Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

24 kwietnia 2016 16:38 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Białe to chyba miał na tyłku gacie w czerwone grochy. I skarpetki w papużki.

To szykownie wystrojony hi, hi, hii
24 kwietnia 2016 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

No własnie, reklama leciała, a że to były tylko pozory, to czasem wymskło mu się "drobne" nieobycie.
To było aż nazbyt jasne.

No dokładnie - on mi się nigdy nie podobał. 
24 kwietnia 2016 18:16 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra2

No dokładnie - on mi się nigdy nie podobał. 

Mnie też niekoniecznie. Nie miałam z nim zbyt długo styczności, ale niezmiennie miałam wrażenie, że traktuje nas, kobiety, opiekunki, z pewnym z trudem skrywanym poczuciem wyższości i irytującą protekcjonalnością.
24 kwietnia 2016 18:20 / 2 osobom podoba się ten post
Samboja

Mnie też niekoniecznie. Nie miałam z nim zbyt długo styczności, ale niezmiennie miałam wrażenie, że traktuje nas, kobiety, opiekunki, z pewnym z trudem skrywanym poczuciem wyższości i irytującą protekcjonalnością.

Bo kobiety były mu potrzebne wyłącznie w celach komercyjnych.
Pasożyt taki.
24 kwietnia 2016 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
Ja "pana x" nie znałam, ale o tych oszukanych paniach...nie rozumiem i coś mi tu nie pasuje-dlaczego żadna tego nie zgłosi, jak tu już pisałyście też o tym, narobiły się, kasy nie dostały i siedzą cicho?...aż się w to nie chce wierzyć! Ja znalazłbym parę osób na ich miejscu i od razu pozew zbiorowy!
24 kwietnia 2016 22:08 / 5 osobom podoba się ten post
Nugatka

Ja "pana x" nie znałam, ale o tych oszukanych paniach...nie rozumiem i coś mi tu nie pasuje-dlaczego żadna tego nie zgłosi, jak tu już pisałyście też o tym, narobiły się, kasy nie dostały i siedzą cicho?...aż się w to nie chce wierzyć! Ja znalazłbym parę osób na ich miejscu i od razu pozew zbiorowy!

Bo 90% kobiet ,które padły ofiarą oszusta pośrednika i jednocześnie oszusta matrymonialnego i wpompowały w niego swojej własnej full kasy wstydza sie do tego przyznac...Proste.....
24 kwietnia 2016 22:26 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Bo 90% kobiet ,które padły ofiarą oszusta pośrednika i jednocześnie oszusta matrymonialnego i wpompowały w niego swojej własnej full kasy wstydza sie do tego przyznac...Proste.....

To jak nie stawią czoła takiemu- no fałszywemu wstydowi, to dalej będą padać ofiarą takich manipulatorów, a "sprawca" będzie się dorabiał na naiwniaczkach.
Rozumiem, że się tam zakochały, no ale w pewnym momencie powinna się czerwona kontrolka zapalić i powinny trzasnąć za nim drzwiami, az by się tynk z futryny posypał.
Nawet Kasiu nie wiem, czy im współczuję, bo typ nie musiał się wiele napracować, żeby im zawrócić w głowie, a potem wyczyścić konta.
24 kwietnia 2016 22:35 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

no właśnie tak myślałam....
24 kwietnia 2016 22:39
tina 100%

To jak nie stawią czoła takiemu- no fałszywemu wstydowi, to dalej będą padać ofiarą takich manipulatorów, a "sprawca" będzie się dorabiał na naiwniaczkach.
Rozumiem, że się tam zakochały, no ale w pewnym momencie powinna się czerwona kontrolka zapalić i powinny trzasnąć za nim drzwiami, az by się tynk z futryny posypał.
Nawet Kasiu nie wiem, czy im współczuję, bo typ nie musiał się wiele napracować, żeby im zawrócić w głowie, a potem wyczyścić konta.

Jak były singielkami to pół biedy stawić czoła, ale życie pisze też inne scenariusze! To ich problem
24 kwietnia 2016 22:42 / 1 osobie podoba się ten post
Nugatka

Jak były singielkami to pół biedy stawić czoła, ale życie pisze też inne scenariusze! To ich problem

No tak nie bardzo, bo taka niekonsekwencja skutkuje bezkarnością owego pana , który naciąga nowe ofiary.
Wiele zależy od tych poszkodowanych.
24 kwietnia 2016 22:44
tina 100%

No tak nie bardzo, bo taka niekonsekwencja skutkuje bezkarnością owego pana , który naciąga nowe ofiary.
Wiele zależy od tych poszkodowanych.

Zgadzam się z Tobą w 100%! Mi chodziło o ten wstyd i nie tylko, jesli któras pani miała rodzinę, męża itp. o takie scenariusze mi chodziło...
24 kwietnia 2016 22:46
Nugatka

Zgadzam się z Tobą w 100%! Mi chodziło o ten wstyd i nie tylko, jesli któras pani miała rodzinę, męża itp. o takie scenariusze mi chodziło...

Oj, wstyd to najmniejszy problem w tym wypadku. Jak nie singielka, to mogła w pana R rodzinne oszczędności "zainwestować".
24 kwietnia 2016 22:48
tina 100%

Oj, wstyd to najmniejszy problem w tym wypadku. Jak nie singielka, to mogła w pana R rodzinne oszczędności "zainwestować".

a do tego zranić kogoś najbliższego, a teraz bieda z każdej strony... 
24 kwietnia 2016 22:49
Nugatka

a do tego zranić kogoś najbliższego, a teraz bieda z każdej strony... 

A pan R dalej oszukuje.
24 kwietnia 2016 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

A pan R dalej oszukuje.

Mało tego, w ten sam sposób, bo widać, że niestety skuteczny, skoro robi dalej i nie ponosi za to żadnych konsekwencji...., ale trafi na swojego, kto mu nie popuści, pytanie tylko takie, ile jeszcze babeczek oszuka?