Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

01 marca 2014 23:44 / 1 osobie podoba się ten post
Interes miałabym ja, tzn.jego intetesem byłoby mi dać, żebym ja mogła wziąć, w jego i teresie byłoby zrobić mi przyjemność;) ausweis jest konieczny;) czy to się wymawia [łałzwis] ¿
01 marca 2014 23:50
nianta

Interes miałabym ja, tzn.jego intetesem byłoby mi dać, żebym ja mogła wziąć, w jego i teresie byłoby zrobić mi przyjemność;) ausweis jest konieczny;) czy to się wymawia [łałzwis] ¿

O to, to ,to.......widzę , że też umiesz " szyfrować "...-:))))))))))))
02 marca 2014 00:06 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O to, to ,to.......widzę , że też umiesz " szyfrować "...-:))))))))))))

Arabrab, Ty złociutka koniecznie, ale to koniecznie musisz sobie pociupkac, jak  juz ausweis kojarzysz z meskim przyrodzeniem. .... jest zle.
02 marca 2014 00:29 / 1 osobie podoba się ten post
POCZYTAŁAM ŻABIENNIK I IDE NA FAJKE,BO NORMALNIE.......
02 marca 2014 00:43 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

POCZYTAŁAM ŻABIENNIK I IDE NA FAJKE,BO NORMALNIE.......

Ja zapalam z Tobą , ale przy kompie.
Czuję, że Zabiennik to bedzie hit forum!!!
02 marca 2014 00:43
scarlet

Ja zapalam z Tobą , ale przy kompie.
Czuję, że Zabiennik to bedzie hit forum!!!

Tez tak czuję:):):)
02 marca 2014 00:48 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Tez tak czuję:):):)

Zołzy wstrętne, a miałam już nie palić.
No dobra, palę z wami. Skończą mi się szybciej i szybciej rzucę.
Mam nadzieję tylko, że nikt do żabiennika nie będzie problemów i krytyki ściągał.
02 marca 2014 07:59 / 4 osobom podoba się ten post
margolcia

Arabrab, Ty złociutka koniecznie, ale to koniecznie musisz sobie pociupkac, jak  juz ausweis kojarzysz z meskim przyrodzeniem. .... jest zle.

No wiesz co Margolciu !!!!....jak mozesz starszą kobietę podejrzewać o takie bezeceństwa !!!.....Trafiłaś mnie w czuły punkt , muszę się zastanowić , czy nie zlikwidowac  konta , o, o,o!!!....-:))))))))))))))))))))))
02 marca 2014 08:06 / 1 osobie podoba się ten post
złośliwa arabrab ;0
02 marca 2014 08:29 / 3 osobom podoba się ten post
gosia35

złośliwa arabrab ;0

Co złośliwa ?.....Jeszcze będzie o mnie pisane w "przepraszajkach" ,zobaczysz ...a co tylko jednemu psu Burek ?...ja też Baśka jestem -:))))))))
02 marca 2014 08:31 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

No wiesz co Margolciu !!!!....jak mozesz starszą kobietę podejrzewać o takie bezeceństwa !!!.....Trafiłaś mnie w czuły punkt , muszę się zastanowić , czy nie zlikwidowac  konta , o, o,o!!!....-:))))))))))))))))))))))

W czuły tzn jaki? Punkt "G"? Arabrab, jak Ty zlikwidujesz konto, to ja Cię znajde! I i i i i  Ty sie juz Bój !!!
02 marca 2014 08:37 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

W czuły tzn jaki? Punkt "G"? Arabrab, jak Ty zlikwidujesz konto, to ja Cię znajde! I i i i i  Ty sie juz Bój !!!

A czy koleżanka nie wie ,że jest taki temat "przepraszamy Baśki ".......cy cóś na podób ".......-:))))))))))))))
02 marca 2014 08:40 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A czy koleżanka nie wie ,że jest taki temat "przepraszamy Baśki ".......cy cóś na podób ".......-:))))))))))))))

Ty mi tu oczu nie mydlij, bo ja Ci przypomne w jakim temacie my teraz piszemy! To ile dziennie fajunow zjarasz? To tak zeby było w temacie.
02 marca 2014 08:47 / 6 osobom podoba się ten post
margolcia

Ty mi tu oczu nie mydlij, bo ja Ci przypomne w jakim temacie my teraz piszemy! To ile dziennie fajunow zjarasz? To tak zeby było w temacie.

O , i juz mnie zdenerwowałas -muszę zapalić .  Owszem , w domu palę 2x więcej ,bo nie muszę się ubierać i wychodzić na zewnątrz , tylko se idę do kuchni i już jaram jak parowóz ......wolno mi a co !!!!-:))))))
02 marca 2014 08:50 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

O , i juz mnie zdenerwowałas -muszę zapalić .  Owszem , w domu palę 2x więcej ,bo nie muszę się ubierać i wychodzić na zewnątrz , tylko se idę do kuchni i już jaram jak parowóz ......wolno mi a co !!!!-:))))))

Znaczysie,kolezanko, praca w DE zdrowie "Wam" ratuje. Och tam, raz mogłabys sie nie ubrac i wyjsc tu w DE na papieroska, Ty wiesz co by sie działo z okolicznymi meskimi zwisami?!