27 lutego 2014 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40Witaj Kropka,masz referencję,język znasz dobrze,masz spore doświadczenie,wyższe wykształecenie ,co Ty jeszcze robisz w tej agencji?
spokojnych babć jest cała masa i z pewnością na taką trafisz. Koniecznie zmień agencję bo zarabiasz bardzo mało.
Kropka witam serdecznie,szacunek dla Ciebie juz mam wielki,krotko powiem ,jezeli mialabym taki jezyk,sorry ale 5 min bym za te pieniadze nie robila.Dziewczyny maja racje w Twoim przypadku masz wszystko;doswiadczenie,referencje i dobry jezyk.Mnie firma trzyma w szachu slabym jezykiem,ale ja z tych ambitnych,wiec moge troche poczekac,bede sie uczyc i dopne swego,ale Kropka na litosc Boga, nie pozwole sie okradac przez 3 lata.W Polsce mialam pdp ktora byla tak zaburzona ze do dzisiaj jak mi sie sni to wstaje z krzykiem,pracowalam przy stanach agonalnych,dlugo by opowiadac,wiec teraz to bula z maslem.Czytam i wyciagam wnioski,mysle ze musimy sprobowac cos zmienic,jezeli wszystkie zostawilysmy rodziny ,wyjechalysmy daleko od domu to znaczy ze odwagi nam nie brakuje a kto nie ryzykuje nie pije szampana.