Interes miałabym ja, tzn.jego intetesem byłoby mi dać, żebym ja mogła wziąć, w jego i teresie byłoby zrobić mi przyjemność;) ausweis jest konieczny;) czy to się wymawia [łałzwis] ¿
Interes miałabym ja, tzn.jego intetesem byłoby mi dać, żebym ja mogła wziąć, w jego i teresie byłoby zrobić mi przyjemność;) ausweis jest konieczny;) czy to się wymawia [łałzwis] ¿
O to, to ,to.......widzę , że też umiesz " szyfrować "...-:))))))))))))
POCZYTAŁAM ŻABIENNIK I IDE NA FAJKE,BO NORMALNIE.......
Ja zapalam z Tobą , ale przy kompie.
Czuję, że Zabiennik to bedzie hit forum!!!
Tez tak czuję:):):)
Arabrab, Ty złociutka koniecznie, ale to koniecznie musisz sobie pociupkac, jak juz ausweis kojarzysz z meskim przyrodzeniem. .... jest zle.
złośliwa arabrab ;0
No wiesz co Margolciu !!!!....jak mozesz starszą kobietę podejrzewać o takie bezeceństwa !!!.....Trafiłaś mnie w czuły punkt , muszę się zastanowić , czy nie zlikwidowac konta , o, o,o!!!....-:))))))))))))))))))))))
W czuły tzn jaki? Punkt "G"? Arabrab, jak Ty zlikwidujesz konto, to ja Cię znajde! I i i i i Ty sie juz Bój !!!
A czy koleżanka nie wie ,że jest taki temat "przepraszamy Baśki ".......cy cóś na podób ".......-:))))))))))))))
Ty mi tu oczu nie mydlij, bo ja Ci przypomne w jakim temacie my teraz piszemy! To ile dziennie fajunow zjarasz? To tak zeby było w temacie.
O , i juz mnie zdenerwowałas -muszę zapalić . Owszem , w domu palę 2x więcej ,bo nie muszę się ubierać i wychodzić na zewnątrz , tylko se idę do kuchni i już jaram jak parowóz ......wolno mi a co !!!!-:))))))