Papierosy, E-papieros - moje przygody z paleniem

01 marca 2014 00:56 / 1 osobie podoba się ten post
emi

To raczej ze mną, bo one dawno skończyły 

Oki, to palymy i dobrej nockyy ;)
01 marca 2014 01:00
Tak mi trochę głupio pytać, ale jak korzysta się z tych automatów na fajki ? :D
01 marca 2014 06:38 / 2 osobom podoba się ten post
Michalina,ja tez pale,ale przestawilam sie na E-peta,juz 3miesiace i powiem Tobie ze moze ze 3 razy zapalilam analoga i to tylko dlatego ze mi zabraklo liqidu,ale rodzina doslala i jest gut,teraz wezme zapas na pol roku zeby stresa nie miec.Nie smierdze,komfort mam,a i kondycje lepsza a przed wszystkim moge palic w domu,oczywiscie robie to bez afiszowania sie.Nie chce byc posadzona o kryptoreklame,ale w moim przypadku to dziala,wczesniej tez palilam jak smok a teraz luzik,no i pare eurasow wiecej ,mysle ze to dobry argument.
01 marca 2014 08:56 / 1 osobie podoba się ten post
ja nie palę i dobrze mi z tym, ale moja pdp smoliła nieźle, ale to już przeszłość, dzisiaj wraca do domu i zamienia się w osobę lezącą.dramat
01 marca 2014 09:02 / 1 osobie podoba się ten post
A ja też właśnie,kawka i papierosek.Wiem,że dla niektórych to niepojete,ale ja lubię palic.Dla mnie dymek,tojak dla innych zakupy:) znacznie poprawia mi to humor i ratuje w 'dołkowych" sytuacjach.Trudno trzeba miec jakies wady:))))))
01 marca 2014 09:42
Evvex

Michalina,ja tez pale,ale przestawilam sie na E-peta,juz 3miesiace i powiem Tobie ze moze ze 3 razy zapalilam analoga i to tylko dlatego ze mi zabraklo liqidu,ale rodzina doslala i jest gut,teraz wezme zapas na pol roku zeby stresa nie miec.Nie smierdze,komfort mam,a i kondycje lepsza a przed wszystkim moge palic w domu,oczywiscie robie to bez afiszowania sie.Nie chce byc posadzona o kryptoreklame,ale w moim przypadku to dziala,wczesniej tez palilam jak smok a teraz luzik,no i pare eurasow wiecej ,mysle ze to dobry argument.

Już kiedyś pisałam,że ja też palę tylko e-fajkę od marca zeszłego roku.Od tamtej pory próbowałam kilka razy zapalić normalnego i nie mogłam,strasznie mi smierdział.
Nasza Judorka też tylko e-faja i sobie chwali:)
Mam liquidu zapas na pół roku z sobą,ale nawiększym problemem są u mnie baterie. Teraz kupiłam porządne,no ale wiadomo jak bywa....oby wytrzymały :)
01 marca 2014 13:17 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Już kiedyś pisałam,że ja też palę tylko e-fajkę od marca zeszłego roku.Od tamtej pory próbowałam kilka razy zapalić normalnego i nie mogłam,strasznie mi smierdział.
Nasza Judorka też tylko e-faja i sobie chwali:)
Mam liquidu zapas na pół roku z sobą,ale nawiększym problemem są u mnie baterie. Teraz kupiłam porządne,no ale wiadomo jak bywa....oby wytrzymały :)

Dobra dziewczyny jadę do domu i kupuje tylko jestem zielona w tym temacie, nie wiem jaki się kupuje, jakie olejiki jakie baterie, może mi podpowiecie?Kupiłam plastry i nic nie działa- palę(:
01 marca 2014 13:21
ja idę sobie rauchnąć zw
01 marca 2014 15:59 / 1 osobie podoba się ten post
michalina

Dobra dziewczyny jadę do domu i kupuje tylko jestem zielona w tym temacie, nie wiem jaki się kupuje, jakie olejiki jakie baterie, może mi podpowiecie?Kupiłam plastry i nic nie działa- palę(:

Michalina,ja kupilam na czuja,poza tym w kazdym punkcie Ci doradza,poczytaj ,sa fora E-palaczy to tez skarbnica wiedzy,osobiscie jeszcze nie kombinowalam tylko pale olejki o smaku Camela,zainwestowalam w dobry sprzet,podobnie jak Ivanilka od analogow mnie odrzuca.Wierz mi zaluje ze wczesniej nie sprobowalam.A swoja droga plasterki to pic,a z E-fajka masz raczki zajete,nie lizesz loda przez szybe,dymek lata.Rano nie mam wrazenia ze wylizalam popielniczke,dla mnie bomba.
01 marca 2014 17:04
mam pytanie moze sie ktos z Was orientuje mozna kupic tu w DE liquidy do e-Fajek?
z ciekawosci pytam bo w sumie nie wiem czy mi starczy
01 marca 2014 17:07
magdalena_k

mam pytanie moze sie ktos z Was orientuje mozna kupic tu w DE liquidy do e-Fajek?
z ciekawosci pytam bo w sumie nie wiem czy mi starczy

Ja kupowałam w dużym Centrum Handlowym na stoisku u Turka jak byłam w Berlinie,ale podejrzewam ,ze we wszystkiech dużych sklepach są.
01 marca 2014 17:13
ivanilia40

Ja kupowałam w dużym Centrum Handlowym na stoisku u Turka jak byłam w Berlinie,ale podejrzewam ,ze we wszystkiech dużych sklepach są.

dziekuje Ci.....rozejrze sie u siebie w razie ,,W,,
01 marca 2014 17:15 / 1 osobie podoba się ten post
W centrach handlowych przeważnie w tych sklepach z artykułami tytoniowymi i totolotkiem są liquidy często.
01 marca 2014 18:22 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

dziekuje Ci.....rozejrze sie u siebie w razie ,,W,,

Mnie przysylaja w zwyklym babelkowym liscie,grzalki i liqidy,przesylka idzie 2 dni koszty niewielkie,nie wiem jak z cena ale mysle ze u nas taniej.Co prawda raz wydlubali 1 butelke,ale teraz corka rogi skleja tasma przezroczysta i nie ma klopotu.
01 marca 2014 18:38
wiesz co patrzalam na stronie jakiegos sklepu niemieckiego z liquidami koszt jednego 2,99 wuec na to samo wychodzi jakby z przesylka(tak mi sie wydaje),tak zapytalam bo gdyby mi zabraklo,grzalke wzielam ze soba.....