Ja też jest kobietą.Z Anniką się znam,Magdaleną k,Gosiap,i z wieloma rozmawiałam przez telefon.Czy telefon też liczy się do stwierdzenia pci.?Bo wszystkie brzmiały kobieco.I Kasia 63,Lawenda,Amelka i inne.
Ja też jest kobietą.Z Anniką się znam,Magdaleną k,Gosiap,i z wieloma rozmawiałam przez telefon.Czy telefon też liczy się do stwierdzenia pci.?Bo wszystkie brzmiały kobieco.I Kasia 63,Lawenda,Amelka i inne.
potwierdzam zes kobita:)
Nie,telefon sie nie liczy,przy obecnym poziomie techniki głos z łatwością można zmienić z męskiego na kobiecy.A więc pozostaje tylko ściąganie majtek.Ooo i piszę jak Espana:-)
Ja jestem kobieta ale mam gruby glos...no i teraz nie wiem jak to bedzie widziane. :-) Czy sie zaliczam do kategorii kobiecej czy raczej babochlopow...buuu,jak to okropnie brzmi.
A wracajac do tematu..Nie znam historii tego pana posrednika i cieszy mnie to. Bo nieciekawie brzmi to wszystko o czym tutaj czytam,i nie jestem pewna czy to cokolwiek zmieni. Jak juz Tina i Orim oraz kilka innych osob powiedzieli,takie rzeczy trzeba zglaszac´do odpowiednich organow. I przede wszystkim nie wiemy czy tak sie juz nie stalo.
Jak wczesniej Andrea nadmienila,nikt nie bedzie meldowal o tym na forum. Z bardzo roznych powodow...Ja tez bym o tym nie napisala gdyby mnie to dotyczylo. I nie dlatego,ze byloby mi wstyd...
Poziom żartów kolegi/koleżanki Espany69,który tak bawi niektóre forumowiczki,niestety jest tak prymitywny,żenujący i prostacki,że już dawno przestał być zabawny.Espana chyba na siłę koniecznie chce zaistnieć,mieć te swoje forumowe 5 minut,ale jakoś cienko mu to wychodzi.Nieprzyzwoite ,nazwijmy to żarty, innych naszych kolegów jakoś tak bardzo nie rażą-dlaczego?Bo świntuszyć też trzeba umieć:):):):) Ale ,żeby go choć trochę usprawiedliwić to tak sobie myślę,samotny,wygłodzony,niewyżyty,na obczyźnie,może inaczej nie umie frustracji rozładować?:):):)Albo ma 15 lat....Bo ten poziom to mniej więcej taki.....
Też mam niski głos , cholibka :-)
Chyba obie zaliczamy sie do tej trzeciej kategorii :-) Chociaz Tobie To taki glos nic nie psuje...Eteryczna i zwiewna Tina. Ale juz milcze bo jak sie rozpisze to na 100 procent uznana bede za Conchite :-) A to takie passe :P
Nie psuje, bo się golę codziennie , co było widać na poprzednim avatarze :-)
No ja tez. I spiewam nawet przy goleniu :)) Na avatarze TEN pies,ktory mopa podaje?
Espana "dała" skręciłabym "zatargała to ty ona a nie on ?
A cholera " go " , czy tam ' ją " już wie :-( ..... zdjęcia , które na maile powysyłał to chłopoisko i nawet galante a jak jest w rzeczywistości ? ....już sama sie w tym gubię , ale najważniejsze , że wiem : Marta - kobita ; Magdzie - kobita ; Lili - kobita ; Andrea - kobita ...... z nimi się widziałam . Dobrze Joleczko , że więcej osób z forum się gdzieś tam styknęlo to i na słowo można wierzyć , że np. Takaja - kobita ; TeresaP - kobita ; Kasia 63 - kobita ; Orim - chłop .....i jeszcze tak kilka osób .
Tak :) Ciągle się cieszy, nie wiem jak on to robi- autentycznie się śmieje :)