ha , a ja to mam dobrze , bo jak chłopa mi sie zachce to mam męża PDP , a jak mu nie zagra to banany zawsze na stole są ...
ha , a ja to mam dobrze , bo jak chłopa mi sie zachce to mam męża PDP , a jak mu nie zagra to banany zawsze na stole są ...
Jesuuu,Alinka!!!!!Źle z Tobą i to bardzo,jak masz już nawet apetyt na męża PDP.......Może Ci wibrator pożyczyć,ja w czwartek do domu,to nie będę przez miesiąc potrzebowała:):):):)Dorzucę nowe baterie-trzeba wspomóc koleżankę w potrzebie:):):)
Żadne żużyte i wychechłane,se wypraszam!:):):)Śliczniutki,nowiutki,czarniutki i wydezynfekowany,no:):):)Do Mariuszka ponad miesąc a Helmutek i te jego 68 wiosenek....gwarantuje prędzej uwiąd starczy niz cokolwiek:):):)
Alinka -zasilacz tez jest w razie W:):):):)
Ty to chociaż masz perspektywe jakąs bo man w Polsce,a mnie to chyba tylko banany pozostały hi,hi
Ostał mi się jeden, dzisiaj byłam w ZOO - nakarmiłam małpki :):):)
Kolejny sukces:) po tym jak wczorau wygarnęłam mojej zmienniczce, czy też wspólpracowniczce-jak kto woli, jest postęp;) dzisiaj pierwszy raz( od czasu jak tu jestem-1 miesiąc) poszła sama na zakupy ! A ja się cieszę chwilą odpoczynku :D
Kolejny sukces:) po tym jak wczorau wygarnęłam mojej zmienniczce, czy też wspólpracowniczce-jak kto woli, jest postęp;) dzisiaj pierwszy raz( od czasu jak tu jestem-1 miesiąc) poszła sama na zakupy ! A ja się cieszę chwilą odpoczynku :D