Nasze małe i duże sukcesy

24 lutego 2014 21:39
A wogóle to coś można ???
24 lutego 2014 21:58 / 1 osobie podoba się ten post
No nie,niestety nie mozna,bo kurcze cukier zostaje i nie spalasz Go:(

Rano ,możesz do bólu,ale wierczorem tylko wybrane,z tego co wiem to tylko cytryna ,albo grejfrut. Smacznego:)
24 lutego 2014 22:00 / 2 osobom podoba się ten post
IWA

A wogóle to coś można ???

No pewnie:)Seksic sie można i to nawet całą noc:D;D;D;D;D I jeszcze odchudza:D;D;D;D;D
24 lutego 2014 22:04 / 2 osobom podoba się ten post
I JUŻ MASZ DIETE CÓD:d;d;d;d;d;d
Żartowałam.
24 lutego 2014 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
To co Andrejka, w dbałości o Twoją figurę mam się modlić, żeby w babcię wszystkie diabły wstapiły - hahaha. Poświęcę się a Ty po miesiącu, no może dwóch laska będziesz, że własny chłop Cię nie pozna a co dopiero krasnale parkingowe ;-))))))
24 lutego 2014 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
No nie  i dlatego tyje:(

Ponoć Można,ale ja tam muszĘ czuĆ ,a nie tylko patrzeć,ja tam wymagająa jestem,ale i daje w zamian:D;D;D;D;D
24 lutego 2014 22:06 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

No pewnie:)Seksic sie można i to nawet całą noc:D;D;D;D;D I jeszcze odchudza:D;D;D;D;D

NO tak! ale z Kim jak Man w Polsce, o rany to tylko ta cytryna mi została, o matko i córko -)))
24 lutego 2014 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
IWA

NO tak! ale z Kim jak Man w Polsce, o rany to tylko ta cytryna mi została, o matko i córko -)))

Aj tam "tylko ta cytryna" !! Zdolna jesteś to i z cytryną dasz radę ;-))))))  
24 lutego 2014 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
IWA

No jeszcze pom,idor ,albo zielony ogórek:)To też owoce:) Ale bez soli,bo zatrzymuje wode,hahahahahahahah i spuchniesz:)
24 lutego 2014 22:09 / 2 osobom podoba się ten post
IWA

Ty to chociaż masz perspektywe jakąs bo man w Polsce,a mnie to chyba tylko banany pozostały hi,hi
24 lutego 2014 22:14
ivanilia40

Ty to chociaż masz perspektywe jakąs bo man w Polsce,a mnie to chyba tylko banany pozostały hi,hi

A tu tego Kwiatu .........?!!!!
24 lutego 2014 22:20 / 2 osobom podoba się ten post
Sukces opiekunki w mieście "staruszkowo" dorwać jakiegoś  takiego kwiata  -;)))
24 lutego 2014 22:32 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

A może lepiej prawdziwy, namacalny Helmut niż wyobrażany sobie Wacław ??

Stary ,pomarszczony Helmucik z imitacja sprzętu i torbiszczem do kolan?:):)O,nie dzięki,dzięki-to juz lepiej na Waclawa poczekac cierpliwie:)
24 lutego 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
ha , a ja to mam dobrze , bo jak chłopa mi sie zachce to mam męża PDP , a jak mu nie zagra to banany zawsze na stole są ...
24 lutego 2014 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
Andrejka jaki transfer chłopina jest jeszcze na chodzie ma 68 lat toc to młokos ....ale serducho ma słabe musze być ostrozna .....