Uwaga na oszusta w HOMBURG-ERBACH

25 kwietnia 2016 10:09 / 1 osobie podoba się ten post
teresadd

Ja też jest kobietą.Z Anniką się znam,Magdaleną k,Gosiap,i z wieloma rozmawiałam przez telefon.Czy telefon też liczy się do stwierdzenia pci.?Bo wszystkie brzmiały kobieco.I Kasia 63,Lawenda,Amelka i inne.

potwierdzam zes kobita:)
25 kwietnia 2016 10:10 / 1 osobie podoba się ten post
Jak to w życiu nigdy nic nie wiadomo,jak nigdy nie mów nigdy.Można stracić zaufanie,może spaść tak nisko że nawet jak ktoś powie która godzina to nie uwierzę
25 kwietnia 2016 10:11 / 3 osobom podoba się ten post
teresadd

Ja też jest kobietą.Z Anniką się znam,Magdaleną k,Gosiap,i z wieloma rozmawiałam przez telefon.Czy telefon też liczy się do stwierdzenia pci.?Bo wszystkie brzmiały kobieco.I Kasia 63,Lawenda,Amelka i inne.

Ja jestem kobieta ale mam gruby glos...no i teraz nie wiem jak to bedzie widziane.  Czy sie zaliczam do kategorii kobiecej czy raczej babochlopow...buuu,jak to okropnie brzmi. 

A wracajac do tematu..Nie znam historii tego pana posrednika i cieszy mnie to. Bo nieciekawie brzmi to wszystko o czym tutaj czytam,i nie jestem pewna czy to  cokolwiek zmieni. Jak juz Tina i Orim oraz kilka innych osob powiedzieli,takie rzeczy trzeba zglaszac´do odpowiednich organow. I przede wszystkim nie wiemy czy tak sie juz nie stalo.
Jak wczesniej Andrea nadmienila,nikt nie bedzie meldowal o tym na forum. Z bardzo roznych powodow...Ja tez bym o tym nie napisala gdyby mnie to dotyczylo. I nie dlatego,ze byloby mi wstyd...
25 kwietnia 2016 10:11 / 20 osobom podoba się ten post
Poziom żartów kolegi/koleżanki Espany69,który tak bawi niektóre forumowiczki,niestety jest tak prymitywny,żenujący i prostacki,że już dawno przestał być zabawny.Espana chyba na siłę koniecznie chce zaistnieć,mieć te swoje forumowe 5 minut,ale jakoś cienko mu to wychodzi.Nieprzyzwoite ,nazwijmy to żarty, innych naszych kolegów jakoś tak bardzo nie rażą-dlaczego?Bo świntuszyć też trzeba umieć:):):):) Ale ,żeby go choć trochę usprawiedliwić to tak sobie myślę,samotny,wygłodzony,niewyżyty,na obczyźnie,może inaczej nie umie frustracji rozładować?:):):)Albo ma 15 lat....Bo ten poziom to mniej więcej taki.....
25 kwietnia 2016 10:12 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

potwierdzam zes kobita:)

Sorki Magda , Ciebie też  znam a nie wymieniłam ....masz za to ode mnie , niech stracę , jakoś je przetrawię .....
25 kwietnia 2016 10:14 / 3 osobom podoba się ten post
Marta

Nie,telefon sie nie liczy,przy obecnym poziomie techniki głos z łatwością można zmienić z męskiego na kobiecy.A więc pozostaje tylko ściąganie majtek.Ooo i piszę jak Espana:-)

Braawo Marta.Ja wiem ,że to nie Twój poziom.Trochę cię znam po Twoich wpisach.
Braki w wykształceniu są jak braki w uzębieniu.
Niewidoczne jeśli gęby nie otworzysz.
Pozdrowionka.
25 kwietnia 2016 10:17 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Ja jestem kobieta ale mam gruby glos...no i teraz nie wiem jak to bedzie widziane. :-) Czy sie zaliczam do kategorii kobiecej czy raczej babochlopow...buuu,jak to okropnie brzmi. 

A wracajac do tematu..Nie znam historii tego pana posrednika i cieszy mnie to. Bo nieciekawie brzmi to wszystko o czym tutaj czytam,i nie jestem pewna czy to  cokolwiek zmieni. Jak juz Tina i Orim oraz kilka innych osob powiedzieli,takie rzeczy trzeba zglaszac´do odpowiednich organow. I przede wszystkim nie wiemy czy tak sie juz nie stalo.
Jak wczesniej Andrea nadmienila,nikt nie bedzie meldowal o tym na forum. Z bardzo roznych powodow...Ja tez bym o tym nie napisala gdyby mnie to dotyczylo. I nie dlatego,ze byloby mi wstyd...

Też mam niski głos , cholibka 
25 kwietnia 2016 10:18 / 3 osobom podoba się ten post
kasia63

Poziom żartów kolegi/koleżanki Espany69,który tak bawi niektóre forumowiczki,niestety jest tak prymitywny,żenujący i prostacki,że już dawno przestał być zabawny.Espana chyba na siłę koniecznie chce zaistnieć,mieć te swoje forumowe 5 minut,ale jakoś cienko mu to wychodzi.Nieprzyzwoite ,nazwijmy to żarty, innych naszych kolegów jakoś tak bardzo nie rażą-dlaczego?Bo świntuszyć też trzeba umieć:):):):) Ale ,żeby go choć trochę usprawiedliwić to tak sobie myślę,samotny,wygłodzony,niewyżyty,na obczyźnie,może inaczej nie umie frustracji rozładować?:):):)Albo ma 15 lat....Bo ten poziom to mniej więcej taki.....

Dziękuję Kasiu,bo po wpisie Moderatora pomyślałam przez chwile że może tylko ja sie nie znam na żartach
25 kwietnia 2016 10:20 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Też mam niski głos , cholibka :-)

Chyba obie zaliczamy sie do tej trzeciej kategorii  Chociaz Tobie To taki glos nic nie psuje...Eteryczna i zwiewna Tina. Ale juz milcze bo jak sie rozpisze to na 100 procent uznana bede za Conchite  A to takie passe  :P
25 kwietnia 2016 10:25 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

Chyba obie zaliczamy sie do tej trzeciej kategorii :-) Chociaz Tobie To taki glos nic nie psuje...Eteryczna i zwiewna Tina. Ale juz milcze bo jak sie rozpisze to na 100 procent uznana bede za Conchite :-) A to takie passe  :P

Nie psuje, bo się golę codziennie , co było widać na poprzednim avatarze 
25 kwietnia 2016 10:27 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Nie psuje, bo się golę codziennie , co było widać na poprzednim avatarze :-)

No ja tez. I spiewam nawet przy goleniu :)) Na avatarze TEN pies,ktory mopa podaje?
25 kwietnia 2016 10:32 / 1 osobie podoba się ten post
fioletowa.mysz

No ja tez. I spiewam nawet przy goleniu :)) Na avatarze TEN pies,ktory mopa podaje?

Tak :) Ciągle się cieszy, nie wiem jak on to robi- autentycznie się śmieje :)
25 kwietnia 2016 10:34 / 4 osobom podoba się ten post
takaja

Espana "dała" skręciłabym "zatargała to ty ona a nie on ?

ha..ha..ha..., może to następna opiekunka  z cyckami, skompromitowana w poprzednim wcieleniu na forum, wróciła jako macho i jaja sobie robi.
A może sam RS powrócił . Narzeczoną ma nową to i IP komputera nowe i Moderator może nawet nie wie, ze gadzina na forum się wślizgnęła i ma z nas niezłą polewkę. Mnie tylko zastanawia, czemu to tak chętnie i bez proszenia Espana wysyła swoje zdjęcie na pocztę mailową osób , które mają maila w profilu?
Niestandardowe to dość posunięcie, przyznacie chyba, no chyba ze chodzi o to, żeby umocnić swoje nowe, niekonieczne zgodne z rzeczywistoscią wcielenie.

Espana ty to ty, czy on czy kto?????

25 kwietnia 2016 10:37 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A cholera " go " , czy tam ' ją " już wie :-( ..... zdjęcia , które na maile powysyłał to chłopoisko i nawet galante a jak jest w rzeczywistości ? ....już sama sie w tym gubię , ale najważniejsze , że wiem : Marta - kobita ; Magdzie - kobita ; Lili - kobita ; Andrea - kobita ...... z nimi się widziałam . Dobrze Joleczko , że więcej osób z forum się gdzieś tam styknęlo to i na słowo można wierzyć , że np. Takaja - kobita ; TeresaP - kobita ; Kasia 63 - kobita ; Orim - chłop .....i jeszcze tak kilka osób .

Potwierdzam, Orim to chłop i to z krwi i kości
25 kwietnia 2016 10:44 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Tak :) Ciągle się cieszy, nie wiem jak on to robi- autentycznie się śmieje :)

Wiem. Goldeny,labradory i nowofundlandy prawie zawsze sie usmiechaja :))