Ja z przymruzeniem oka sama sobie wystawiam referencje, nie zgada się rocznik i reszta w sumie też nie ale czy to ważne heheheee Wazny jest uśmiech :D
Ja z przymruzeniem oka sama sobie wystawiam referencje, nie zgada się rocznik i reszta w sumie też nie ale czy to ważne heheheee Wazny jest uśmiech :D
Tak jest krócej ha ha
Zamienie kobiete (żonę) na byle co.Może byc uszkodzone
Taki wysoki poziom desperacji wystapil,ze byle czym ,nawet uszkodzonym sie zadowolisz??????Orim????Co z Tobą????
W zasadzie nie pomyślałam o tym, żeby np. wspominać o opiece kogoś z rodziny. Bardzo Ci dziękuję za radę! :) Sama nie mam w rodzinie nikogo takiego, ale moja siostra cioteczna cierpi na zapalenie opon mózgowych do tego stopnia, że nie potrafi mówić, pisać etc. Kilka razy jej pilnowałam i wiem, że jest to ciężka praca, ale daje dużo satysfakcji. Czy o takiej pracy można wspomnieć?
Może pozno przeczytalem Twojego posta,jednak lepiej pozno niz ...............Wspomniec mozna,ale mozna jeszcze wiecej.Jeśli twoja siostra cioteczna cierpi na zapalenie opon mózgowych do tego stopnia, że nie potrafi mówić, pisać to jest pod opieka lekarza lub nawet przychodzi ktos np z czerwonego krzyza lub innej organizacji.Dlatego proponuje Ci zwróć sie do tej organizacji,lekarza i na podstawie opini ustnej rodziny popros o wystawienie Ci zaswiadczenia na pismie.Lekarz moze to zrobic na zwyklej kartce i dolozyc pieczatke.Organizacje maja druki firmowe.W ten sposob bedziesz miala cos na pismie co przyda ci sie pozniej w tej pracy
Referencje sa mile widziane ale nie za wszelka cene. Nie warto ściemniać poniewaz rodzina przy zatrudnianiu może kierowac sie referencjami ale nie musi zwłaszcza jak są w jez.polskim.Ile nas zaczynało pracę z referencjami?Rodzina wiedząc ze posiadamy praktyke nie ułatwi nam pracy zdajac sie na nasze doświadczenie natomist zatrudniajac opiekunke bez praktyki w jakims stopniu wspomogże.Ale to jest idywidualne podejscie kazdej z nas.
Może pozno przeczytalem Twojego posta,jednak lepiej pozno niz ...............Wspomniec mozna,ale mozna jeszcze wiecej.Jeśli twoja siostra cioteczna cierpi na zapalenie opon mózgowych do tego stopnia, że nie potrafi mówić, pisać to jest pod opieka lekarza lub nawet przychodzi ktos np z czerwonego krzyza lub innej organizacji.Dlatego proponuje Ci zwróć sie do tej organizacji,lekarza i na podstawie opini ustnej rodziny popros o wystawienie Ci zaswiadczenia na pismie.Lekarz moze to zrobic na zwyklej kartce i dolozyc pieczatke.Organizacje maja druki firmowe.W ten sposob bedziesz miala cos na pismie co przyda ci sie pozniej w tej pracy
Mojej babci jak powiedziałabym żeby mi napisała referencje to tydzień by płakała,że ją zostawiam.