Ja też dostaję przeważnie książki w prezencie ,czasem coś w kopercie,ale 300 euro to dostalam,3 lata temu na innej szteli,oraz elegancki kostium,niestety babcia zmarla .Szkoda bo było to bardzo dobre miejsce,szlachecka wyksztalcona rodzina.
Ja też dostaję przeważnie książki w prezencie ,czasem coś w kopercie,ale 300 euro to dostalam,3 lata temu na innej szteli,oraz elegancki kostium,niestety babcia zmarla .Szkoda bo było to bardzo dobre miejsce,szlachecka wyksztalcona rodzina.
U mnie rodzina jest praktyczna Wiec 100 na przyjazd,wyjazd,zakupy,urodziny,mikolaja itp. Świat jeszcze nie zaliczylem ha ha
Na 1 Maja.Boże Ciało, Rozpoczęcie Roku Szkolnego,Wszystkich Swietych,itd, itp.
A tak od drugiej strony chcialam zapytać - jak zostajecie np. na boże narodzenie, to dajecie jakis drobiazg podopiecznej? Ja wczesniej zawsze cos dawalam, ale naprawde drobiazg, ładną świeczke czy czekoladki. Teraz nie wiem jak bedzie, bo jestem na tej szteli pierwszy raz. Do tego na swieta ma przyjechać rodzina i znajomi.
Właśnie też nie wiem co mam zrobić. Idzemy w Wigilę do syna babci. Wiem , że babci robi syn prezenty, bo bylismy kupowac, babcia mierzyłą, potem kazał w sklepie łądnie zapakowac, bo to prezent pod choinkę. Czy ja od nich cos dostanę nie mam pojecia. Czy mam cos kupic, czy tylko dla babci, czy dla syna i córki babci tez? Myślałam , zeby kupic po opakowaniu polskich czekoladek, ale kiedy je dac?
Podpowiedzcie cos.
Ja dostałam na święta 200 E w kopercie, czytnik e-book i piekny kaszmirowy szal.
Do tego darmowe fajki raz w tyg 5 paczek i Opcia kupuje mi co m-c internet za 25 E.
W listopadzie dostałam 60 E jako zwrot za ciuchy , które sobie kupiłam.
We wrzesniu jak jechałam na wesele to 2 sukienki z marynarkami za 300 E i na wyjazd 100 E.
I jak tu nie kochać moich Opciów.
Ja nie kocham za prezenty,wogole nie kocham pdp.I dlatego wolę jak mam swoja pensje taka jaka mam co miesiac jak mam wiecznie myslec o wdziecznosci,ze mi cos dali.Niech placa tyle ile powinni a prezent to ja sama kupie bo mnie stac.
Ja nie kocham za prezenty,wogole nie kocham pdp.I dlatego wolę jak mam swoja pensje taka jaka mam co miesiac jak mam wiecznie myslec o wdziecznosci,ze mi cos dali.Niech placa tyle ile powinni a prezent to ja sama kupie bo mnie stac.