To raczej ze mną, bo one dawno skończyły
To raczej ze mną, bo one dawno skończyły
Michalina,ja tez pale,ale przestawilam sie na E-peta,juz 3miesiace i powiem Tobie ze moze ze 3 razy zapalilam analoga i to tylko dlatego ze mi zabraklo liqidu,ale rodzina doslala i jest gut,teraz wezme zapas na pol roku zeby stresa nie miec.Nie smierdze,komfort mam,a i kondycje lepsza a przed wszystkim moge palic w domu,oczywiscie robie to bez afiszowania sie.Nie chce byc posadzona o kryptoreklame,ale w moim przypadku to dziala,wczesniej tez palilam jak smok a teraz luzik,no i pare eurasow wiecej ,mysle ze to dobry argument.
Już kiedyś pisałam,że ja też palę tylko e-fajkę od marca zeszłego roku.Od tamtej pory próbowałam kilka razy zapalić normalnego i nie mogłam,strasznie mi smierdział.
Nasza Judorka też tylko e-faja i sobie chwali:)
Mam liquidu zapas na pół roku z sobą,ale nawiększym problemem są u mnie baterie. Teraz kupiłam porządne,no ale wiadomo jak bywa....oby wytrzymały :)
Dobra dziewczyny jadę do domu i kupuje tylko jestem zielona w tym temacie, nie wiem jaki się kupuje, jakie olejiki jakie baterie, może mi podpowiecie?Kupiłam plastry i nic nie działa- palę(:
mam pytanie moze sie ktos z Was orientuje mozna kupic tu w DE liquidy do e-Fajek?
z ciekawosci pytam bo w sumie nie wiem czy mi starczy
Ja kupowałam w dużym Centrum Handlowym na stoisku u Turka jak byłam w Berlinie,ale podejrzewam ,ze we wszystkiech dużych sklepach są.
dziekuje Ci.....rozejrze sie u siebie w razie ,,W,,