Znaczysie,kolezanko, praca w DE zdrowie "Wam" ratuje. Och tam, raz mogłabys sie nie ubrac i wyjsc tu w DE na papieroska, Ty wiesz co by sie działo z okolicznymi meskimi zwisami?!
Znaczysie,kolezanko, praca w DE zdrowie "Wam" ratuje. Och tam, raz mogłabys sie nie ubrac i wyjsc tu w DE na papieroska, Ty wiesz co by sie działo z okolicznymi meskimi zwisami?!
No wiesz co Margolciu !!!!....jak mozesz starszą kobietę podejrzewać o takie bezeceństwa !!!.....Trafiłaś mnie w czuły punkt , muszę się zastanowić , czy nie zlikwidowac konta , o, o,o!!!....-:))))))))))))))))))))))
Ciiiiichooo!!!! może będzie póżniej o mnie w "przepraszajkach"......nie mów nikomu , ja tylko tak straszę -:))))))
Luuuuudzie, nie wiecie czy mogę przez granicę przewieść ROBIONE papierosy? Jeśli tak to ile ? ;)
Luuuuudzie, nie wiecie czy mogę przez granicę przewieść ROBIONE papierosy? Jeśli tak to ile ? ;)
Problem jest tak ze ,kupiłyśmy tytoń na spółe, moja zmienniczka sie , żeby jej zrobić te szlugi, żeby tytoń podzielić "sprawiedliwie" no i teraz jest pytanie ile ;)
Heh... Asik dziękuję za cenną radę;) nie no jak będzie mieć paragon, tytoń i fajki to chyba będzie oki, co? B)
Problem jest tak ze ,kupiłyśmy tytoń na spółe, moja zmienniczka sie , żeby jej zrobić te szlugi, żeby tytoń podzielić "sprawiedliwie" no i teraz jest pytanie ile ;)