosztuje i jednak spasowałam.Szczególnie,że ogladałam filmiki na temat tego jak sie to robi i wydaje się to dosyć trudne. Z tego co jednak piszesz to molże nie jest to takie skomplikowane i może powinnam spróbowac? No nic, zobaczymy :)
Możesz mi napisać tylko skąd bierzesz łososia? Jak kupujesz aby był świeży?
Sama dzisiaj na obiad będę miała również rybkę. Jednak w formie zupy rybnej.
Sushi kocham od nie pierwszego wejrzenia, ale jednak uległam jego smakowi :) Sama robię od czasu do czasu, rzadziej wybiorę się do restauracji, ale za to do swojej ulubionej (polecam Sushiberry w Warszawie). Jeśli robię sama to mam już niemal stały "przepis" na składniki - zwykle jest to wędzony łosoś, serek typu philadelphia (czasem zastępuję niemal identycznym z Piątnicy), zielony ogórek, surimi. To moje ulubione składniki i szczerze mówiąc nie czuję potrzeby na większe urozmaicenie skoro jem rolki sporadycznie :)
Sushi kocham od nie pierwszego wejrzenia, ale jednak uległam jego smakowi :) Sama robię od czasu do czasu, rzadziej wybiorę się do restauracji, ale za to do swojej ulubionej (polecam Sushiberry w Warszawie). Jeśli robię sama to mam już niemal stały "przepis" na składniki - zwykle jest to wędzony łosoś, serek typu philadelphia (czasem zastępuję niemal identycznym z Piątnicy), zielony ogórek, surimi. To moje ulubione składniki i szczerze mówiąc nie czuję potrzeby na większe urozmaicenie skoro jem rolki sporadycznie :)
Bardzo lubię sushi. Kiedyś próbowałam sama zrobić ale nie potrafię dobrze zwinąć.
A gdzie jest ta knajpa....?? W której części W-wy...??
Luuubię bardzo sushi.Pierwszy raz jadłam w Kalifornii.W Polsce różnie z tym bywa,bo za bardzo nie wiadomo gdzie ,bo wiadomo musi być świeże.Częste w De kupuję w Lidlu.Z rezerwą podeszłam do kupna ,ale dobre było ,więc kupuję,pypcia zaspokoję i na jakiś czas mam spokój.
Bardzo lubię sushi. Kiedyś próbowałam sama zrobić ale nie potrafię dobrze zwinąć.
A gdzie jest ta knajpa....?? W której części W-wy...??
Nie chcę robić reklamy, ale chyba będę musiała :D maszynkę do zwijania ryżu do sushi będzie można kupić w najbliższy piątek w Lidlu za 10 zł!