Gotuję typowe domowe jedzenie, w wiekszości jest to kuchnia polska.Taką lubię a trudno abym dla siebie robiła coś innego. Zreszta Pdp wszystko smakuje, nie musze się wysilać z pomysłami .
Gotuję typowe domowe jedzenie, w wiekszości jest to kuchnia polska.Taką lubię a trudno abym dla siebie robiła coś innego. Zreszta Pdp wszystko smakuje, nie musze się wysilać z pomysłami .
Basia, ale pieczenie ciast to jest już praca extra . A ty w dodatku pieczesz wybornie i nie bądź skromna :-) Chyba,że ci z tego tytułu wpada też coś extra :oczko2:
pochwalcie mnie też i :piecze ciasteczka::piecze ciasteczka:ja piekę ciasta
piszecie drogie panie o super potrawach a ja sądzę,że rozpuszczacie pdp,większość Niemców w życiu nie jadła takich rzeczy jakie im serwujecie,leberka,salceson,kawał mięcha-na tym kończy się menu,większości naszych podopiecznych:piecze ciasteczka:
Terefere kuku :figiel: Udowodnij :oczko2: Ja wczoraj babkę z Filadelfią , z lekkim zakalcem, ale dobra. Mokra. I to jest mój koniec tutaj. A i tak za dużo. :-) Wrzucaj zdjęcia, jestem ciekawa, jakkolwiek to wygląda :) Będziemy chwalić, a jakże. :)
A co naszym pdp zostało? Przynajmniej tyle radości co dobre jedzonko. :glodny:
:oklaski1:...Te brawa dla Ciebie Dusiu ....Będzie z Ciebie bardzo dobra , wyrozumiała opiekunka .Mimo , że ( o ile mnie pamięć nie myli ...) jeszcze nie wyjechałaś a już wiesz co jest dobre i miłe dla PDP ...Podoba mi się to ...fajnie bezpośrednio z przemysłu ciężkiego ...lekkim krokiem przejść w opiekuństwo :upup:....a mój idol Rambo nie mógł się zdecydować . No to niech se dalej gruchę kręci . Dobrze mu tak . Niech ma za swoje .
Żebym nie była oskarżona o spamowanie :
Na obiad miałam ( wczoraj ) ziemniaki , surówkę z mixu sałat i bitkę wołową . Dobre było ...i kolorowe .
Basia, ale pieczenie ciast to jest już praca extra . A ty w dodatku pieczesz wybornie i nie bądź skromna :-) Chyba,że ci z tego tytułu wpada też coś extra :oczko2:
Kama może nie uwierzysz ale ciasta wypiekam z nudów. Ja tutaj nie mam zbyt wiele pracy, posiłki, pranie, sprzatanie. Kąpiele Pdp i palenie w piecu odchodzą, robi to córka Pdp codziennie. Babcia jest osobą spokojną, ciepłą. Mycha była u mnie to widziała , trafiłam naprawde do fajnych ludzi.
Tylko pozazdrościć. Mam nadzieję że i ja do takiej pdp trafię. Pozdrawiam:modlitwa:
piszecie drogie panie o super potrawach a ja sądzę,że rozpuszczacie pdp,większość Niemców w życiu nie jadła takich rzeczy jakie im serwujecie,leberka,salceson,kawał mięcha-na tym kończy się menu,większości naszych podopiecznych:piecze ciasteczka:
Niemcy płacą za to...rozpieszczanie, przypominam. Są to wcale niemałe kwoty. Zarabiać by się chciało najlepiej 2000 euro, ale obowiązków minimum chciałoby się mieć. Czasami to nie wierzę w to co czytam i w to co widzę.
Niemcy płacą za to...rozpieszczanie, przypominam. Są to wcale niemałe kwoty. Zarabiać by się chciało najlepiej 2000 euro, ale obowiązków minimum chciałoby się mieć. Czasami to nie wierzę w to co czytam i w to co widzę.