Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

25 kwietnia 2016 09:42 / 5 osobom podoba się ten post
Marta

Nic nie wyniknie.Teraz Moderatora można opluć a on tylko ślinę wytrze i będzie udawał że to deszcz.

Możesz rozwinąć myśl? Moderator

Ok rozwijam myśl:
Espana wczoraj napisał ( napisała?) że Robert S razem z Moderatorem w więzieniu siedział i " pod celą" razem wymyślili portal dla opiekunek. By jeden swoim urokiem opiekunki mamił a drugi prowadząc portal przykrywał oszustwo.Słowem sugestia byla taka że Moderator to taki sam jak Robert S oszust i kryminał.
Widzę że dzisiaj ten post już usunięty ale wczoraj wiele osób przeczytało.
I ja sie tak zastanawiam jakie są granice przyzwoitości i obrażania kogoś i mam wrażenie ze takich granic nie ma
25 kwietnia 2016 09:46
Barbara niepowtarzalna

A co tam zdjęcia :-)można wszystko wstawić : zdjęcia modelek , aktorek , kobiet , mężczyzn , tylko na wszelki wypadek trochę wyciąć i już nasza wyobraźnia działa . Po jaką pamiatkę ktoś wstawia nie swoje zdjęcia jednocześnie udając " tak , to ja , ja taka śliczna jestem " . Niech se wstawiają , ale samo to , że usiłuje się wmawiać , że ta gwiazdencja na załączonym obrazku " to ja , ino , że ździebko młodsza ........jakieś 20 lat :-) ) a na zdjęciu widać albo usteczka , oczko , czy nogi do samej szyi :) .... Niech każdy wstawia co mu się tylko podoba , ale wmawiając nam co innego nie jest szczery ......dla mnie to dziecinada .

Ja nie wmawiam, teraz jestem piesełem :)
25 kwietnia 2016 09:48 / 4 osobom podoba się ten post
takaja

Espana "dała" skręciłabym "zatargała to ty ona a nie on ?

Płeć zależy od tego, którą nogą wstanie - lewą czy prawą. 
25 kwietnia 2016 09:48 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Ok rozwijam myśl:
Espana wczoraj napisał ( napisała?) że Robert S razem z Moderatorem w więzieniu siedział i " pod celą" razem wymyślili portal dla opiekunek. By jeden swoim urokiem opiekunki mamił a drugi prowadząc portal przykrywał oszustwo.Słowem sugestia byla taka że Moderator to taki sam jak Robert S oszust i kryminał.
I ja sie tak zastanawiam jakie są granice przyzwoitości i obrażania kogoś i mam wrażenie ze takich granic nie ma

Modiemu chyba ( ? ) chodziło o rozwinięcie tego " wytrze i będzie udawał , że deszcz pada " ....bo jest takie paskudne powiedzenie " świni pluć w oczy to powie , że deszcz pada "  . Trochę nie przemyślałaś .....mam nadzieję .
25 kwietnia 2016 09:50
Przemyślałam.
25 kwietnia 2016 09:53 / 4 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A cholera " go " , czy tam ' ją " już wie :-( ..... zdjęcia , które na maile powysyłał to chłopoisko i nawet galante a jak jest w rzeczywistości ? ....już sama sie w tym gubię , ale najważniejsze , że wiem : Marta - kobita ; Magdzie - kobita ; Lili - kobita ; Andrea - kobita ...... z nimi się widziałam . Dobrze Joleczko , że więcej osób z forum się gdzieś tam styknęlo to i na słowo można wierzyć , że np. Takaja - kobita ; TeresaP - kobita ; Kasia 63 - kobita ; Orim - chłop .....i jeszcze tak kilka osób .

eeee tam , po co roztrząsać czy to on czy ona . nastala moda na "Conchity Wurst"  to i my mamy tutaj swoją i chyba to pierwszy taki przypadek w branzy opiekuńczej . Taka to "ciekawostka przyrodnicza " Ja tam jestem tolerancyjna wobec anomalii - nie toleruje tylko wulgarności . Nasza "Conchita " balansuje na granicy sprośnego żartu a wulgarności . Conchita = uważaj !!! u mnie nie ma przebacz jak granicę przekroczysz . 
25 kwietnia 2016 09:55
Już przekroczył ( przekroczyła).No chyba że pisanie o kimś że w kryminale siedział to żart? To deszcz a nie plucie. ?...
25 kwietnia 2016 09:55 / 1 osobie podoba się ten post
Aniak

eeee tam , po co roztrząsać czy to on czy ona . nastala moda na "Conchity Wurst"  to i my mamy tutaj swoją i chyba to pierwszy taki przypadek w branzy opiekuńczej . Taka to "ciekawostka przyrodnicza " Ja tam jestem tolerancyjna wobec anomalii - nie toleruje tylko wulgarności . Nasza "Conchita " balansuje na granicy sprośnego żartu a wulgarności . Conchita = uważaj !!! u mnie nie ma przebacz jak granicę przekroczysz . 

Też się podpisuje pod tym,kręcenie wora pewne,albo łeb w pachwinach
25 kwietnia 2016 09:56 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja nie wmawiam, teraz jestem piesełem :)

Wiem , bo sama za pingwina robię Tinka , dla mnie niech to sobie będą nawet takie " niebieskie okienka " , ale śmieszy mnie jak nie raz ktos wstawił zdjęcie ( kawalątek ) jakiejś modelki , wszyscy się zachwycali , piali " ależ ty jesteś śliczniutka " a ten ktoś jeszcze w bezczelny sposób dziękował , wiedząć , że to foto nie jest jego ( jej ) .. Tego po prostu nie lubię a to ,  że ktoś tak robi to już jego sprawa , mnie nic do tego - najwyżej się pośmieję
25 kwietnia 2016 09:56 / 9 osobom podoba się ten post
Marta

Ok rozwijam myśl:

Marto odpowiadam zatem jak ja to widzę. Posta tamtego uznałem jako żart (słaby bo słaby, ale żart). Moderator to człowiek, a nie maszyna, dlatego niektóre posty są usunięte dopiero po chwili, a nie od razu. To że kilka/kilkanascie osób przeczytało tamtego posta - no to co? Na to wpływu większego i tak nie miałem. Większość stałych użytkowników wie, że czasami podchodzę z dystansem do tego co o mnie piszą - nie dajmy się zwariować. Raczej nikt z tutaj piszących/czytających nie potraktuje mnie z powodu takiego wpisu jako oszusta, czy też wspólnika osoby, o której piszecie. Nieprawdaż?

25 kwietnia 2016 09:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dla mnie prawda jest taka, że jeśli nie jedzie się pierwszy czy drugi raz do DE, to jak ktoś obiecuje płacę nie wiadomo jaką, warunki super, no po prostu same wakacje jednym słowem!...to już powinno się światełko zapalić, kurczę coś jest nie tak. No, ale jak ktoś dodatkowo "biega" z owym "X" i wierzy w fotki i ładne gadki..., to ma!
25 kwietnia 2016 10:00 / 1 osobie podoba się ten post

Ok,niech będzie że ja na żartach sie nie znam.Moderatorze.

A tego nie powiedziałem ;-) Moderator

25 kwietnia 2016 10:02 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A cholera " go " , czy tam ' ją " już wie :-( ..... zdjęcia , które na maile powysyłał to chłopoisko i nawet galante a jak jest w rzeczywistości ? ....już sama sie w tym gubię , ale najważniejsze , że wiem : Marta - kobita ; Magdzie - kobita ; Lili - kobita ; Andrea - kobita ...... z nimi się widziałam . Dobrze Joleczko , że więcej osób z forum się gdzieś tam styknęlo to i na słowo można wierzyć , że np. Takaja - kobita ; TeresaP - kobita ; Kasia 63 - kobita ; Orim - chłop .....i jeszcze tak kilka osób .

Ja też jest kobietą.Z Anniką się znam,Magdaleną k,Gosiap,i z wieloma rozmawiałam przez telefon.Czy telefon też liczy się do stwierdzenia pci.?Bo wszystkie brzmiały kobieco.I Kasia 63,Lawenda,Amelka i inne.
25 kwietnia 2016 10:04 / 6 osobom podoba się ten post
Nie,telefon sie nie liczy,przy obecnym poziomie techniki głos z łatwością można zmienić z męskiego na kobiecy.A więc pozostaje tylko ściąganie majtek.Ooo i piszę jak Espana
25 kwietnia 2016 10:06 / 4 osobom podoba się ten post
teresadd

Ja też jest kobietą.Z Anniką się znam,Magdaleną k,Gosiap,i z wieloma rozmawiałam przez telefon.Czy telefon też liczy się do stwierdzenia pci.?Bo wszystkie brzmiały kobieco.I Kasia 63,Lawenda,Amelka i inne.

Jak masz " świadków " to Ci wierzę .....Kopernik też podobno była kobietą , ale , czy Sklodowska to już pewna nie jestem