Nasze małe i duże sukcesy

24 lutego 2014 22:47 / 4 osobom podoba się ten post
alinka1339

ha , a ja to mam dobrze , bo jak chłopa mi sie zachce to mam męża PDP , a jak mu nie zagra to banany zawsze na stole są ...

Jesuuu,Alinka!!!!!Źle z Tobą i to bardzo,jak masz już nawet apetyt na męża PDP.......Może Ci wibrator pożyczyć,ja w czwartek do domu,to nie będę przez miesiąc potrzebowała:):):):)Dorzucę nowe baterie-trzeba wspomóc koleżankę w potrzebie:):):)
24 lutego 2014 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
no andrejka ty już nie bądż taka wybredna .....choć w moim typie ten mąż PDP też nie jest , nie lubie tego typu chłopów . mam mojego mariuszka i poczekam toć to tylko 46 dzionków
24 lutego 2014 22:51
kasia63

Jesuuu,Alinka!!!!!Źle z Tobą i to bardzo,jak masz już nawet apetyt na męża PDP.......Może Ci wibrator pożyczyć,ja w czwartek do domu,to nie będę przez miesiąc potrzebowała:):):):)Dorzucę nowe baterie-trzeba wspomóc koleżankę w potrzebie:):):)

oooojjjjj kasiu będę ci bardzo wdzięczna .......i dobrze ,że masz ten wibrator na baterie , a nie na zasilacz....
24 lutego 2014 22:54 / 2 osobom podoba się ten post
Żadne żużyte i wychechłane,se wypraszam!:):):)Śliczniutki,nowiutki,czarniutki i wydezynfekowany,no:):):)Do Mariuszka ponad miesąc a Helmutek i te jego 68 wiosenek....gwarantuje prędzej uwiąd starczy niz cokolwiek:):):)
Alinka -zasilacz tez jest w razie W:):):):)
24 lutego 2014 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Żadne żużyte i wychechłane,se wypraszam!:):):)Śliczniutki,nowiutki,czarniutki i wydezynfekowany,no:):):)Do Mariuszka ponad miesąc a Helmutek i te jego 68 wiosenek....gwarantuje prędzej uwiąd starczy niz cokolwiek:):):)
Alinka -zasilacz tez jest w razie W:):):):)

Kasia toć helmutek starszy od mojego ojca ...... ale raz go nakryłam na golasa hhhiiiii i od tego czasu sie mnie wstydzi cosik stary baran
24 lutego 2014 23:05 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ty to chociaż masz perspektywe jakąs bo man w Polsce,a mnie to chyba tylko banany pozostały hi,hi

Jak będziesz miała zapotrzebowanie na większoą ilość, to daj znać, hahaha...........
;0;0;0
24 lutego 2014 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
Mało ,że rzuciła jednego to może jeszcze wcześniej sama go używała...
24 lutego 2014 23:14 / 2 osobom podoba się ten post
Ostał mi się jeden, dzisiaj byłam w ZOO - nakarmiłam małpki :):):)
24 lutego 2014 23:17 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Ostał mi się jeden, dzisiaj byłam w ZOO - nakarmiłam małpki :):):)

Już nan tu nie ściemniaj o tych małpkach ......przyznaj się co zrobiłaś z resztą bananków ...
24 lutego 2014 23:20 / 1 osobie podoba się ten post
Owocówka

Owoce mango chcą tańczyć tango, awokado wprost przepada za lambadą, znam maracuję, która rapuje i banana, który tańczy wciąż kankana... Tak... zdecydowanie uwielbiam owoce:)
24 lutego 2014 23:46
O tych bateriach to ja już jakiś wierszyk wymodziłam ,ale oczywiście nie pamiętam gdzie i kiedy i jego też nie pamiętam ,tylko kawałek:):)
Cos tam było tak:

A juz był w ogródku
Juz witał się z gąską:)
Gdy padły baterie
A teren dośc grząski:):):)

i dalej "czarna dziura":):):):):)

28 lutego 2014 16:00 / 5 osobom podoba się ten post
Kolejny sukces:) po tym jak wczorau wygarnęłam mojej zmienniczce, czy też wspólpracowniczce-jak kto woli, jest postęp;) dzisiaj pierwszy raz( od czasu jak tu jestem-1 miesiąc) poszła sama na zakupy ! A ja się cieszę chwilą odpoczynku :D
28 lutego 2014 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Kolejny sukces:) po tym jak wczorau wygarnęłam mojej zmienniczce, czy też wspólpracowniczce-jak kto woli, jest postęp;) dzisiaj pierwszy raz( od czasu jak tu jestem-1 miesiąc) poszła sama na zakupy ! A ja się cieszę chwilą odpoczynku :D

No rozwijasz się, rozwijasz !!!!   
28 lutego 2014 21:12 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

No koleżanko,jak Ty w miesiąc tak się rozwinęłaś,to aż się boje co będzie za trzy miesiące...:):):)
28 lutego 2014 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
a ja wreszcie ograłam chłopaków w 3-5-8 na kurniku O!!!!