Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

24 kwietnia 2016 23:13 / 7 osobom podoba się ten post
kati71

czy moze ktos wie pod jakim adresem on sie teraz ukrywa bende wdzieczna za pomoc

Kati temat rozbujała , profil puściutki , czyżby też się ukrywała ? ..... a nie można tak było napisać , gdzie się na drania natknęło ? ot , tak ku przestrodze potencjalnym ofiarom łobuza ? My , tutaj na tym forum ( większość ? ) znamy tego pizdruta , niektórzy wirtualnie , niektórzy w realu , ale jeśli trafi się jakaś " świeżynka " , która wpada tuta z doskoku i akurat wtedy , kiedy zagląda temat w/w nie jest poruszany a ona gdzieś tam poczyta , zadzwoni , pogada i już jest w pajęczej sieci ? a powiem Wam , że zaraźnik potrafi gadać , nadawać , że ho, ho , ho a może jeszcze bardziej - sprawdzałam , numer tel. był w jego profilu na naszym forum a coby mnie nie rozpoznał odmłodziłam się o dobre 10 lat , ale podejrzliwy był jak jasny gwint , wypytywał skąd mam numer tel ? jak zmysliłam , że od koleżanki Grażyny to zaczął dociekać , że takowej to akurat nie zna ....jaja jak berety ....ale za to jaką forsę ( zarobki ) obiecywał , wolnegooooooo od ch..usteczki i jeszcze trochę a warunki socjalne to sie w pale nie mieści :).....i co ? jak bym gadziny nie znała , zależało by mi na pracy w D. to nie nabrałabym się na ta numery ? podejrzewam , że tak i jak widać , że to uchodzi mu na sucho to dziesiątki kobiet będa się dały nabrać a pizdrucik będzie się chwalił zdjęciami z urlopu , pierścionkami , ktore zakupił ......u nas jest spalony , ale , czy tylko nasze forum istnieje ? i dopóki dziewczyny się nie odważą zgłoszenia na policję ( ? ) dopóty jego szwindle będa kwitły :(
24 kwietnia 2016 23:18
Barbara niepowtarzalna

Kati temat rozbujała , profil puściutki , czyżby też się ukrywała ? ..... a nie można tak było napisać , gdzie się na drania natknęło ? ot , tak ku przestrodze potencjalnym ofiarom łobuza ? My , tutaj na tym forum ( większość ? ) znamy tego pizdruta , niektórzy wirtualnie , niektórzy w realu , ale jeśli trafi się jakaś " świeżynka " , która wpada tuta z doskoku i akurat wtedy , kiedy zagląda temat w/w nie jest poruszany a ona gdzieś tam poczyta , zadzwoni , pogada i już jest w pajęczej sieci ? a powiem Wam , że zaraźnik potrafi gadać , nadawać , że ho, ho , ho a może jeszcze bardziej - sprawdzałam , numer tel. był w jego profilu na naszym forum a coby mnie nie rozpoznał odmłodziłam się o dobre 10 lat , ale podejrzliwy był jak jasny gwint , wypytywał skąd mam numer tel ? jak zmysliłam , że od koleżanki Grażyny to zaczął dociekać , że takowej to akurat nie zna ....jaja jak berety :-)....ale za to jaką forsę ( zarobki ) obiecywał , wolnegooooooo od ch..usteczki i jeszcze trochę a warunki socjalne to sie w pale nie mieści :).....i co ? jak bym gadziny nie znała , zależało by mi na pracy w D. to nie nabrałabym się na ta numery ? podejrzewam , że tak i jak widać , że to uchodzi mu na sucho to dziesiątki kobiet będa się dały nabrać a pizdrucik będzie się chwalił zdjęciami z urlopu , pierścionkami , ktore zakupił ......u nas jest spalony , ale , czy tylko nasze forum istnieje ? i dopóki dziewczyny się nie odważą zgłoszenia na policję ( ? ) dopóty jego szwindle będa kwitły :(:-(:-(

Moze ja bym sie dala nabrac takiemu rozpustnikowi i skrecilabym jemu wora w dowolnie wybranym uchwycie...i zatargala na policje.Dajcie znac jak sie pojawi...
24 kwietnia 2016 23:30 / 3 osobom podoba się ten post
espana69

Moze ja bym sie dala nabrac takiemu rozpustnikowi i skrecilabym jemu wora w dowolnie wybranym uchwycie...i zatargala na policje.Dajcie znac jak sie pojawi...

Tutaj się nie pojawi , bo wie , że jest spalony . A , żeby wora skręcić to trzeba najpierw mieć te wory a toto takie niepozorne jakby jaj nie miało .
25 kwietnia 2016 01:06 / 11 osobom podoba się ten post
Nie chciałam już nic w tym temacie, ale sie nie da. Przeciez ten facet był przyjety na forum niczym książe. dziewczyny główkowały jak go zwabić na czat. Romana robiła takie podchody, boki można było zrywac, powieść z nim pisała.Sama wchodziłam na ten czat i sie przysłuchiwałam. Dziewczyny klepały o sobie wszystko nie znając faceta wcale.Najbardziej osobiste sprawy, często o finansach, zobowiązaniach. To wszystko R.S miał podane. Potem były wyścigi, która zna go bliżej, która z jego firma miała kontakt, zdjęcia facet zamieszczał z wakacji. Były tu takie babeczki, które na jego widok piszczały.Jeżeli którakolwiek chciała by zgłosic sprawę na policję to wystarczy poszukać informacji na tym forum. Ja to odbieram, jak by te kobiety chciały się pochwalić że też zostały zaciągnięte do stajni wielkiego Roberta. Coś tam ten R.S musi mieć w sobie albo tylko w portkach bo te baby za nim jak za zdobyczą.
25 kwietnia 2016 06:55 / 1 osobie podoba się ten post
Czekam, czekam, co z tego wyniknie....
25 kwietnia 2016 07:51 / 1 osobie podoba się ten post
Gocha1981

Chyba nic :)
25 kwietnia 2016 08:19 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Nie chciałam już nic w tym temacie, ale sie nie da. Przeciez ten facet był przyjety na forum niczym książe. dziewczyny główkowały jak go zwabić na czat. Romana robiła takie podchody, boki można było zrywac, powieść z nim pisała.Sama wchodziłam na ten czat i sie przysłuchiwałam. Dziewczyny klepały o sobie wszystko nie znając faceta wcale.Najbardziej osobiste sprawy, często o finansach, zobowiązaniach. To wszystko R.S miał podane. Potem były wyścigi, która zna go bliżej, która z jego firma miała kontakt, zdjęcia facet zamieszczał z wakacji. Były tu takie babeczki, które na jego widok piszczały.Jeżeli którakolwiek chciała by zgłosic sprawę na policję to wystarczy poszukać informacji na tym forum. Ja to odbieram, jak by te kobiety chciały się pochwalić że też zostały zaciągnięte do stajni wielkiego Roberta. Coś tam ten R.S musi mieć w sobie albo tylko w portkach bo te baby za nim jak za zdobyczą.

Czytam i oczom nie wierzę- Omamiał stadami jak kaznodzieja jakiś ?
Wygląda na to, że są dwie strony medalu, ale te panie teraz oszukane to fakt, mają dużo materiałów na forum, tylko działać.
Po Twoim poście Iggo, dalesze komentarze są zbędne.
25 kwietnia 2016 08:54 / 1 osobie podoba się ten post
Gocha1981

Nic nie wyniknie.Teraz Moderatora można opluć a on tylko ślinę wytrze i będzie udawał że to deszcz.

Możesz rozwinąć myśl? Moderator

25 kwietnia 2016 09:04 / 3 osobom podoba się ten post
Jasne na to nie ma mądrych,teraz to możemy pogadać i każda jest cwana jak wie kto to i o co chodzi.Tu każdy może być każdym,nawet czerwonym kapturkiem,a takich oszustów jest masa,przecież nie wyczujesz kolesia bo jak chce oszukać to wie jak to się robi,jest szpakami karmiony,tylko to wszystko nie na długą mętę ale zbajerować moze.No palant do potęgi.
25 kwietnia 2016 09:13 / 7 osobom podoba się ten post
espana69

Espana "dała" skręciłabym "zatargała to ty ona a nie on ?
25 kwietnia 2016 09:14 / 3 osobom podoba się ten post
fakt to juz troszke meczonce.Nie to abym kogos bronil,czy potepial.Czytam ten topik i wiele mi tu nie pasuje.A to jakies uwodzenie i oszukanie a to znow ze oszukal i nic ta oszukana osoba nie robi poza wpisem na forum.Ja rozumiem,kazdego mozna wkrecic,oszukac,naciagnac.Normalna rzecz.Jednak jak ktos na wlasne zyczenie daje sie krecic bo zamiast myslec,analizowac to co mu sie wciska slucha tej gadki przez pryzmat uczuc czy poprostu tego co nosi w majtkach,to sorry ale tak to sie musi skonczyc.Wspolczuje wszystkim,ktorzy zostali oszukani,ale nie badzcie barankami idacymi na rześ !!! Zaistnial taki fakt wiec go zgloscie do organow scigania,sadow itp.
25 kwietnia 2016 09:23 / 7 osobom podoba się ten post
takaja

Espana "dała" skręciłabym "zatargała to ty ona a nie on ?

A cholera " go " , czy tam ' ją " już wie ..... zdjęcia , które na maile powysyłał to chłopoisko i nawet galante a jak jest w rzeczywistości ? ....już sama sie w tym gubię , ale najważniejsze , że wiem : Marta - kobita ; Magdzie - kobita ; Lili - kobita ; Andrea - kobita ...... z nimi się widziałam . Dobrze Joleczko , że więcej osób z forum się gdzieś tam styknęlo to i na słowo można wierzyć , że np. Takaja - kobita ; TeresaP - kobita ; Kasia 63 - kobita ; Orim - chłop .....i jeszcze tak kilka osób .
25 kwietnia 2016 09:32 / 5 osobom podoba się ten post
a ja nie mam  chyba czuje sie pominiety 
25 kwietnia 2016 09:41 / 5 osobom podoba się ten post
A co tam zdjęcia można wszystko wstawić : zdjęcia modelek , aktorek , kobiet , mężczyzn , tylko na wszelki wypadek trochę wyciąć i już nasza wyobraźnia działa . Po jaką pamiatkę ktoś wstawia nie swoje zdjęcia jednocześnie udając " tak , to ja , ja taka śliczna jestem " . Niech se wstawiają , ale samo to , że usiłuje się wmawiać , że ta gwiazdencja na załączonym obrazku " to ja , ino , że ździebko młodsza ........jakieś 20 lat ) a na zdjęciu widać albo usteczka , oczko , czy nogi do samej szyi :) .... Niech każdy wstawia co mu się tylko podoba , ale wmawiając nam co innego nie jest szczery ......dla mnie to dziecinada .
25 kwietnia 2016 09:42
ORIM

fakt to juz troszke meczonce.Nie to abym kogos bronil,czy potepial.Czytam ten topik i wiele mi tu nie pasuje.A to jakies uwodzenie i oszukanie a to znow ze oszukal i nic ta oszukana osoba nie robi poza wpisem na forum.Ja rozumiem,kazdego mozna wkrecic,oszukac,naciagnac.Normalna rzecz.Jednak jak ktos na wlasne zyczenie daje sie krecic bo zamiast myslec,analizowac to co mu sie wciska slucha tej gadki przez pryzmat uczuc czy poprostu tego co nosi w majtkach,to sorry ale tak to sie musi skonczyc.Wspolczuje wszystkim,ktorzy zostali oszukani,ale nie badzcie barankami idacymi na rześ !!! Zaistnial taki fakt wiec go zgloscie do organow scigania,sadow itp.