Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

04 października 2016 18:42 / 6 osobom podoba się ten post
A jeszcze nie wiesz jak po lakach smigam,chlopaku! Wszystkie zajace robia w tyl zwrot i zmykaja gdzie pieprz rosnie! (A gdzie rosnie wiedzial tylko Tony Halik) A ja po kieszeniach upycham...A to lubczyk a to macierzanke. Do wyboru,do koloru  Ale palenia nie rzucam bo jakos mi te papierosy wyjatkowo smakuja,chociaz ohydne sa nie do uwierzenia!
04 października 2016 18:52 / 6 osobom podoba się ten post
Pomoc forum2

Mam 37, ale kondycja kiepska. Wracam małymi krokami do ćwiczeń. 
Kiedyś ćwiczyłam bardzo dużo. Od kiedy zaczęłam palić, przestałam ćwiczyć bo coraz szybciej się męczyłam.

Nie wiem jak to jest, nigdy nie paliłam jednak szczerze wierzę, że sie Wam dziwczyny powiedzie  rzucanie palenia.
Moja Mama rzuciła mając niecałe 50 lat (taki prezencik dla siebie, powiedziała: zaczynam drugie życie) tak z dnia na dzień a paliła jak smok od 16 roku życia. Dzisiaj ma 71 lat i od tamtej pory nie miała papierosa w ustach.
Tak więc siła jest w Was!!!
04 października 2016 20:15 / 6 osobom podoba się ten post
-kawa od 5 lat bez papierosa smakuje normalnie
-miesa nie solę-smakuje normalnie ale daje dużo ziół
04 października 2016 20:18 / 4 osobom podoba się ten post
kasia14

Nie wiem jak to jest, nigdy nie paliłam jednak szczerze wierzę, że sie Wam dziwczyny powiedzie  rzucanie palenia.
Moja Mama rzuciła mając niecałe 50 lat (taki prezencik dla siebie, powiedziała: zaczynam drugie życie) tak z dnia na dzień a paliła jak smok od 16 roku życia. Dzisiaj ma 71 lat i od tamtej pory nie miała papierosa w ustach.
Tak więc siła jest w Was!!!

Twoja mama jest dowodem na to,że palenie nie powoduje raka płuc. Jak ma ktos predyspozycje to choćby nie wiem jak zapobiegał i tak zachoruje. Swoja drogą gratuluję twojej mamie.
04 października 2016 20:21 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Twoja mama jest dowodem na to,że palenie nie powoduje raka płuc. Jak ma ktos predyspozycje to choćby nie wiem jak zapobiegał i tak zachoruje. Swoja drogą gratuluję twojej mamie.

Dziękuję w imieniu mamy
04 października 2016 20:31 / 4 osobom podoba się ten post
Nie paliłam w ciąży i dopóki karmiłam. Potem po operacji krótki czas i jakieś tam niezbyt długie okresy. Ale w pewnym momencie uparłam się i rzuciłam z dnia na dzień. Po siedmiu latach przestawiło się kilka klepek i nie chcą wrócić na miejsce. Nie myślę rzucać na razie. Smakują mi i co ja poradzę...
04 października 2016 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
Ale to nadal kawa 
05 października 2016 03:59 / 1 osobie podoba się ten post
No a coś więcej (poza tym powyżej) ćwiczysz????
05 października 2016 04:09 / 2 osobom podoba się ten post
fioletowa.mysz

Jak uzyjesz roznych ziol to i sol nie jest potrzebna :-)

Estragon, bazylia z rozmarynem, lubczyk czy tymianek na ten przykład.
05 października 2016 04:17 / 4 osobom podoba się ten post
Babka

Oj zarty sie Ciebie trzymaja,,,,,,,,,,uzywasz 2 razy w roku..........pijesz kawe rano..........popalasz jak babka nie widzi,,,,,,,,,takiego faceta ze swieca nie znajdziesz,,,,,,,,,i w tak pieknym mlodym wieku.......:chaplin: jestes wzorem przykladem dla tych co w domach siedza..........a ich zony szczesliwe ze moga zarobic,,,,,,,,,,i jeszcze wychwalac meza pod niebiosa.......jaki to dobry zaradny......i uczuciowy,,,:lol3:

Ty Babka to jestes fajna babka
05 października 2016 12:11 / 2 osobom podoba się ten post
pytajka

-kawa od 5 lat bez papierosa smakuje normalnie
-miesa nie solę-smakuje normalnie ale daje dużo ziół

-kawa tylko z papierosem
-sól musi byc, bo żadne ziółka jej nie zastąpią
Poza tym uwielbiam niezdrowe żarcie, półprodukty, które ułatwiaja pracę w kuchni, nie uprawiam sportów,na spacery to tylko autem, na urlopie używam alkoholi, bo mnie na zyciu nie zależy hehehehhe mogę żyć i 150 lat 
05 października 2016 12:14 / 1 osobie podoba się ten post
Alumari-,-tak trzymaj!
05 października 2016 12:08 / 4 osobom podoba się ten post
Geronimo wielki szacunek za dyscyplinę.
To jest to, czego ja nie robie dla kondycji.
Piszesz bardzo podbudowujaco.
Dla mnie Twój post jest motywacją i informacją, że zwróciłam u siebie uwagę na bardzo istotny element życia. 
Muszę nad nim popracować.
Z tymi spacerami to świetny pomysł i będzie można zaangażować rodzinkę; )
... bo moje dzieciaki to małe leniuszki, a tak wyrobimy zdrowy nawyk.
Dziękuję 
05 października 2016 18:01 / 5 osobom podoba się ten post
Geronimo, no gdyby jeszcze ten tytoń przestał Tobie smakować, to wzór do naśladowania.
No ale o 4 rano, to nieosiągalne i nawet przeczytać to trudno )) 
Wstaję całe 3 godziny później, nie palę, nie piję alkoholu, a jeśli to tylko bardzo wyjątkowo i to też dobrego gatunku.
Nie rozwiązuję krzyżówek, ale bardzo dużo czytam, niekoniecznie książek.
Mam swoje hobby, a nawet i trzy (dwa związane ze sportem).
Optymizm mam chyba wrodzony ) bele co mnie nie rusza, bo z każdej, nawet wydawałoby się beznadziejnej sytuacji zawsze jest dobre wyjście, to tylko kwestia czasu. 
Ciągle do czegoś dążę, bo ciągle nie jestem z siebie zadowolony )) I pracuję nad nieustanną poprawą samego siebie.
Podoba mi się co o sobie napisałeś, bo to jest bardzo pozytywne a to bardzo lubię. 
Jeśli zaś o dokształcanie chodzi, to "człowiek całe życie się uczy i tak głupi umiera"- ale to nie znaczy, że nie warto!!!
Gratuluję Córki już dorosłej i życzę Tobie, abyś w odpowiednim czasie zatańczył weselnego kankana.
Trzymaj się Chłopie!!!!
05 października 2016 19:00
Proponuję ćwiczenia tańca rozpocząć teraz,bo nawet się nie obejrzysz jak dziecię skończy studia! I co?! Bo żona może znaleźć lepszego "tańcora"-czego Ci nie życzę          Jak te dzieci się starzeją