Nic nie wyniknie.Teraz Moderatora można opluć a on tylko ślinę wytrze i będzie udawał że to deszcz.
Możesz rozwinąć myśl? Moderator
Nic nie wyniknie.Teraz Moderatora można opluć a on tylko ślinę wytrze i będzie udawał że to deszcz.
Możesz rozwinąć myśl? Moderator
A co tam zdjęcia :-)można wszystko wstawić : zdjęcia modelek , aktorek , kobiet , mężczyzn , tylko na wszelki wypadek trochę wyciąć i już nasza wyobraźnia działa . Po jaką pamiatkę ktoś wstawia nie swoje zdjęcia jednocześnie udając " tak , to ja , ja taka śliczna jestem " . Niech se wstawiają , ale samo to , że usiłuje się wmawiać , że ta gwiazdencja na załączonym obrazku " to ja , ino , że ździebko młodsza ........jakieś 20 lat :-) ) a na zdjęciu widać albo usteczka , oczko , czy nogi do samej szyi :) .... Niech każdy wstawia co mu się tylko podoba , ale wmawiając nam co innego nie jest szczery ......dla mnie to dziecinada .
Espana "dała" skręciłabym "zatargała to ty ona a nie on ?
Ok rozwijam myśl:
Espana wczoraj napisał ( napisała?) że Robert S razem z Moderatorem w więzieniu siedział i " pod celą" razem wymyślili portal dla opiekunek. By jeden swoim urokiem opiekunki mamił a drugi prowadząc portal przykrywał oszustwo.Słowem sugestia byla taka że Moderator to taki sam jak Robert S oszust i kryminał.
Widzę że dzisiaj ten post już usunięty ale wczoraj wiele osób przeczytało.
I ja sie tak zastanawiam jakie są granice przyzwoitości i obrażania kogoś i mam wrażenie ze takich granic nie ma
A cholera " go " , czy tam ' ją " już wie :-( ..... zdjęcia , które na maile powysyłał to chłopoisko i nawet galante a jak jest w rzeczywistości ? ....już sama sie w tym gubię , ale najważniejsze , że wiem : Marta - kobita ; Magdzie - kobita ; Lili - kobita ; Andrea - kobita ...... z nimi się widziałam . Dobrze Joleczko , że więcej osób z forum się gdzieś tam styknęlo to i na słowo można wierzyć , że np. Takaja - kobita ; TeresaP - kobita ; Kasia 63 - kobita ; Orim - chłop .....i jeszcze tak kilka osób .
eeee tam , po co roztrząsać czy to on czy ona . nastala moda na "Conchity Wurst" to i my mamy tutaj swoją i chyba to pierwszy taki przypadek w branzy opiekuńczej . Taka to "ciekawostka przyrodnicza " Ja tam jestem tolerancyjna wobec anomalii - nie toleruje tylko wulgarności . Nasza "Conchita " balansuje na granicy sprośnego żartu a wulgarności . Conchita = uważaj !!! u mnie nie ma przebacz jak granicę przekroczysz .
Ja nie wmawiam, teraz jestem piesełem :)
Ok rozwijam myśl:
Espana wczoraj napisał ( napisała?) że Robert S razem z Moderatorem w więzieniu siedział i " pod celą" razem wymyślili portal dla opiekunek. By jeden swoim urokiem opiekunki mamił a drugi prowadząc portal przykrywał oszustwo.Słowem sugestia byla taka że Moderator to taki sam jak Robert S oszust i kryminał.
Widzę że dzisiaj ten post już usunięty ale wczoraj wiele osób przeczytało.
I ja sie tak zastanawiam jakie są granice przyzwoitości i obrażania kogoś i mam wrażenie ze takich granic nie ma
Marto odpowiadam zatem jak ja to widzę. Posta tamtego uznałem jako żart (słaby bo słaby, ale żart). Moderator to człowiek, a nie maszyna, dlatego niektóre posty są usunięte dopiero po chwili, a nie od razu. To że kilka/kilkanascie osób przeczytało tamtego posta - no to co? Na to wpływu większego i tak nie miałem. Większość stałych użytkowników wie, że czasami podchodzę z dystansem do tego co o mnie piszą - nie dajmy się zwariować. Raczej nikt z tutaj piszących/czytających nie potraktuje mnie z powodu takiego wpisu jako oszusta, czy też wspólnika osoby, o której piszecie. Nieprawdaż?
Ok,niech będzie że ja na żartach sie nie znam.Moderatorze.
A tego nie powiedziałem ;-) Moderator
A cholera " go " , czy tam ' ją " już wie :-( ..... zdjęcia , które na maile powysyłał to chłopoisko i nawet galante a jak jest w rzeczywistości ? ....już sama sie w tym gubię , ale najważniejsze , że wiem : Marta - kobita ; Magdzie - kobita ; Lili - kobita ; Andrea - kobita ...... z nimi się widziałam . Dobrze Joleczko , że więcej osób z forum się gdzieś tam styknęlo to i na słowo można wierzyć , że np. Takaja - kobita ; TeresaP - kobita ; Kasia 63 - kobita ; Orim - chłop .....i jeszcze tak kilka osób .
Ja też jest kobietą.Z Anniką się znam,Magdaleną k,Gosiap,i z wieloma rozmawiałam przez telefon.Czy telefon też liczy się do stwierdzenia pci.?Bo wszystkie brzmiały kobieco.I Kasia 63,Lawenda,Amelka i inne.